Здравей Гост

helo- нейната тема и страница

• 114 Отговора
  • 19917 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
helo- нейната тема и страница
« -: Август 16, 2009, 06:02:30 pm »
понеже цялата говорилня и почти всички теми са засегнати от асц ,визия , и каквото се сетите свързано с нея,реших да и посветя една страница.ако желае да си качи картата и да разгледаме обстойно всичко .
надявам се ,по този начин да и бъде по-лесно да разбере и попрочете ,както и да зададе своите въпроси! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

Re:helo- нейната тема и страница
« Отговор #2 -: Август 16, 2009, 07:42:37 pm »
Не искам да се натрапвам. Някои ме обвиниха, че съм много нахална.

Пък и другите са тези, които питат за асцендента ми. Аз не питам, защото си знам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Август 16, 2009, 07:45:20 pm »
Венера в телец дава чревоугодство, а и аспектът и със Сатурн (ограничаването) е хармоничен.
п.п.Естествено само по Венера не може да се съди.
Не бива да се подценяват и генетичните предпоставки.
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 08:40:11 pm от Uran »

*

Skarlet

« Отговор #4 -: Август 16, 2009, 08:08:55 pm »
Аз имам чувството,че полудявам.Каква е тази карта пък сега в темата на Хело?

*

Helo

« Отговор #5 -: Август 16, 2009, 08:11:16 pm »
Аз имам чувството,че полудявам.Каква е тази карта пък сега в темата на Хело?

Жената пита защо дъщеря й пълнее. Написано е най-отдолу със сини букви. Тя го отдава на това, че прогресивната Луна на дъщеря й е в 6-ти дом.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Август 16, 2009, 08:27:59 pm »
има ли значение,всичко във форума е нагоре с краката!да ме прости админа,но не ми мяза на астрофорум ;D >:(,всяка сериозна тема отива на майна си райна.давайте да гледаме!нали е карта!пък каквото честта каже и знанията ::)майко юнашки!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7 -: Август 16, 2009, 08:57:44 pm »
В картата на девойката има много земя вкл и Упр на АСЦ в Телец,заедно със Слънце и диспозитор там-с теглото трябва да внимава цял живот.

Обаче ми се струва,че тук дори в самия натал играе важна роля и Луната-тя в критичен градус,в заточение и в много труден точен куинконс с Марса - първо мисля,че е склонна към задържане на емоции и чувства (което може да води до задържане на течности ) или си поставя вътрешни бариери спрямо външни хора и ситуации (физически изгражда стени в тялото си);за нея са много важни взаимоотношенията в семейството и като цяло между родителите-Луна в Козирог-това може силно да и влияе на психиката,дори и подсъзнателно-ако там има проблем ,може да го изрази в себе си.Луната в Козирог може и да страда често от депресия,която често се наблюдава в симптоми на резки физически изменения.Куинконса с Марс-трудно контролиране  или изразяване на емоции като гняв или самодоказване,зачитане на личната и сила и автономност и т.н. да се проследят-куинконсите често дават нервност и психосоматични заболявания,а Марс е все пак в 1 дом.12 дом е много силно акцентиран,което пак навежда-психика и подсъзнание.

Нека другите да проследят времевата динамика  ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #8 -: Август 16, 2009, 09:02:00 pm »
И Helo,хич не ми се измъквай! Или си слагай картата тук или спри да занимаваш във всяка тема форума със себе си.Та да видим колко желаещи реално ще искат да се занимават с теб,след като спреш като мирудия да се ръсиш на всяка манджа,шъ мъ извиняваш  >:(

И Аурора е права-проблема ти е в мярката,а вярвай ми една изгряваща Везна това ще и е първата вродена способност  ;D

*

missKapriz

« Отговор #9 -: Август 16, 2009, 09:10:26 pm »
В картата на момичето има изгряващ Юпитер в тригон с Луната-това до колкото знам е сериозна причина за наднормено тегло.Но пък също съм чела,че изгряващ Юпитер дава много късмет.Поправете ме ако греша.

*

Helo

« Отговор #10 -: Август 16, 2009, 09:14:34 pm »
Е да, ама аз нямам въпроси, защото всичко си знам. И за асцендентът си не питам, защото и това ми е съвсем ясно.

Тъй че не ви знам какво ще обсъждате в тази тема.  ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 16, 2009, 09:16:59 pm »
[/URL
    Това е наталната карта на дъщеря ми .Притеснявам се ,че в момента прогресивно пълнее,а спазва същата диета както и преди .Аз го отдавам на това,че прогресивната Луна е в шести дом.Интересно ми е да чуя и вашето мнение.

момичето е доста активно с този марс в 1-ви дом.наред с това планетите в 12-ти носят инфо за една творческа личност ,която ще има огромен успех в сферата на изкуства и телевизия.слънце,венера и юпитер тук ,показват ,че детето има огромна защита от звездите и не случайно се намира на този свят.интуицията и е достатъчно силна,а наред с това и прагматична.асц риби,ме навява на мисълта,че вследствие на прекомерно много поемане на течности детето има проблем с отделителната система.дълъг живот и много ,ама много свободни бракове ;D

*

missKapriz

« Отговор #12 -: Август 16, 2009, 09:23:48 pm »
Марая,за свободните бракове Уран в 7 ли е "виновен"?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #13 -: Август 16, 2009, 09:26:10 pm »
В картата на момичето има изгряващ Юпитер в тригон с Луната-това до колкото знам е сериозна причина за наднормено тегло.Но пък също съм чела,че изгряващ Юпитер дава много късмет.Поправете ме ако греша.

Поправяме те веднага  :) Юпитер не е изгряващ,а тригона не бих го взел за валиден по две причини-планетите не са в тригонални знаци и орбисата е голяма- 9 гр.

*

missKapriz

« Отговор #14 -: Август 16, 2009, 09:32:59 pm »
Защото Юпи е в 12 ли не се води изгряващ-мислех че щом е до АСЦ... ?
А за аспекта Астрото ме заблуди-май трябва да ги гледам внимателската,не като папагал :-\И всеки подобен тригон ли не се брои-т.е.в нетригонални знаци,въпреки отстоянието от 120 градуса

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Август 16, 2009, 09:33:30 pm »

плутон на асц ;D ;D ;D,жив скорпион!няма мърдане!повече от един брак,като причината е в теб,хело,не в партньора.съвпада на марс и сатурн в първи не ми харесва-лоши и инатливи хора,от оня тип:"Я , ЧЕ СИ ЗАПАЛИМ КЪЩАТА ,ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА"-ЧУДОМИР.
като партньори търси по-млади и красиви мъже , понякога брутални и агресивни в изказа си.но наред с това с бързъ и емоционална мисъл.
колкото повече остарява,толкова по-млада ще изглежда.
хело,марс и сатурн в съвпад следва да бъдат овладяни!запомни го!и още нещо-вторият ти брак ще те промени! :)нужен ти е коректив и ти го търсиш-е и най-големия майстор си намира майстора!
« Последна редакция: Май 04, 2010, 06:07:29 pm от astro »

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Август 16, 2009, 09:35:54 pm »
Марая,за свободните бракове Уран в 7 ли е "виновен"?
стрелец на к7 или дсц! ;Dмутабелен знак,разбирай-дева,стрелец,близнаци,риби!уран е друга бира!!!!партньора ти търси свобода,когато уран е в 7-ми!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Август 16, 2009, 09:42:33 pm »
Защото Юпи е в 12 ли не се води изгряващ-мислех че щом е до АСЦ... ?
А за аспекта Астрото ме заблуди-май трябва да ги гледам внимателската,не като папагал :-\И всеки подобен тригон ли не се брои-т.е.в нетригонални знаци,въпреки отстоянието от 120 градуса

Не,не се води изгряващ-правилото е да е в 1 дом или да е в точен съвпад с АСЦ.Юпитер обаче е в Гокленова зона.

Тригон в нетригонални знаци е по-слаб и ако орбисата е голяма (9 градуса по принцип е голяма орбиса)-вероятно няма тригон.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #18 -: Август 16, 2009, 09:45:26 pm »
Марая,извинявай,но с това за съвпада на Марс със Сатурн в 1-ви не съм съгласна."Лоши и инатливи хора"-нито едното,нито другото ми пасва и аз го имам същото.Сърдя се точно 5 минути и ми минава.Освен това никога на никого не съм направила лошо,дори и на най-големия си враг.Така,че....не знам ама... :-\

*

Helo

« Отговор #19 -: Август 16, 2009, 09:47:14 pm »
като партньори търси по-млади и красиви мъже , понякога брутални и агресивни в изказа си.но наред с това с бързъ и емоционална мисъл.

А не! Аз харесвам по-възрастните мъже. Само в 8-ми клас и после в гимназията харесвах две русокоси и синеоки момчета, дето всички момичета ги харесваха (според мен). Но като оставим това настрана, след това съм харесвала САМО по-възрастни. Малко ме е срам сега да кажа, но от 18 до към 23 годишна възраст харесвах 50-годишни мъже. Но това не означава, че съм имала връзки с мъже на подобна възраст. Аз само тайно ги харесвах. ;D Сега вече харесвам по-младите - само към 40-годишни.  ;D  :P ;D Сериозно!  ;D
Търся ги по-възрастни, но с младежки дух. И да са леко луди.  ;D

Иначе харесвам красиви и с добре оформени тела.  ;D

Не харесвам мъже, които са агресивни и брутални в изказа си.  :(

Цитат
хело,марс и сатурн в съвпад следва да бъдат овладяни!запомни го!и още нещо-вторият ти брак ще те промени! :)нужен ти е коректив и ти го търсиш-е и най-големия майстор си намира майстора!

Защо мислиш, че вторият брак ще ме промени?
« Последна редакция: Август 16, 2009, 09:55:52 pm от Helo »