Здравей Гост

Аспекти на транзитни към прогресивни планети

• 91 Отговора
  • 17456 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Аспекти на транзитни към прогресивни планети
« Отговор #40 -: Август 21, 2009, 11:14:51 am »
нова астрологична техника :)
http://www.ipasoft.ru/LRN/B2/roitburd.htm

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #41 -: Август 21, 2009, 03:13:10 pm »

не,дсц-водолей на 29гр. :)
[/quote]

Мъжът ми има Десц. 27 .28 гр Водолей, но пук СЛВ  е точен съвпад с Десц. на твоя човек. Дали пък имат нещо общо?!?!?!?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #42 -: Октомври 07, 2009, 11:20:01 pm »
Одеве се дзверих в прогресивната си карта,пр.Мерк ми е баш на наталното МЦ.
Предстои ми и съвпад на пр.МЦ с Юпитер.

ДА не би да ти предстои да подписваш нещо ?  ;D Виж Юпитер кой дом ти управлява в натала.
Аурора,"джелязна " си... ;D ;D
В понеделник подписах договор,свързан с работа..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Октомври 07, 2009, 11:48:03 pm »
Одеве се дзверих в прогресивната си карта,пр.Мерк ми е баш на наталното МЦ.
Предстои ми и съвпад на пр.МЦ с Юпитер.

ДА не би да ти предстои да подписваш нещо ?  ;D Виж Юпитер кой дом ти управлява в натала.
Аурора,"джелязна " си... ;D ;D
В понеделник подписах договор,свързан с работа..

е , значи работи предактивната техника :) много ме радва това!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Октомври 08, 2009, 02:14:32 pm »

Цитат
Как известно, карта "солнечных революций" дает прогноз событий в течение года, причем отсчет начала действия карты дается на положение Солнца транзитного в оппозиции к Солнцу натальному.

Интересно! А аз все се чудех защо картата на годишната слънчева революция при мен започва да работи от средата на годината! Дори щях да пускам отделна тема за опозицията на транзитното Слънце към наталното.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #45 -: Октомври 08, 2009, 02:43:20 pm »
Погледнах си солара за миналата година, сол. асц ми е в 9-ти дом и наистина такова пътуване в чужбина падна, основно през втората половина на соларната година. През първата половина съм ходила само 2 пъти до Солун. Имаше и други транзити които да насочват към такава изява, не е само соларния асц.
Тази година сол. асц. ми е в 12-ти дом, вече наближава края на първата му половина и започна да се усеща проявата му. Изолирам се повече, чета, усамотявам се. Това в голяма степен се дължи на новото ми работно място, докато само до преди месец при мен беше ежедневие да говоря с 2-3 човека едновременно по различни въпроси, тотална лудница, вечер и "здравей" не исках да кажа.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #46 -: Октомври 08, 2009, 02:55:36 pm »
Здравейте! В един сайт за хороскопи  с лични данни за година, месец, дата и час, за месец декември ми пише следното:"ТРАНЗИТЕН ПЛУТОН В ОПОЗИЦИЯ С ПЛУТОН"-  а по-долу в графата за любов и семейство пише:"В течение на човешкив живот аспекта не се среща"
  Малко съм притеснена... Какво значи това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Октомври 08, 2009, 02:57:21 pm »
При мен най-важното може би събитие - раздялата с половинката - се случи точно в средата на соларната година, на 14 септември миналата година. А и общо взето като че ли всяка година по това време имам навика да изпадам в едно особено, леко депресивно състояние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Октомври 08, 2009, 03:10:19 pm »

Цитат
Как известно, карта "солнечных революций" дает прогноз событий в течение года, причем отсчет начала действия карты дается на положение Солнца транзитного в оппозиции к Солнцу натальному.

Интересно! А аз все се чудех защо картата на годишната слънчева революция при мен започва да работи от средата на годината! Дори щях да пускам отделна тема за опозицията на транзитното Слънце към наталното.  :-\

:o

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #49 -: Октомври 08, 2009, 04:07:45 pm »
Брей, ма то това коя опозиция, предишната или следващата?  :-\
Да речем аз съм на 24 декември, соларната ми година за 24 декември 2008 кога да я смятам - от 24 юни 2008 или от 24 юни 2009.  ???

*

Asol

• 4140
« Отговор #50 -: Октомври 08, 2009, 04:22:44 pm »
Брей, ма то това коя опозиция, предишната или следващата?  :-\
Да речем аз съм на 24 декември, соларната ми година за 24 декември 2008 кога да я смятам - от 24 юни 2008 или от 24 юни 2009???
:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Октомври 08, 2009, 06:10:24 pm »
Ми то това тогава доста добра новина.  ;D
Как ми се падаше Венера съвпад себе си на върха на 7-и и слънце съвпад себе си на върха на пети и аха да изпусна работата....а то се оказва, че едва ли не току що е започнало.
Харесва ми.   8)

*

Kaya

• 2893
Re:Аспекти на транзитни към прогресивни пла&#
« Отговор #52 -: Октомври 08, 2009, 06:45:22 pm »

Интересно наблюдение , ако е удобно да дадеш повече конкретика,повече  съпоставки ? соларите при мен често почват работа още преди настъпването на рожденният ми ден ( до около 20- дена)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Октомври 08, 2009, 11:18:20 pm »
При мен влиянието на новия солар се усеща още 2-3 месеца преди рождения ден, но събитийността, заложена в солара, започва да се случва от средата на годината нататък.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #54 -: Октомври 08, 2009, 11:35:13 pm »
Това много ме дразни със Соларите като почнат да работят още преди да са започнали  ??? В смисъл миналата година се убедих,след като 3 месеца преди новия Солар имах важно събитие (смърт на роднина),а то беше ясно показано в него.Аман от времеви ексцесии- абе аз си искам по Сатурн всичко да е точно :D  :-\ Уф сега остава да следя и Лунарите дали и те не си правят някакви шегички, но честно още нямам разумно обяснение за себе си ,защо става така-нали уж новата енергия и задачи влиза на рожденния ден и така се активира картата,в момента в който това се случва.А този момент още не се е случил т.е. няма реална енергия.

Ей не!  :o
Сега се сетих-това ми се е случвало отвъд астрологията в живота няколко пъти,сега се оказва че засяга и нея- нещо случващо се в бъдещето повлиява на това в миналото или нашето сега!!!Защото признайте си-една карта би трябвало да работи след като е налице, а не защото е тенденциозна.Е това време наистина вече много му става-Сатурн и Уран май не могат да се разберат горе  ;D

« Отговор #55 -: Октомври 09, 2009, 02:52:40 pm »
Добре де,при мен солара си работи като по учебник.Например солар асц. ми беше в края на 7 дом,почти в съвпад с върха на 8 дом.Слънце,Марс и още куп планети се бяха  в 8 дом,упр. на асц.Венера беше в 10 соларен дом съвпад с Юпитер и четвърти натален.Акцента беше оста 4- 10 дом, най - значимото събитие през годината беше,това ,че си смених работата.Което се случи началото на октомври ,точно както ми беше заложено по солар.
По 8 дом - почина близък приятел,съвсем изненадващо.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #56 -: Октомври 09, 2009, 03:21:14 pm »
Виж Соларите си работят,няма начин.Просто се случва понякога да избързват във времето-това е.

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Октомври 09, 2009, 03:55:10 pm »
Цитат
нещо случващо се в бъдещето повлиява на това в миналото или нашето сега!!!

Идеята е интересна и въпреки че на пръв поглед звучи безумно, ще се окаже и вярна.
Преди години четох един разказ за някакви синове, де цел живот мразели баща си, а той бил толкова добър и любящ, и как накрая на живота си взел, че ги проклел и ги оставил без завещание. И че всъщност те цял живот го мразели именно за това, което той извършил на края.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #58 -: Октомври 09, 2009, 07:00:10 pm »
Да и спрямо това явление или принцип на единството на времето са направили и доста филми.Включително и можем да обикнем някой изведнъж,защото в бъдещето вече сме се обичали  ;) Така че представете си-има карма от бъдещето,чиито следствия обираме в настоящето.Още по-разтеглено-определен избор в наш бъдещ живот,може да предопредели посока или обстоятелство в настоящият.
И за двете имам усещане,че в този живот това при мен вече е ставало и то именно по този начин...

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Октомври 09, 2009, 07:09:56 pm »
Бе то и аз напоследък имам толкова усещания, че спрех да мислим, щото иначе мозъкът ми сам щеше да изключи.
Вече не мисля, подават ми топка, отигравам я.
Колкото по-напредва времето, толкова по-шашаво става.