Здравей Гост

Пушите ли?

• 331 Отговора
  • 53318 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Пушите ли?
« Отговор #20 -: Август 17, 2009, 10:10:06 am »
Ех , аз не обиждам никой, както съм написал и аз самия пуша макар много рядко, но от това което виждам всеки ден всякакви хора млади стари - цигара след цигара не им прави впечатление че около него има хора,дори забравя че е запалил цигара и след тва веднага пали друга.Идва ми иска заем за лекарства а като го знам че дава по над 200 пари на месец за цигари. От масовите пушачи тия дето пафкат яко не ме е питал още някой от тях дали ще е удобно да запали в присъствието на непушач. Еми явно си има и толерантни пушещи ,но масово си палят без да питат, а и като знам с какви гадориии се тровят ами кво да ви мисля пушащите.......

Къде да те питат?!Ако ти дойдат във вас на гости-да,ама тук-в България навсякъде се пуши.Ти започна да смяташ и парите на хората за какво и защо ги дават.След като човека ти иска пари на заем или му даваш или не,какво си седнал да му правиш разчет на финансите,за какво и как ще ги използва.Не ме закачай по този начин на тази тема,че в един друг форум бях полудела като слушах как ги гонели пушачите тук-там,с какъв тон пишеха за тях.Има далеч по грозни неща в един човек от това дали пуши или не и за какво си дава парите...

*

Helo

« Отговор #21 -: Август 17, 2009, 10:17:11 am »
За мъжката част в службата служителките Телец са приятно за окото обкръжение. Те се обличат и ухаят добре, внимателни и мили са, не димят наоколо с цигара в ръка. Изключение правят онези, които имат Луна в Овен или асцендент Овен. Те също са привлекателни, но пушат и често повишават глас.

http://bogatstvo.net/?p=149

Явно като цяло жените Телци не пушат. Аз лично не пуша! За мен това е нещо гадно!
« Последна редакция: Август 17, 2009, 10:24:19 am от Helo »

« Отговор #22 -: Август 17, 2009, 10:18:01 am »
"Тук в България" поради липсатана държава се пуши навсякъде ,продава се алкохол на деца, заведения могат да вдигат джангър до по нощите, защото хората така или иначе не работят и сутлин си отспиват и т.н., но това да ми мрънкат как не им стигали парите и да ми пушат...е това е нещо, което презирам!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Август 17, 2009, 10:19:27 am »
Астрологично защо пуша нямам отговор ... Нептун ми е близо до Асц. Истината обаче е, че в семейство на пушачи, децата почти винаги са такива и те. Баща ми пушеше по две кутии, но телешкия инат му помогна да ги спре и никога повече да не запали.
Наскоро приключи третото ми сериозно спиране на цигарите и сега всеки ден се тормозя с мисълта от кога ще имам нова готовност да ги спра. Издържам по около година и после пак се почва, няма оттърване от тая гад. Мисля, че Сатурн върху Меркурий ми помогна за взимането на решение да се оттърва от тях. Много пари се дават за тия боклуци, вредят на здравето, просто пушачите сме доста шантави същества, няма какво да се обиждате от по-горния пост.  ;D    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #24 -: Август 17, 2009, 10:23:42 am »
Независимо от факта ,че пуша , обичам да ми мирише на чисто. В колата не давам да се пуши , а също и в стаята ми .
Вечер като се прибера първата ми работа е да се шмулна в банята и дрехите заминават в коша за пране . Парфюмите ,които си купувам съобразявам с тютюневата миризма . Ползвам такива аромати , които притъпяват вонята на застоял пепелник . Дъвките, ми са втората краста , щото като говориш с някой и те перне миризма на тютюнев дъх е убийственно .

« Отговор #25 -: Август 17, 2009, 10:25:31 am »
Астрологично защо пуша нямам отговор ... Нептун ми е близо до Асц. Истината обаче е, че в семейство на пушачи, децата почти винаги са такива и те. Баща ми пушеше по две кутии, но телешкия инат му помогна да ги спре и никога повече да не запали.
Наскоро приключи третото ми сериозно спиране на цигарите и сега всеки ден се тормозя с мисълта от кога ще имам нова готовност да ги спра. Издържам по около година и после пак се почва, няма оттърване от тая гад. Мисля, че Сатурн върху Меркурий ми помогна за взимането на решение да се оттърва от тях. Много пари се дават за тия боклуци, вредят на здравето, просто пушачите сме доста шантави същества, няма какво да се обиждате от по-горния пост.  ;D    

Ми то няма лошо - една годин със, една година без  ;D. Това влияе ли ти на килограмите?

Преди години като студентка, понеже не работех, играех на залагания Еврофутбол и знам каква е краста пристрастяването. Обаче, когато започнах да работя реших, че с работа мога да си изкарам повече пари и се отказах доста лесно. Самото спиране си е свързано /вероятно, не съм терапевт/ с друга алтернатива, която да ни носи същото задоволство.

« Отговор #26 -: Август 17, 2009, 10:27:42 am »
 ;D Вървели двама старци, стари познати и поспрели пред панорамата на града, да се насладят на гледката. Единият извадил цигара и запалил, другия го гледал, гледал и не издържал и му направил забележка. Ееех, друже, друже, ако не пушеше, с тези пари дето си дал през целия си живот за цигари - сега  таз хубава къща ей там щеше да е твоя!  А той се обърнал и му посочил - ей оня палат виждаш ли там, ха този палат е мой.  ;D - вица беше нещо такова, но точно не можах да се сетя....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Август 17, 2009, 10:30:58 am »
Аурора, ми аз твърдо не смятам, че отказът от пушене качва килограми. Това масово се използва според мен за оправдание от пушачите, които не искат да ги спрат. Мен например нищо не ми замества цигарите, ни храна, ни дъвки ... просто се уча да живея без тях, което е изключително трудно, признавам. В началото организма се изчиства и реагира, но това не значи непременно да напълнее, а дори да стане е временно явление и си заслужава ефекта да ги спреш завинаги.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #28 -: Август 17, 2009, 12:26:53 pm »
"Тук в България" поради липсата на държава се пуши навсякъде ,продава се алкохол на деца, заведения могат да вдигат джангър до по нощите, защото хората така или иначе не работят и сутлин си отспиват и т.н., но това да ми мрънкат как не им стигали парите и да ми пушат...е това е нещо, което презирам!

Ужаст просто.Това е една от причините поради която сигурно ще се изнеса-липсата на държава или пародията за такава.Не че не си обичам страната  :'(

Няма да защитавам Todr,но дали заради общия АСЦ Дева и аз мисля като него.Просто както за някои -хората които взимат наркотици са "прости",неразумни (не неинтелигентни),такова ми е мнението за пушачите-и то най-вече защото вредят на своето здраве и на това на околните ,което е липса на отговорност.А че картинката с парите е смешна и жалка е също така-познавам маса народ дето може да няма да имат пари да ядат както се вика,но за цигари винаги ще се намерят.Абе луд народ от всякъде  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Август 17, 2009, 12:54:47 pm »
алоооооооо с асцедентите деви я стига сте мрънкали като дърти магарета на баир  >:( >:( >:(

много въ, че някой пушел - ми пуши му са - ще пуши!!! кви са тия гонения и мрън мрън мрън.... амаааааа ха!!!

КОЙТО СМЯТА, ЧЕ Е БЕЗГРЕШЕН - НЕКА ПЪРВИ ХВЪРЛИ КАМЪКА!!!

а относно ароматните цигари, мама ми е мрънкалото и одобрява само бялата карелия слим /не миришела и била поносима/ - ама тя е като алпийски въздух за деца астмаци да му се невиди....  :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Август 17, 2009, 12:57:24 pm »
Ей...,искат да ни развалят кефа,ама нема да стане... :P ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #31 -: Август 17, 2009, 01:00:59 pm »

да беееееее... ама аз съм готова за бой  :P

па ся са сетих - а бреееееее вий дет не пушите твърдите че цигарите миришели лошо, а случайно да сте се возили в такси дето не се пуши в него и шофьорът така да се изпърди, че околните дървета да увяхнат а  >:( >:( >:(   - ми честно казано предпочитам да ми мирише на тютюн пък  8)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #32 -: Август 17, 2009, 01:02:00 pm »
много въ, че някой пушел - ми пуши му са - ще пуши!!! кви са тия гонения и мрън мрън мрън.... амаааааа ха!!!

Хайде,хайде те и на убийците им се убива- и какво да ги оставим свободно да вредят ли ?!   >:(
За това в цивилизованите държави си има закони за това къде може и не може се пуши,след като някои сами не се усещат.

И тук не става въпрос за безгрешност ,а за вредни навици-така че не камък ми ей сега си хващам базуката ;D

Едно е да вредиш на себе си-друго е докато го правиш да вредиш и на околните.На сега примерно какво ми дреме,че някой се напил- на мен това не ми вреди.Но друго е да му дишам цигарения дим,в следствие на промития му мозък-защото това е противоестествено за тялото (то няма нужда от тютюн) и насадено от някой който си вади паричките от такива дето попиват лесно шлаките на света.Ми че то стана ясно от всякъде-Нептуна за сега води по способността си да абсорбира без да разграничава ( 8)

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Август 17, 2009, 01:04:36 pm »
така че не камък ми ей сега си хващам базуката ;D

аз пък са уплаших и получих сърцепляс  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #34 -: Август 17, 2009, 01:07:15 pm »
На мен пък този къде се е напил също ми вреди-на нервната система.С грозната си гледка,фъфленето/защото се напрягам и нищо не му разбирам/,някои пък ги избива на викове,крясъци и боища.Така че,по ми е добре да си пуши само... :P ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #35 -: Август 17, 2009, 01:09:39 pm »
а относно ароматните цигари, мама ми е мрънкалото и одобрява само бялата карелия слим /не миришела и била поносима/ - ама тя е като алпийски въздух за деца астмаци да му се невиди....  :(

И какво се оказва-за някои дори не е толкова важно да пушат,колкото да се тровят!  8)

*

veshti4ka

« Отговор #36 -: Август 17, 2009, 01:12:09 pm »
И какво се оказва-за някои дори не е толкова важно да пушат,колкото да се тровят!  8)

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #37 -: Август 17, 2009, 01:16:53 pm »
Пуша ,единствения път ,в който спрях беше когато кърмех ,но стана от само себе си ,не съм полагала усилия,също и ако съм болна ги намалям или спирам ,според това как се чувствам. Но и аз като Небесна мразя да съм в задимено помещение и да мириша на цигари.Пуша навън ,ако е в къщи само ако съм сама и задължително проветрявам да не остава мирис.Също така се съобразявам схората ,които не пушат .Вярвам ,че някой ден ще спра да пуша   8)

Някъде ,мисля ,че из книгите за кармична астрология съм срещала да се споменава ретроградни Меркурий и Нептун като предпоставки за пушене,навици от минали животи,понеже моите са такива съм запомнила /Нептун дали не беше и за 8 ми дом /  .

Аз за себе си съм забелязала ,че  пуша най-много ,когато физически бездействам ,а мозъка ми работи ,правя си някакви асоциации с мислене и запалена цигара /а той моя ретрограден Меркурий  голям мислител се извъди ;) /

« Отговор #38 -: Август 17, 2009, 01:30:40 pm »

да беееееее... ама аз съм готова за бой  :P

па ся са сетих - а бреееееее вий дет не пушите твърдите че цигарите миришели лошо, а случайно да сте се возили в такси дето не се пуши в него и шофьорът така да се изпърди, че околните дървета да увяхнат а  >:( >:( >:(   - ми честно казано предпочитам да ми мирише на тютюн пък  8)

Темата все пак е "пушите ли". Не - пърдите ли или какви смъртни грехове извършвате.  :P  :P  :P

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Август 17, 2009, 01:55:42 pm »

Темата все пак е "пушите ли". Не - пърдите ли или какви смъртни грехове извършвате.  :P  :P  :P

това беше  нагледно описание на един от греховете дето пък аз ги смятам за смъртни  :P  щото така или иначе цигарите се свързват с миризмата. исках да поясня, че има къде-къде по-грозни миризми от тези на тютюна  ;D ;D ;D