Небесна, не става въпрос за цигарите само...
скачам да защитя правото на всеки на избор да прави каквото си иска и както си иска, без някой да му висне над главата да го съди!
аз не пуша и това е моят избор СЕГА! но съм пушила и това е бил моят избор тогава! това касае всяко едно нещо в живота. няма значение дали касае мен или теб или някой друг - ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА НАРУШЕНИЕ НА ПРАВА, а не за цигари...
вие които осъждате пушачите, го правите от образа на жертвата - горките ние видиш ли трябва да ви дишаме! това обаче не е обективен фактор! това е долна манипулация! и честно казано предполагам, че сте наясно с този факт. пък аз мразя манипулаторите и тези които се опитват да ми наложат своите стандарти и затова ми е кеф да ги изобличавам!
цялата планета се контролира или със жестокост, или със сила, или с манипулация - СТИГА ВЕЧЕ!!!
ти решаваш дали да бъдеш жертва или не - на тютюнопушене или нещо друго. но когато си вземеш решението недей да манипулираш останалите, защото това е признак на безсилие. като не искаш да пушиш и да ти пушат - избягвай такива хора и такива среди. като не искаш да ти пият или ядат месо - избягвай това НО НЕ МАНИПУЛИРАЙ!!!
аз като не ща да ми пушат или пият не ходя по заведения. като не искам нещо друго не го правя, ама не обвинявам ВАС за това нали. това си е моят избор и аз си го следвам без да манипулирам никого! - та ето за това говоря, но отново едва ли ще ме разберете... пък и не ми и пука де... ама изобщо - щот си я местя и и правя вятър :57: