хайде сега, стига сте се оправдавали ,кой какво иска да прави, и тези дето произвеждат
ГМО, и лекарствата, и цигари , и алкохол, и дрога, и оръжие, и война, и да си изхвърлят отпадъците и токсините навсякъде, да си правят атомни и какви се сетиш експерименти,
и те си имат свойте права да забогатяват от Вас, които им гарантирате тези права, симбиоза, единият без другият не може, проблема е в контрола над ЖЕЛАНИЯТА, всеки иска удоволствие от даден източник и си го доставя, понякога на всяка цена, майната им на околните, нали на мен ми е добре, за какво ни е държава, ако не балансира крайните разрушителни тенденции в едно общество, ако ВСЕКИ си е решил, че има право да ПРАВИ каквото си иска, за да задоволи желанията си под мотото " ...и след мен потоп " какво правим, загиваме ВСИЧКИ бавно и сигурно

и на ромите във Факултета им е студено през зимата, и затова са като скакалци в Западния парк -режат дървета на 30 - 40 години, без да са засадили едно в живота си,
с каруците го бяха превърнали на строително сметище, рокери това лято го почистиха, къде сбъркахме, в контрола, няма я държавата да пази това, което е безценно,природата,
няма конна полиция като преди, има институции, с представителни функции, но неработещи, затова родители ще малтретират , убиват децата си, защото бездушието и
апатията е крайна фаза на разпад на душата на човек, преди да се превърне в първосигнален дивак, обслужващ единствено инстинкта си за отцеляване