Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254699 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:бисерите на сайта!
« Отговор #680 -: Юни 08, 2010, 02:02:01 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:26:47 pm от kris »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #681 -: Юни 08, 2010, 02:04:18 pm »
А такъв идеален мъж с колко жени ще си склонна да го делиш. Аз залагам на поне още 10 твои колежки :))

Това пък от къде излезе ???
Въобще не е ставало дума дори, че мъжът трябва да е идеален. Ти тотално променяш наклона на разговора и първоначалната идея.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #682 -: Юни 08, 2010, 02:08:10 pm »
   Миии, артик виж ко е писала Елфидка, после мен, после Дивна - събери нещата и ще ти стане ясно за какво иде реч...Ние сме от старата генерация и хииич не сме дигнали летвата....Ние може да сме мечтателки, романтички, но не и идеалистки...Не мога да обичам мъж по-слаб от мен, щото имам нужда да се чувствам жена - хайде да се повторя - казвам същите неща, но по друг начин.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #683 -: Юни 08, 2010, 02:14:09 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 06:59:15 pm от kris »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #684 -: Юни 08, 2010, 02:15:55 pm »
Цитат
жените вдигате неумоверно много летвата
Е, тва е истината, батка. Жените до толкова са обсебени от еманципацията, че са престанали на практика да бъдат жени. Разбира се, това за някои мъже може да се стори еротично и приятно, но за други не. И въпреки тази не особено приятна тенденция, аз продължвам да вярвам на жените и да ги обичам.

А бе каква еманципация, каква летва бе момчета,
Гледали ли сте филма ,,Усещане за жена ,, ?
Ей за това иде реч, ама в мъжки род
Говоря за усещане за мъж, но не според представите на мъж за това що е мъж, а според женските усещания за другия пол.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #685 -: Юни 08, 2010, 02:16:23 pm »
Заформя се интересен дебат. Само където трябва да излизам. Посолството ме зове! Тоя път документите са с мен  ;D.

*

Helo

« Отговор #686 -: Юни 08, 2010, 02:19:50 pm »
Аз съм установила, че харесвам мъже, които притежават тези качества - на ума и характера, които и аз бих искала да притежавам.

Дотук добре! Обаче човек се развива и когато придобие мечтаните качества, заради които се е възхищавал на някого и вече станете равни, тогава интересът намалява.

*

Helo

« Отговор #687 -: Юни 08, 2010, 02:21:43 pm »

но да се превръщат (може и без самите те да се усещат) в командващия или по-силния пол...вече не е на добре.

А когато силният пол е слаб - умствено и по характер и трябва да се командва, за да бъде вкаран в правия път, тогава?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #688 -: Юни 08, 2010, 02:22:31 pm »
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 06:58:54 pm от kris »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #689 -: Юни 08, 2010, 02:23:41 pm »
Аз съм установила, че харесвам мъже, които притежават тези качества - на ума и характера, които и аз бих искала да притежавам.

Дотук добре! Обаче човек се развива и когато придобие мечтаните качества, заради които се е възхищавал на някого и вече станете равни, тогава интересът намалява.

Винаги е интересно, когато индивидите вървят в една посока, защото се учат заедно ...ето това вече е перфектния вариант.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #690 -: Юни 08, 2010, 02:24:11 pm »
Еми крайно време е да се млъкне по въпроса или поне си отворете нова тема. Всички вече са тотално оплескани, хайде поне малко да се научим да се съобразяваме.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #691 -: Юни 08, 2010, 02:27:22 pm »
тц еееее това със жена не можеш да се разбереш просто повтаряте едно и също.. ай сега сичките кокошки клъоф клъоф срещу двама мъже в тоя форум
аз спирам да говоря.. безсмислено е.

Не, не став дума за надговорване, но знаеш ли какво съм забелязала, че мъжете имат една представа за жените, както и за това какви се изисква да бъдат, същото важи и за жените, а всъщност това няма нищо общо с реалността .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #692 -: Юни 08, 2010, 04:49:23 pm »
"ПЪРВО СМЕ ХОРА, ПОСЛЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ!"

*

missKapriz

« Отговор #693 -: Юни 08, 2010, 07:23:52 pm »
А такъв идеален мъж с колко жени ще си склонна да го делиш. Аз залагам на поне още 10 твои колежки :))

минимум  ;D
Че той нали е идеален!А това включва и  верен:72:Ква делба,кви подялби?!

*

Nebesna

« Отговор #694 -: Юни 08, 2010, 09:10:36 pm »
Жълтолилава написа:

"хах, с късмета имаме много нередовни отношения, дори в сънищата си съм каpък /навръх Нова година сънувах как попълвам фиш с печелившите числа...но като го пускам /в съня си/ се оказва,че са печелившите числа за миналия ден

а какво остава наяве

« Отговор #695 -: Юни 10, 2010, 11:12:17 am »
Вещичка написа следното по повод на това каква е, когато не е спала достатъчно

ставам крива като диво джудже та чак аз не моа се понасям  :57:

От сърце съм се смяла  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #696 -: Юни 11, 2010, 04:05:32 pm »
Какво е това "стрелиуми"? Познато ми звучи, но нещо не мога да зацепя...

Танина, да та пуснем в бисерите, че да си заемеш достойно място във форума.  ;D

*

tanina80

« Отговор #697 -: Юни 11, 2010, 04:49:26 pm »
Мерси мерсииии  ;D

Като тръгнах да пиша в гугъла (за по-лесно, отколкото да се ровя във форума) - стРелиум  ;D, ми каза компютърчето, че било стелиум, но пак не успях да разбера тези три планети просто трябва да са в един знак или трябва да правят съвпад.
Надявам се да не се сърдите много. Даже мога да почна да се оправдавам - Слънце-Близнаци, Луна-Стрелец - цяло дете съм си, макар и на 30г вече, и този Марс - Дева, и другите Деви от стелиума  :P (Сатурн, Юпитер)...Извинявам се, че съм такъв дразнител  :blink: Това дирекно съм си го писала в "бисерите на сайта", да не ви правя труда.
Айде и в тази тема вече писах  ;D, повече няма да досаждам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #698 -: Юни 11, 2010, 04:52:12 pm »
Танина, не се притеснявай. Ползвай търсачката на сайта за конкретни теми, има много, а ако не откриеш, тогава нова или в говорилнята, ако е изолиран въпрос.  :blink: Всъщност, както ти е удобно, но целта е на всички да ни е по-уютно и лесно при откриването му.   

*

tool

« Отговор #699 -: Юни 11, 2010, 05:00:01 pm »
daisyline в 'говорим си за секс':

Цитат
Абе, този УРАН нещо яко ви чука по хипоталамуса направо усещам миризмата на хормоните ви еееей  ;D ;D ;D

;D ;D ;D