Много ми е забавно как всяка изневяра се прави опит да бъде маскирана като голямата и кармична любов, та да се оправдаят пред себе си.
представи си, че си женен и жена ти вместо да прави секс с теб, си пипа носа- като си пипне носа, за нея е все едно е правила секс с теб, да, ама не е същото, нали??тя го е решила това, защото е фригидна и не иска да прави секс, пред съвестта си е чиста, нали си пипа носа, изпълнява си съпружеските задължения, а ти какво- ще я търпиш ли??а и да търпиш, ще си щастлив ли??е те това е и с молитвите и ритуалите..
Така е разбира се,но аз разбрах по-горното изказване в друг контекст-че така някои се опитват да замажат или оправдаят изневерите си.Ако беше наистина любов-щяха да я ценят и подобаващо да се отнесат към нея и на първо място щяха да се разведат.Щото не може да обичаш някой наистина пък да спиш със съпруг/а едновременно.
аз може да съм свикнала да съм добиче, но честичко ми се иска да съм онова безгрижно момиче.
Цитат на: Uran в Август 03, 2010, 07:08:44 pmЕвропейските коли трябва да бъдат правени от европейци. Китайските таралясници не издържат краш тестовете, а "Волво" беше сигурност.Абе вие и от коли ли почнахте да разбирате?
Европейските коли трябва да бъдат правени от европейци. Китайските таралясници не издържат краш тестовете, а "Волво" беше сигурност.
Цитат на: Lillie в Август 03, 2010, 07:55:53 pmМчи ти не знаеш ли, че астролозите сме по-висша инстанция и от самия Господ? :rolf:Леле, постовете ти станали 14444. Това е знак. Слушам Господи!
Мчи ти не знаеш ли, че астролозите сме по-висша инстанция и от самия Господ? :rolf:
Цитат на: jinom в Август 03, 2010, 07:52:31 pmЦитат на: Uran в Август 03, 2010, 07:08:44 pmЕвропейските коли трябва да бъдат правени от европейци. Китайските таралясници не издържат краш тестовете, а "Волво" беше сигурност.Абе вие и от коли ли почнахте да разбирате? Що не. Даже, ако искаш направо смени името на форум за автология, не астрология. И без туй отдавна се движим само по джанти тука.
Вижте какво клипче изнамерих. Търсех нещо по въпроса за кристалните топки, но намерих други...http://vbox7.com/play:012d42d4
Крис те всеки ден се пръскаш,как съумяваш тъй бързо да се сглобиш :rolf:
Цитат на: Синухе в Август 05, 2010, 08:11:28 pmТуко що си подадох главата през прозореца и точно над мен прелетя щъркел :unsure: Всичко стана точно за секунда... какво ли може да означава?Ша снасяш, Нухе. :72: Ама какво ли?
Туко що си подадох главата през прозореца и точно над мен прелетя щъркел :unsure: Всичко стана точно за секунда... какво ли може да означава?
Ама вързопче хвърли ли или е било за съседа, затуй те е подминал. Шегата настрана, но аз винаги като видя щъркели е на хубаво съм забелязала, но казва ли ти някой.
Цитат на: kris в Август 05, 2010, 08:34:45 pmУау.. мравките се оказва, че са по Венера, както и пуйките, може би печени все пак Венера е по вкусните неща. Това ме навежда,че трътките дето ги продават в пакети и те са по Венера :rolf:
Уау.. мравките се оказва, че са по Венера, както и пуйките, може би печени все пак Венера е по вкусните неща.
Цитат на: jinom в Август 05, 2010, 05:41:23 pmЩе му порасне отново, като на гещура опашката...уж де, ама вече навлезнохме в тематиката за рептилите. тоз jinom бе, как да не се разсмей човек ..
Ще му порасне отново, като на гещура опашката...уж де, ама вече навлезнохме в тематиката за рептилите.