Бъди по-методичен, а като си скъсаш задника от търсене, викни някоя плутонова "Венера" да ти го намери.
Решението с Плутоновата Венера е лесно,защото има такава ама не вярвам тя да намери папката
Колкото до Плутоновата Венера нея я търси повече в забутването на вещите,ето още не може да намери къде ми е скрила хематита
Така в края на този солар, обградена от приятели и семейство на маса за празника /в картата го виждам тва, ако някой пита /
Цитат на: Aurora Borealis в Декември 17, 2010, 03:14:47 amЦитат на: Марая в Декември 17, 2010, 03:04:39 amДа не завършите ексцентрично в някой пиано-бар... :wub:Важното е да свършим Кой както го може :rolf:А дано е от можещите.... :rolf:
Цитат на: Марая в Декември 17, 2010, 03:04:39 amДа не завършите ексцентрично в някой пиано-бар... :wub:Важното е да свършим Кой както го може :rolf:
Да не завършите ексцентрично в някой пиано-бар... :wub:
Преди време и аз пререгистрирах колата, заради табелката, щото я загубих по пътя :lol:пропилях около 5 часа, като стигнах и до шефа на КАТ, защото отказваха да ударят печат за освобождаване от преглед, както е отредил закона , освен че ме накараха и тогава да мина преглед, при все че не е необходимо в случая. От тогава в КАТ не стъпвам, освен ако съвсем не съм принудена :lol: Но това беше преди години, сега може да са ги цивилизовали
а, да минавах преглед пак , но с антисъпротива и помощ аз съм момиченце "какво да правя " въпрос зададен с почитание и обожанеи към големите/ умни/ силни мъжаги дето само с регистриране се занимават- върши чудна работаудряш на безпомощност и на глупава жена пък ти си се правила на умна за - само до кафка може да допре това
е, бях млада и зелена , все го удрях на ego-drive
За близнаци на ДСЦ .., нали си отглеждам интерсептирани ..., ще продължавам да се женя...,моя милост...Аз съм просто безнадежден случай...Веднъж грешка , втори път грешка ....е при мен е рецидив....
Цитат на: Stella в Декември 20, 2010, 04:03:38 amВерно, яка е! Много добре му стои. Моят се пробва да си я прави така.А между другото за френската любов е страхотно усещането на допира с леко наболата брада. Именно и не са само за френската любов възбуждащи. Както и дългите женски коси, когато по време на полов акт заиграят по тялото на мъжа. Такъв допълнителен стимулатор са, че мъжете са на седмото небе, ако жената знае как да ги вкара в употреба разбира се.
Верно, яка е! Много добре му стои. Моят се пробва да си я прави така.А между другото за френската любов е страхотно усещането на допира с леко наболата брада.
Разширете си орбисите, моля!
много яко ,..това като го прочетох,така се задавих..замалкo да се възнеса предколедно .
Сакън! :lol:
Доби, мидпойнтът е средна точка - няма как различни програми да го изчисляват на различни места. Няма значение дали са директни или индиректни мидпойнтите, все ще са на тези градуси или поне в такъв за даден вид аспект. :unsure: Меркурий на Марая няма как да е на :ven: / :mar: накъдето и да усучем картата
обаче да предупредя- имам непоносимост към Stille Nacht и оная на Джорд майкъл
Марая, пак си се подпряла на капса! Лекичко да не счупим лаптопа... ;D