Цитат на: Mia21 в Декември 28, 2010, 04:45:33 amМарая, пак си се подпряла на капса! Лекичко да не счупим лаптопа... ;D
Марая, пак си се подпряла на капса! Лекичко да не счупим лаптопа... ;D
но аз не го искам на ретро мерк....
Цитат на: Марая в Декември 28, 2010, 05:10:28 am но аз не го искам на ретро мерк.... дори и ако е чАрвен ?
– извличам дивиденти от дяволите сигурно... като ги изгоните се скитат немили- недраги и са склонни към сътрудничество /моята е във везни, сътрудничеството е Важно/..
Цитат на: ЗЪБОЛЕКАР в Февруари 21, 2009, 07:47:46 pmКойто става от новогодишната трапеза трябва да се отъркаля на земята .хахахааааааааааа ми че как я мислиш ти тая работа ако си фиркал до сутринта със сигурност, ако решиш да станеш ще се отъркаляш
Който става от новогодишната трапеза трябва да се отъркаля на земята .
Цитат на: doby в Януари 03, 2011, 03:43:27 amНе исках да пиша тук но ще го напиша, че Румяна Тончева има да ми плаща за един курсант и до ден днешен не ми се обади, въпреки че и писах няколко пъти. Това беше и причината да загубя всякакво доверие в тази организация! :leos: :85: Какъв курсант? Какво е станало? :rolleyes:
Не исках да пиша тук но ще го напиша, че Румяна Тончева има да ми плаща за един курсант и до ден днешен не ми се обади, въпреки че и писах няколко пъти. Това беше и причината да загубя всякакво доверие в тази организация! :leos: :85:
Цитат на: jinom в Януари 01, 2011, 07:33:50 amНе можеш да познаеш. Не съм материалист. Искам власт. а мен пък нищо не ме вълнува, даже и властта...но допусках че си падаш по играчките, затова това предложих.. :blink:власт над кое??..искаш ли да те направя директор на водопад?!! :blink:
Не можеш да познаеш. Не съм материалист. Искам власт.
транзитите за в петък и събота как са ?
Батьовоту!Заеби ги тия тука женските, какво ти разправят и какво те съветват по мъжките работи за отношенията!Те са жени и няма как да те разберат...то те себе си рядко разбират, а и са нагли - имат наглостта да се оплакват (тука във форума може би не, но на живо пред някои приятелка, охоооо), че са неразбрани, неоценени, неподпрени и неподкрепени, а пък за незадоволени да не говоря - жена задоволена няма! :mellow: :93: Както казват на изток - за родения няма идеална махурта. Т'ва последното значи - няма идеален момент. Все ще се преебе нещо и ще се скофти. Ако не то, то всичко останало...накрая даже и то Така, че - смело напред(науката е Слънце) да й сцепиш мрака на момата. Все...ще излезне някой светъл лъч. Пък, ако не излезне - оставяй я там на тъмното, да се оправя самичка! Астрологично - петък вечер след 18:00ч звездите се подреждат в една много специална конфигурация, която се среща веднъж на 100 години! Цела година и кусур си чакал - не изпускай! Ще съжаляваш после, ако не направиш нещо...И ще си пак на чикии Нека силата бъде с теб! Ако ли не - то гледай ти да си с нея, че...
Цитат на: doby в Август 31, 2009, 12:46:08 amЛека нощ на всички забавни мазохисти! Ако не се срещнем пак в този живот то в следващия сигурно. Аста Ла Виста Бейби!!!
Лека нощ на всички забавни мазохисти! Ако не се срещнем пак в този живот то в следващия сигурно.
Стоплихте ми Луната с хубавите пожелания, Благодаря ви!Най-после да ви повозя на Маруся[/size][/i][/color]
Всеки сам по себе си заслужава уважение ако да не е лекар или учител. Странно, в Бг много се "уважават" тези две професии и се ходи при тях с букетче гербери гарнирано със златно фолио. Влагам ирония в това.ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА УВЖАНИЕ, защото има своето важно място в обществото. Това не е привилегия само на едно или друго съсловие.
някъде го прочетох, но е доста вярно безалкохолната бира е първата крачка към надуваемата кукла