Цитат на: Aurora Borealis в Май 28, 2011, 04:44:25 amОф, от няколко дни имам проблем с постването във форума. Пиша, пиша и като реша да прегледам написаното - нъц! Излизам, внизам - нъц, нъц, нъц. 50 опита да вляза отново и може и да вляза. :33:Леле, малко вън от правилника, ама - Аурорче, горният разказ малко като секс ми прозвуча
Оф, от няколко дни имам проблем с постването във форума. Пиша, пиша и като реша да прегледам написаното - нъц! Излизам, внизам - нъц, нъц, нъц. 50 опита да вляза отново и може и да вляза. :33:
Цитат на: Марая в Май 28, 2011, 03:05:07 amТази карта наистина визира жена от карнобат , живее в карнобат...и е на възлов пост...,преследва администратора на общината! :72: От къде я познаваш?:85:Тъй ли, бе? А аз за малко да помисля, че е тръгнала да преследва кмета на нета. :rolf:
Тази карта наистина визира жена от карнобат , живее в карнобат...и е на възлов пост...,преследва администратора на общината! :72: От къде я познаваш?:85:
Ясно, и въпросната от карнобат била значи вървяла след теб да те хапе по форумите.
Цитат на: romantica в Май 28, 2011, 06:42:09 pmЗа 3, таксата е 100лв., като задължението ти е да научиш 5 въпроса, по възможност избират най-дългите за писмения, и 5 за устен... :85:Браво, адмирации - така поне са сигурни, че студентите поне нещо ще научат. А то, за без пари, никой днешен студент не сяда да чете...
За 3, таксата е 100лв., като задължението ти е да научиш 5 въпроса, по възможност избират най-дългите за писмения, и 5 за устен...
А особено трудно става проследяването на скандал който протича в няколко теми между един и и същи съфорумци. А ако въвлечените съфорумци са повече става още по-трудно.
Чудя се що ви навирам в очите еле...бе все едно ви е влязло трънче в палеца и аз ви давам пинсета да го извадите, вие побутнете пинсетата настра и философствате - то болката в пръста може да е от минало прераждане, карма някаква, сигурно трябва да се преболедува, тая болка в пръста на Меркурий ли отговаряше, то транзитите сега, мдам, а къде му е прогресивната луна, ау леле божке ле...
Гледам, че вече казваш "Благодаря". Честито. Стигна до тази думичка преди 30.
Та преди година или две тия двамцата май пращаха нишани на европейския омбудсман за отношението на модератора на форума, собственост на вестника, собственост на Овъргаз и Сашо Дончев. И се беха зарекли, че ще унищожат и форума, и вестника....ако некой има желание, да заповяда в тамошния форум и да ги издири - сигурно ще получи ценни съвети от тях...А ще ги намери лесно - по миризмата....
Това е инграма - като те е ухапало за сефте, си получила енергиен сгъстък из ефирните си тела и сега тоя сгъстък привлича подобни събития.Оправя се с разчупване на сгъстъка, най-лесно става чрез прочувстване, преглед на случката отново и отново - докато не се развеселиш спрямо нея.
Цитат на: Ropotamo в Май 31, 2011, 02:45:31 pmАсцендентът на картата е изгорен.Кой го е изгорил? :unsure:
Асцендентът на картата е изгорен.
abroad нямаше ли да се самоубива? Като гледам още пише във форума. :rolleyes:
:blink:Под контрол, но тия около мен се натръшкаха.Хело, отложих засега
Хелото може би съжалява, че в БГ никой не си изпълнява обещанията. :rolleyes:
или може би профилът ми грешно е сработил
Цитат на: petchen в Юни 02, 2011, 08:10:29 pmОбича ли ме истински, с цялата си душа?Обича те. Не може да се каже дали е с цялата си душа или с половината. .
Обича ли ме истински, с цялата си душа?
"тъпа и упорита" е израз, който и на мен ми идва за съвпад Марс/Сатурн
Здравейте отново,Искам да пусна една карта...знам, че е нерадикална и вече е късно за въпроса, но ми е притеснено. Знам , че вместо да пускам е по-добре да отида на докрот за да съм спокойна но все пак...Възможно ли е да има нещо след като спах с в. (болести и другото -това са нещата който ме притесняват)?