На дъртото ми куче му се кани да излезе един хемороид - я се покаже, я пак се скрива... Да пусна ли хорар дали ще излезе или да изчакам естественото развитие на въпроса? :57:
По осми от шести дом ли ще го гледаме?6 дом - домашни любимци (служене), 8 дом - анус и отделителна система. Остава да намерим кой е сигнификаторът на хемороида, но нали Луната в хорара е косигнификатор на въпроса.
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 07, 2011, 05:12:12 pmЦитат на: Asol в Юни 07, 2011, 05:14:36 amНяма такъв термин в предсказателната астрология. Бе, важно е да има словотворчество и да дописваме науката.това творчество е създадено още през 1926г....от Джон Алден и намира приложение на много места...Е , не фасулски хорар....
Цитат на: Asol в Юни 07, 2011, 05:14:36 amНяма такъв термин в предсказателната астрология. Бе, важно е да има словотворчество и да дописваме науката.
Няма такъв термин в предсказателната астрология.
Ако не знаете, вече да знаете, че хорарите са фасулска работа.
...и в резултат на което разгоних целия колектив от 5-600 участника...преди 6-7 години впрочем направих същото спрямо един друг колектив.
Не е тук мястото да пиша, но 600-700 човечЕта могат ли да бъдат колектив?
Цитат на: AH в Юли 09, 2011, 04:06:37 amбях колкото можах концентрирана - но телепатемата трябваше да я пратим с известна подготовка - нека да видим какъв образ си уловила- мен леко ме заболя главаИ мен в началото ме заболя главата, но после ми мина.
бях колкото можах концентрирана - но телепатемата трябваше да я пратим с известна подготовка - нека да видим какъв образ си уловила- мен леко ме заболя глава
Аз чакам отстрани с два аналгина.
Наивно е да разчитаме на синастрията , за да запушим празните дупки...
Официално любовта е призната за психичнo заболяване - за радост на Синухе При мен е хронифицирало :haha:
Цитат на: Shreya в Октомври 04, 2011, 07:33:53 pmОфициално любовта е призната за психичнo заболяване - за радост на Синухе При мен е хронифицирало :haha:
Цитат на: Mirabella в Октомври 20, 2011, 02:42:34 pmСветовните информационни агенции са разпространили новината, че Кадафи е починал -http://www.btv.bg/news/svetut/story/1508460370-Prehodniyat_natsionalen_savet_Kadafi_e_martav.html. Той не само е починал, а направо е убит.
Световните информационни агенции са разпространили новината, че Кадафи е починал -http://www.btv.bg/news/svetut/story/1508460370-Prehodniyat_natsionalen_savet_Kadafi_e_martav.html.
:rolf: Хванал си промоцията на спящия админ, но съвсем скоро няма да те подмине с една оферта специална за банани и мокри сънища.
Нека по-запознатите да обяснят как действат мокрите сънища на психиката на хората. Аз смятам, че определено имат ефект върху поведението на хора, които не получават някои неща докато са будни.
Цитат на: abroad в Ноември 01, 2011, 09:15:28 pmи той к'во Днес любимата ми дума е "не знам". Ама сещам се още нещо забавно. Четох веднъж - по време на затъмнения, особено лунни, демоните си показвали истинските лица, обърни внимание какво ще ти се яви значи, непременно..и за всеки случай кажи на околните да си носят чесън в джоба - против теб. :rolf:
и той к'во