За мен Кайли тук е в челните редици.Тя ми е любимка.Със сълзи съм се смяла с нея.
VAN HELSING ако е същата 'звезда ' от Дир-а,да вземе да ръсне и тук някое велико умозаключение,щото там като го чета,се смея и рева от кеф.. ;DДо истерия ме докарва с постовете му,просто отвътре му иде..
абе да питам аз... вий си знайте, че от мен дама не става така, че си мога да изтряскам тоя въпрос ей тъй ургулешката... абе тоя Манек като я кара само на слънчева светлина ака ли?
Да, светлинни лъчи!
Аз сега като имам Марс, Сатурн и Плутон - и трите в Скорпион в първи дом и самият първи дом също в Скорпион, ако бях мъж можеше да се предположи, че ще имам голямо достойнство, нали така...
...а аз като нямам никаква планета какво да правя ...
А вярно ли е, че Стрелец давал по-конска физиономия. Викам си, Стрелец като дава конски черти на лицето, Великобритания защо не е под знака на Стрелец?
Синухе, не ми пука наистина за големината и шаренията на аватарите ви. Идеята ми беше да не превръщаме форума в родопска черга
Когато прочета някъде, че хората щели да използват 100 % от своя мозък, обикновено спирам да чета по-нататък.Човекът няма да използва 100% от мозъка си и не е нужно. И сегашните проценти не му пречат да си върши работата.
Цитат на: Aurora Borealis в Август 17, 2009, 02:43:01 pmЦитат на: Mims в Август 17, 2009, 01:55:50 pmVAN HELSING ако е същата 'звезда ' от Дир-а,да вземе да ръсне и тук някое велико умозаключение,щото там като го чета,се смея и рева от кеф.. ;DДо истерия ме докарва с постовете му,просто отвътре му иде.. Не е. Това е ех-тъжен Aurora, кво да праим :-\Ще трябва пак да ме кръщаваш :)Измисли ми друг ник,че с моите превъплъщения вече осмърдях целия форум :-[Егати късмета-ша зема а са пиша с ник-Карък и тва ще е
Цитат на: Mims в Август 17, 2009, 01:55:50 pmVAN HELSING ако е същата 'звезда ' от Дир-а,да вземе да ръсне и тук някое велико умозаключение,щото там като го чета,се смея и рева от кеф.. ;DДо истерия ме докарва с постовете му,просто отвътре му иде.. Не е. Това е ех-тъжен