Цитат на: passaporte в Ноември 06, 2009, 02:47:52 amнищо не ми казахте ,за съвпада слъцне/венера в близнаци. Имаш Венера в Курваци, леко поопърлена от Слънцето и в опозе с Нептун - илюзии в любовта, голям илюзионист си ти с жените.
нищо не ми казахте ,за съвпада слъцне/венера в близнаци.
Една жена, за да изглежда запалена по духовните учения, и тя ли да си пусне брада?
Цитат на: Kaya в Ноември 06, 2009, 09:37:11 amфорумът се е напълнил в чичковци с шлиферчета аз чичо с шлифер ли съм, Кая??
форумът се е напълнил в чичковци с шлиферчета
все си мисля, че дори и Миоджералвомбо да я опъне, то Хело няма да миряса
Моля, без намеци!
стига с тоя роял - те йогите все на рояли са дрънкали, я вади дудука Ухилен
Цитат на: Синухе в Ноември 12, 2009, 01:03:55 amКато се замисля може и да съм като природно бедствие на моменти,но като цяло съм си кротичък -то е и така в природата-онова затишие пред буря Аз съм Сатурново-Ураново-Меркуриев тип Синухееее, много та обичам чадо, обаче ако трябва да живея с такъв човек като теб, да ма прощава Господ, ама още първите дни ши ма съдят за убийство
Като се замисля може и да съм като природно бедствие на моменти,но като цяло съм си кротичък -то е и така в природата-онова затишие пред буря Аз съм Сатурново-Ураново-Меркуриев тип
, отворили сте тема за мен
играя го главния готвач, а чираците стържат тиквата, щото аз обикновено ако аз я стържа става тиквеник с нокти
Цитат на: Рая в Ноември 25, 2009, 02:54:47 pmкои планети в 12 дом, означаваха, че човек си има ангел-пазител?май бяха Венера и Юпитер аз имам Венера в 12 дом и Юпи точно на асцедента - единия ангел ми пази задника, а другия предника
кои планети в 12 дом, означаваха, че човек си има ангел-пазител?
яз ще ги изтребем от лъвския Марс казваш, ам?