този форум е малко евин плаж има нужда от петли, но ако влезеш гол ще има бой с чанти
Цитат на: elfidka в Декември 29, 2009, 09:36:07 pmЗначи да ви кажа честно, Нептун ми е най-странен и не мога да му разбера влиянието. Управлява ми 8 дом и се намира в 4 -ти в Стрелец....Много по Нептуниански ми се крие.... Абе и моя е там,но съм му хванал цаката отдавна
Значи да ви кажа честно, Нептун ми е най-странен и не мога да му разбера влиянието. Управлява ми 8 дом и се намира в 4 -ти в Стрелец....Много по Нептуниански ми се крие....
тежки празниците, тежки маси, тежко свинско, тежко винско, тежък метаболизъмне му е лесно на кръвното
Цитат на: kaily в Януари 02, 2010, 10:21:55 pmМалиииии Вия в един политически форум за здравомислието на паранормалното, дано никой не е гледал това предаване, че че ме окостят в близките дни. споко, ако те подхванат им кажи, че имала предвид параНОРМАЛНОТО, а не параНЕНОРМАЛНОТО
Малиииии Вия в един политически форум за здравомислието на паранормалното, дано никой не е гледал това предаване, че че ме окостят в близките дни.
Първо ще ми "минат" Слънцето, след него на опашката чакат Меркурий, Венера и Кету.
Тъй де, на Плутон попарата вече сърбах. А проникването на Юпитер да няма по-особени последстия предвид "минаването" му през стълпотворението в 5 дом?
проникването на юпитер зависи от къде е , ако е отзад - клизма ще да е....
Цитат на: strelicka в Януари 03, 2010, 05:21:41 pmпроникването на юпитер зависи от къде е , ако е отзад - клизма ще да е.... Са, да те светна,че освен клизма,изотзад може да те изненада и нещо друго,като 10-тата планета например.
Цитат на: jopelini в Януари 03, 2010, 07:10:20 pmЦитат на: strelicka в Януари 03, 2010, 05:21:41 pmпроникването на юпитер зависи от къде е , ако е отзад - клизма ще да е.... Са, да те светна,че освен клизма,изотзад може да те изненада и нещо друго,като 10-тата планета например. ти на това изненада ли му викаш, у наше село му викаме награда
ингрес в задните части откъм гърба му викам аз.....
Цитат на: Марая в Януари 03, 2010, 08:51:50 pmингрес в задните части откъм гърба му викам аз..... Предпочитам твърдите аспекти.
От левите или от десните аспекти?