Момичета, за свекърва си има една точна дума - свекървещица.
...писна ми от надървени егота дето се размятват на ачика
Хората си личат в общуването, особено неформалното, а и да се поприкриват, с времето и опознаването или някоя провокацийка тия маски почват да падат. Ваденето на кирливи ризи се прави от хора, които взимат виртуалното общуване твърде присърце или просто нямат друг начин да уязвят някого...Интересното обаче е, че подобни действия като че ли се разиграват (или поне аз съм виждала) малко повече в клубове и от хора с религиозно-духовна насоченост, отколкото в такива с друга тематика. Което обикновено показва, че ученията с нищо не са променят много емоционалните или с непокрити претенции и твърде високо самомнение хора, а просто им дават временно прикритие и мехлем за егото. Но само докато делата проговорят за собствените им маски и слабости, склонност към клюкарство, лъжи или неразбиране на чуждите чувства и несъобразяване с решенията на другите.Затова понякога ненамесата е най-доброто решение - човек не може да бъде спасен от себе си. Но пък такива акции на лична основа обикновено печелят повече подкрепа и съчувствие на онзи, когото целят да засегнат, особено ако се държи на ниво.
Затова понякога ненамесата е най-доброто решение - човек не може да бъде спасен от себе си. Но пък такива акции на лична основа обикновено печелят повече подкрепа и съчувствие на онзи, когото целят да засегнат, особено ако се държи на ниво.
Топли напаТки,молииииим! Давайте - днеска има,утре нЕма! :49:
Разказ на моя приятелка, на която и разказвала нейна приятелка.Работеща в Дубай. Един ден мазен арабин почва да я пита защо такава хубава жена работи, вместо да си седи в къщи и мъж да я гледа, жената разпалено и със слюнки в устата обяснява, че тя е бизнесдама, че да работи е гордост за нея, кариера, тинтири минтири. След 10 минути свършва и пита мазния араб: "Сега разбра ли защо работя?""Да", рекъл оня."Е какво разбра?", питала нашта бизнесдама и си викала на ум, то пък какво ли ще разбере и тоя мазен залухан араб мюсюлман.А арабът отвърнал:- Разбрах, че българските мъже са не само много мързеливи, но и много хитри.
кой иска грозофили, на които слон им е стъпил на ушите ама пеят за 2-ма и за глупави чукундури
С отчетена прецесия всичко при мен отива огън и жупел ....ъ-ъ-ъъ...въздух. Марса от земя отива в Овен,но точно това е планетата, при която усещам земята. Не й вЕрвам аз на прецесията Може и да няма прецесия хехехе
Ми да се включа и аз с прозрение?...Бе...бало си е мамата.
Доказано е, че прасетата са сред най-умните животни. Пък и някои прасета са по-умни от някои хора.
Синухе:" Но тук се обажда квадрата ми с Плутон,който просто ще ви каже да се е*те пичката лелина ".