Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65620 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #140 -: Юни 17, 2010, 10:48:41 am »
А, сега се сетих за други две Рибки с АС Скорпион, при тях няма никакви особености и изкривявания.
Докато при Марс в първи дом наистина съм забелязвала по-издаден напред нос или леко гърбав.
Но нека не забравяме и за генетиката все пак, както и за етническата принадлежност.
Тук изключително рядко ще срещнеш миниатюрно, фино и изваяно носле, смесването на етносите си е казало думата.
Влез в някоя църква и разгледай няколко икони във византийски стил, виж какви човки имат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #141 -: Юни 17, 2010, 10:53:10 am »
Сатурн на Асц. или около него също съм забелязала, че дава подчертано голям и/или изкривен нос, а и скули.Сещам се , че   във френологията обрисуват меркуриевия тип с остри черти и голям и крив нос.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #142 -: Юни 17, 2010, 10:57:02 am »
 ;D ;D аз съм със Сатурнови черти(АЦ Козирог, Сатурн на МЦ) ама добре, че носът ми не е голям....малко е остър ама иначе има правилна форма.... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Юни 17, 2010, 11:00:59 am »
По-скоро меркуриевият тип дава издължаване и изкривяване, ако няма силно влияние от друг знак или планети.
При Сатурн в първи дом съм виждала и много правилни, сякаш изваяни черти, когато става въпрос за женска карта. При някои дава и изразени скули.
Сатурн на АС в мъжка карта наистина може да даде или по-груби черти, или леко гърбаво носле. А също ранно състаряване при мъжете, изглеждат доста по-възрастни от годините си. В женска карта може да даде блед тен, в мъжка по-сивкав, не особено добър тен на лицето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #144 -: Юни 17, 2010, 11:22:11 am »
едната ми колежка от работа е със Слънце Блиазнаци и Меркурий в Дева....тънък нос, голямо чело, тънки устнички, малка уста, мургава а очите й шарят много...и много любопитна....имах една съученичка също Слънце Близнаци.... но и тя има тънък нос, пак голямо чело, малка устичка, пак тънки устни...и пак много любопитна, очите пак шярят, но по-скришно...

:blink:

*

Helo

« Отговор #145 -: Юни 17, 2010, 11:51:38 am »

Докато при Марс в първи дом наистина съм забелязвала по-издаден напред нос или леко гърбав.

Сатурн на Асц. или около него също съм забелязала, че дава подчертано голям и/или изкривен нос

Аз имам Плутон на асцендента и Марс и Сатурн в 1-ви дом и наистина носът ми е малко по-дълъг. Но не е крив.

*

Helo

« Отговор #146 -: Юни 17, 2010, 11:53:14 am »
едната ми колежка от работа е със Слънце Блиазнаци и Меркурий в Дева....тънък нос, голямо чело, тънки устнички, малка уста, мургава а очите й шарят много...и много любопитна....имах една съученичка също Слънце Близнаци.... но и тя има тънък нос, пак голямо чело, малка устичка, пак тънки устни...и пак много любопитна, очите пак шярят, но по-скришно...

И аз съм забелязала такова нещо за Меркуриевите типове, Близнаците. Имат тънки устни и когато хитруват си свиват очите очите и стават малки и започват да шарят.  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #147 -: Юни 17, 2010, 11:56:36 am »

И аз съм забелязала такова нещо за Меркуриевите типове, Близнаците. Имат тънки устни и когато хитруват си свиват очите очите и стават малки и започват да шарят.  ;D

бухахах  ;D ;D наистина сега като се замисля и двете ги присвиват и то доста често.... ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #148 -: Юни 17, 2010, 11:57:02 am »
За устните не е задължително/Слънце в Близнаци,Асц.Близнаци,стелиум в Близнаци-много плътни устни/,но за очите потвърждавам-и да не шарят видимо,всичко виждат-като Биг Брадър са.

*

Helo

« Отговор #149 -: Юни 17, 2010, 12:02:40 pm »

бухахах  ;D ;D наистина сега като се замисля и двете ги присвиват и то доста често.... ;D ;D

Не само като лъжат, ами и като се замислят също правят така. А знаем, че Девите и Близнаците доста често мислят и анализират, така чее ясно. Просто характерна мимика.

*

Helo

« Отговор #150 -: Юни 17, 2010, 12:04:16 pm »
За устните не е задължително/Слънце в Близнаци,Асц.Близнаци,стелиум в Близнаци-много плътни устни

Плътни усти дава знакът Телец. Аз, майка ми, а и други Телци, за които сега се сещам имаме плътни устни.

Този знак дава и гъста коса.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #151 -: Юни 17, 2010, 12:06:04 pm »
За устните не е задължително/Слънце в Близнаци,Асц.Близнаци,стелиум в Близнаци-много плътни устни

Плътни усти дава знакът Телец. Аз, майка ми, а и други Телци, за които сега се сещам имаме плътни устни.

Не съм сигурна, мъжът ми е с плътни устни и няма нищо в Телец.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #152 -: Юни 17, 2010, 12:07:40 pm »

Елфидке, прощавай, ама говориш глупости. Някой да е казал, че САМО И ЕДИНСТВЕНО знакът Телец дава плътни устни?

Припомни си всички Телци, които познаваш и кажи колко от тях имат плътни устни - 70%, повече или по-малко на брой?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #153 -: Юни 17, 2010, 12:10:16 pm »
на сестра ми мъжа е с АЦ Телец и има наистина много дебели, плътни и големи устни.....вуйчо ми има Слънце телец ....пак плътни устни...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #154 -: Юни 17, 2010, 12:11:28 pm »

Венера като управител на Телец и Везни....може да даде плаътни устни....май така трябва да е... :-\ :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #155 -: Юни 17, 2010, 12:12:00 pm »

Елфидке, прощавай, ама говориш глупости. Някой да е казал, че САМО И ЕДИНСТВЕНО знакът Телец дава плътни устни?

Припомни си всички Телци, които познаваш и кажи колко от тях имат плътни устни - 70%, повече или по-малко на брой?

Е, то е ясно, че само една планета или точка в знак не са достатъчни ...
Брат ми е телец и свекър ми е телец ама йок плътни устни.
Незнам, но щом ти имаш такива наблюдения, добре.
Нали знаеш, че аз не съм по споровете  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #156 -: Юни 17, 2010, 12:30:47 pm »
хмм,сега като се загледах в снимките..май реших дилемата на момичето-не е с асц.Скорпион...Везни е..Вече може да си отдъхне  ;)

p.s.след малко ще изтрия това мнение  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #157 -: Юни 17, 2010, 12:38:11 pm »
Да, но Венера може би си е казала думата и по другия знак.  :blink: Особено като се говори за устни, нос, типично за Телец наистина.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #158 -: Юни 17, 2010, 12:39:59 pm »
има ли нещо водолейско.....или нептунско, венерско....? ;D много станаха...

*

Helo

« Отговор #159 -: Юни 17, 2010, 12:42:05 pm »
има ли нещо водолейско.....или нептунско, венерско....? ;D много станаха...

Хммм  Няма нищо Водолейско. Нептун има аспект към асценеднта и Луната и обаче Нептун не е нито в 1-ви, нито в 12-ти дом.

Но има влияние на Венера.

Давай с предположенията.  :rolleyes: ;D