Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65763 Прегледи
*

holanda

Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #160 -: Юни 17, 2010, 12:45:55 pm »
Да, но Венера може би си е казала думата и по другия знак.  :blink: Особено като се говори за устни, нос, типично за Телец наистина.
бях забравила за слънчевия знак..но все пак-поддържам предположението си.. :blink:
Имам една позната,която много прилича на нея..освен това Скорпионското си личи малко или много..би трябвало да хванем поне един-два нюанса...a аз не откривам такива..

*

Helo

« Отговор #161 -: Юни 17, 2010, 12:46:48 pm »
има ли нещо водолейско.....или нептунско, венерско....? ;D много станаха...

А по какво съдиш, че има нещо Водолейско или Нептунско?  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #162 -: Юни 17, 2010, 12:49:17 pm »

Възможно е , прическата е в естествен ''развят'' от вятъра вид...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #163 -: Юни 17, 2010, 12:50:47 pm »

няма нужда от '' четки'' от рода на нежен ,неотразим поглед... :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #164 -: Юни 17, 2010, 12:51:08 pm »
ами по очите....светли и особени...такива .....имат блясък и някаква странна енергия...дълбоки сякаш...

*

Helo

« Отговор #165 -: Юни 17, 2010, 12:52:30 pm »

А по какво съдиш, че има нещо Водолейско или Нептунско?  ;)

Възможно е , прическата е в естествен ''развят'' от вятъра вид...

Мда Обаче няма нищо във Водолей. Нептун казах, че има аспект към асцендента и Луната и обаче не е в 1-ви дом.

А мисля, че прическата тип "развят" вид идва от знакът на Луната и - Стрелец, а и от това, че Луната и Нептун са в аспект помежду си. Но и двете са далеч от 1-ви дом.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #166 -: Юни 17, 2010, 12:52:44 pm »
По-скоро меркуриевият тип дава издължаване и изкривяване, ако няма силно влияние от друг знак или планети.
При Сатурн в първи дом съм виждала и много правилни, сякаш изваяни черти, когато става въпрос за женска карта. При някои дава и изразени скули.
Сатурн на АС в мъжка карта наистина може да даде или по-груби черти, или леко гърбаво носле. А също ранно състаряване при мъжете, изглеждат доста по-възрастни от годините си. В женска карта може да даде блед тен, в мъжка по-сивкав, не особено добър тен на лицето.

Имам ясно изразени и двете влияния- господар на хороскопа Мерк. и Сатурн на Асц. Лицето и израза ми  са много типичен пример-скулеста с голям крив нос, който си ми отива на лицето  и блед тен.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

holanda

« Отговор #167 -: Юни 17, 2010, 12:54:23 pm »
определено втората снимка е по-излъчваща.Очите са хубави,но не мога да определя дали са нептунски или урански ;D..Погледа е спокоен..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #168 -: Юни 17, 2010, 12:54:57 pm »
и аз съм бледа и имам скули  ;D ;D ;D....подчертани де....някак остри са ми формите...на лицето и брадата и тя е остра....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #169 -: Юни 17, 2010, 12:55:55 pm »
определено втората снимка е по-излъчваща.Очите са хубави,но не мога да определя дали са нептунски или урански ;D..Погледа е спокоен..

това спокоствие е от АЦ, който сигурно е телец....а Слънцето....може би Рачешко.... :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #170 -: Юни 17, 2010, 12:56:59 pm »
Да, но Венера може би си е казала думата и по другия знак.  :blink:

Имам една позната,която много прилича на нея..освен това Скорпионското си личи малко или много..би трябвало да хванем поне един-два нюанса...a аз не откривам такива..

Като цяло споделям мнението ти, не го долавям тоя асц тук, но пък Плутон в 1 дом...как си обясняваш нещата тогава?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #171 -: Юни 17, 2010, 12:57:28 pm »

това спокоствие е от АЦ, който сигурно е телец....а Слънцето....може би Рачешко.... :unsure:
ааа,повече не казвам  ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #172 -: Юни 17, 2010, 12:57:36 pm »
Това момиче съм го виждала, но не се сещам дали на снимка тук във форума или наживо или просто е някакво дежаву. Хело това да не си ти?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #173 -: Юни 17, 2010, 12:58:19 pm »

Наистина момичето има много силно влияние на Телец. Тук позна!

А колкото до Рак - Луната и прави аспект с асценеднта, иначе няма нищо в Рак.  :rolleyes:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #174 -: Юни 17, 2010, 12:59:14 pm »
Жълто, а ти какво общо имаш и защо си в ролята да казваш или да не казваш? :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Helo

« Отговор #175 -: Юни 17, 2010, 12:59:21 pm »
Това момиче съм го виждала, но не се сещам дали на снимка тук във форума или наживо или просто е някакво дежаву.

Щото съм и пускала тук снимката, пак за да се познава асценеднт и Слънце.

Жълто, а ти какво общо имаш и защо си в ролята да казваш или да не казваш? :blink:

Понеже тя е виждала снимката, когато я пусках преди и знае какъв е отговорът и какви знаци домининрат тук.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #176 -: Юни 17, 2010, 12:59:56 pm »
хм....за Слънцето май не мога...Дева...Риби? :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #177 -: Юни 17, 2010, 01:01:14 pm »

Ще помоля по-старите потребители, които са я виждали и знаят да не се обаждат.  ;D

;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #178 -: Юни 17, 2010, 01:02:07 pm »
хм....за Слънцето май не мога...Дева...Риби? :unsure:

Не! Но и Меркурий и Нептун и правят аспект с асцендента, обаче аспектът не е съвпад.

Друго предположение?

И по какво съдиш за тези предположения?  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #179 -: Юни 17, 2010, 01:03:42 pm »
Да, но Венера може би си е казала думата и по другия знак.  :blink:

Като цяло споделям мнението ти, не го долавям тоя асц тук, но пък Плутон в 1 дом...как си обясняваш нещата тогава?  :blink:
моя Плутон също е в края на 1 дом в съвпад с управител на асцендента и имам някои негови 'нюанси'' .Погледа ми е по-сериозен или предизвикващ,или нежен-но само,когато се вглъбя в моите си неща...т.е...Плутона се проявява в изражението,емоцията,която изразява..А този,на момичето,е по-лек и в същото време...земен някак.Което свързвам със слънчевия знак. :blink: