За устните не е задължително/Слънце в Близнаци,Асц.Близнаци,стелиум в Близнаци-много плътни устни/,но за очите потвърждавам-и да не шарят видимо,всичко виждат-като Биг Брадър са.
Жълто, а ти какво общо имаш и защо си в ролята да казваш или да не казваш? :blink:
Цитат на: vanilla в Юни 17, 2010, 12:59:56 pmхм....за Слънцето май не мога...Дева...Риби? :unsure:Не! Но и Меркурий и Нептун и правят аспект с асцендента, обаче аспектът не е съвпад.Друго предположение?И по какво съдиш за тези предположения? :rolleyes:
хм....за Слънцето май не мога...Дева...Риби? :unsure:
Цитат на: Hi в Юни 17, 2010, 01:02:07 pmЦитат на: vanilla в Юни 17, 2010, 12:59:56 pmхм....за Слънцето май не мога...Дева...Риби? :unsure:Не! Но и Меркурий и Нептун и правят аспект с асцендента, обаче аспектът не е съвпад.Друго предположение?И по какво съдиш за тези предположения? :rolleyes:сега ще разсъждавам като тези в стани богат.... :85:Слънце Телец....АЦ си мисля Везни...ама по-скоро не, може би Близнаци... :unsure: :unsure:пу...не мога.... :unsure:
Цитат на: vanilla в Юни 17, 2010, 01:16:18 pmЦитат на: Hi в Юни 17, 2010, 01:02:07 pmЦитат на: vanilla в Юни 17, 2010, 12:59:56 pmхм....за Слънцето май не мога...Дева...Риби? :unsure:Не! Но и Меркурий и Нептун и правят аспект с асцендента, обаче аспектът не е съвпад.Друго предположение?И по какво съдиш за тези предположения? :rolleyes:сега ще разсъждавам като тези в стани богат.... :85:Слънце Телец....АЦ си мисля Везни...ама по-скоро не, може би Близнаци... :unsure: :unsure:пу...не мога.... :unsure:Позна! Зодия Телец, асцендент Везни.Но има много силно влияние на Скорпион! Това, че има силно влияние на Скорпион забеляза ли го?И по какво съдиш, че асцендента е Везни или Близнаци? По кои характерни особенсоти?
ето ви АС скорпион Ванеса Паради, жената на Джони Деп
Цитат на: kris в Юни 17, 2010, 01:14:58 pmето ви АС скорпион Ванеса Паради, жената на Джони ДепГрейс Кели има Слънце и асцендент в Скорпион.
Къде ги гледате тези снимки на Хело, че нещо не ги виждам? :blink:
Аз не,че ревнувам,ама ние с други асценденти к'во да правим?Искам и аз тема за асцендент Везни! Лилавке,дай подкрепа!
Цитат на: Last_Kiss в Октомври 23, 2010, 04:46:07 amАз не,че ревнувам,ама ние с други асценденти к'во да правим?Искам и аз тема за асцендент Везни! Лилавке,дай подкрепа! оооо, ама ти затова ли хорари само за гаджета?
Хахах,не знам Толкоз ли е зле асц Везни