Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65775 Прегледи
Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #220 -: Октомври 23, 2010, 06:30:43 am »

и какво сега,Last Kiss,ще отваряме ли Везнишката тема или пaк чакаш някой да ти снесе наготово  :P

Айде,мога да се похваля с втора отворена тема!
Дано се включите!  :P

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #221 -: Октомври 23, 2010, 08:22:37 pm »
;D ;D ;D, за него се говори много....и какво ли не!
ако някой е с този асц или има близки или наблюдения в/у хора с този асц нека сподели мнението си .
би било интересно ,да разгледаме този асц. :)
наред с това ,моля в тази тема да пишем само за този асц , за да не размиваме темата ,като повечето тук.нека говорим само и единствено за него!
на който му се пише и разсъждава по темата-приятни занимания! :)

Дълбоко, дълбоко, много дълбоко :blink:
Във визията ни има много тъга.
За добро или за лошо, но аз също съм с този акс. Всъщност със сигурност е за добро :blink:
Често  именно това "дълбоко", много добре гаси пожара на огненото ми слънце и марс.
Тук наистина има много състезание, но в повечето случаи е продиктувано от задълбаването да се стигне до край. Всъщност това е само визията на входа :blink:, а истината е скрита в горещите ни слъца. :blink:

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Stella

• 7765
« Отговор #222 -: Октомври 25, 2010, 02:26:23 am »
За добро или за лошо, но аз също съм с този акс. Всъщност със сигурност е за добро :blink:
Често  именно това "дълбоко", много добре гаси пожара на огненото ми слънце и марс.
Тук наистина има много състезание, но в повечето случаи е продиктувано от задълбаването да се стигне до край. Всъщност това е само визията на входа :blink:, а истината е скрита в горещите ни слъца
. :blink:

Много ми допадна това описание. Моят приятел е с Асц. Скорпион и новолуние в Овен.

А как мислите дали Марс или Плутон е по-изявен като господар на асцендента Скорпион?
Казват, че влиянието на Плутон като по-далечна планета се усеща в по-късна възраст, докато Марс действа в по-ранна възраст и през повечето време. Вие какво мислите?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

« Отговор #223 -: Октомври 25, 2010, 02:35:10 am »
Тук наистина има много състезание, но в повечето случаи е продиктувано от задълбаването да се стигне до край. Всъщност това е само визията на входа :blink:, а истината е скрита в горещите ни слъца
. :blink:

Много ми допадна това описание. Моят приятел е с Асц. Скорпион и новолуние в Овен.

А как мислите дали Марс или Плутон е по-изявен като господар на асцендента Скорпион?
Казват, че влиянието на Плутон като по-далечна планета се усеща в по-късна възраст, докато Марс действа в по-ранна възраст и през повечето време. Вие какво мислите?

Плутон е по-изявен. Е, ако Марс е на асцендента може да стане меланж, но определено Плутон е този, който охарактеризира скорпионския асцендент.
Марс би дал по-войнствен вид, по-голямо напрежение, бързи действия и реакции. Всички, които познавам с асцендент в Скорпион са по-скоро загадъчни, докато Марс не би могъл да ни даде това чувство.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #224 -: Октомври 25, 2010, 02:53:40 am »
Тук говорим, но според това на нас лично какво ни харесва. Аз съм имала мъж с Марс в Риби-ами не съм кой знае колко очарована.Като се има предвид, че имах сериозна връзка с него.Ако трябва да правя съпоставка, имам в колекцията  ;D един с Марс в Рак- на светлинни години е пред него. Как да обобщя сега кой Марс е по-по-най... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #225 -: Октомври 25, 2010, 02:57:30 am »
Тук говорим, но според това на нас лично какво ни харесва. Аз съм имала мъж с Марс в Риби-ами не съм кой знае колко очарована.Като се има предвид, че имах сериозна връзка с него.Ако трябва да правя съпоставка, имам в колекцията  ;D един с Марс в Рак- на светлинни години е пред него. Как да обобщя сега кой Марс е по-по-най... ;D

Още една дума и сме на кълбо!
Това е уникалния любовник! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #226 -: Октомври 25, 2010, 03:03:21 am »
Тук говорим, но според това на нас лично какво ни харесва. Аз съм имала мъж с Марс в Риби-ами не съм кой знае колко очарована.Като се има предвид, че имах сериозна връзка с него.Ако трябва да правя съпоставка, имам в колекцията  ;D един с Марс в Рак- на светлинни години е пред него. Как да обобщя сега кой Марс е по-по-най... ;D

Още една дума и сме на кълбо!
Това е уникалния любовник! ;) ;D

Брееее, слънце...! ;D Ни вярвам да ти кажа за Марс в Рибе... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Октомври 25, 2010, 03:09:04 am »
Мия , kat ne вярваш пробвай още някой рибешки марс...., може първия да е бил ретро... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #228 -: Октомври 25, 2010, 03:15:21 am »
Мия , kat ne вярваш пробвай още някой рибешки марс...., може първия да е бил ретро... ;D ;)

Не беше ретро! ;D Стараеше се много момчето, ама има с Марс в Рак ги бият бе! Как да повярвам сега! ;D ;D ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Октомври 25, 2010, 03:31:28 am »

Не беше ретро! ;D Стараеше се много момчето, ама има с Марс в Рак ги бият бе! Как да повярвам сега! ;D ;D ;D :wub:

Проба , грешка , проба , грешка.... :rolf: :57: :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #230 -: Октомври 25, 2010, 06:42:41 pm »
Тук говорим, но според това на нас лично какво ни харесва. Аз съм имала мъж с Марс в Риби-ами не съм кой знае колко очарована.Като се има предвид, че имах сериозна връзка с него.[Ако трябва да правя съпоставка, имам в колекцията  ;D един с Марс в Рак- на светлинни години е пред него. Как да обобщя сега кой Марс е по-по-най... ;D

Подкрепям казаното.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #231 -: Октомври 25, 2010, 09:08:06 pm »
Като е дума за секс, ето нещо по темата, лексиконно.  ;D

"Възвишеният дух на Скорпиона се бори с тялото му. Заради това от Скорпиона изхождате едновременно мощен sex appeal, и жестока аура на строг човек, като че ли казваща за това, че ако ще се прави любов, то ще е по сериозен повод. Знакът на Скорпиона се отличава с такива качества като алчност и желание да се прави всичко истински. За това жената-Скорпион най-много обича силните мъже – във всеки един смисъл. В еротичните игри Скорпионите са много страстни и не пренебрегват елементите на един здрав садо-мазохизъм. Жената-Скорпион трябва да се обича дълго и много,в най-лошият случай - скъпо. Преценете своите сили и финансови възможности. Романтиците-вегетарианци, неспособни заради пацифистките си убеждения да прережат гърлото на кокошка, нека да не се безпокоят!"
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #232 -: Октомври 25, 2010, 09:23:29 pm »
 ;D ;D ;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

nerealna

« Отговор #233 -: Октомври 25, 2010, 09:39:26 pm »
не си падам мн по скорпионите най-вече заради погледа им ...не издържам на скорпионски поглед ...чувствам се като в биг брадър, но без разрешението ми  ;D ...страшна работа ...

*

holanda

« Отговор #234 -: Октомври 25, 2010, 09:43:21 pm »
Като е дума за секс, ето нещо по темата, лексиконно.  ;D

жестока аура на строг човек, като че ли казваща за това, че ако ще се прави любов, то ще е по сериозен повод. Знакът на Скорпиона се отличава с такива качества като алчност и желание да се прави всичко истински.  В еротичните игри Скорпионите са много страстни и не пренебрегват елементите на един здрав садо-мазохизъм.

ногу страст ,казваш...ке опитам  такъв   :97:

*

Марая

• 28287
« Отговор #235 -: Октомври 25, 2010, 10:15:08 pm »
не си падам мн по скорпионите най-вече заради погледа им ...не издържам на скорпионски поглед ...чувствам се като в биг брадър, но без разрешението ми  ;D ...страшна работа ...

Винаги ме питат ;
-ЗАЩО МЕ ГЛЕДАШ ТАКА?

Как да обясня , че така гледам.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #236 -: Октомври 26, 2010, 02:43:17 am »

Изпитателен поглед имат.

« Отговор #237 -: Октомври 26, 2010, 03:14:37 am »
Асц. Скорпи и Плутон на Асц. имат изпитателен, пронизващ поглед, като ренген :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #238 -: Октомври 26, 2010, 06:33:28 am »
Да, питайте жълтолилава тя ще ви каже..  ;D
направо с лазерно насочване ми е погледа,  

пффф,ей  ;D
направо потъвах в бездната,човеко..
не знаеш кво е   :rolf:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #239 -: Октомври 26, 2010, 04:05:17 pm »
пу гледай тук за какво се говори
я малко по везнишки
пука ли ви как изглеждате? като излизате важно ли е да се харесвате?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.