Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65719 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #240 -: Октомври 26, 2010, 05:04:01 pm »
Асц. Скорпи и Плутон на Асц. имат изпитателен, пронизващ поглед, като ренген :mellow:

ех, този поглед!
Добре, че е той, за да рескпектирам хората и да не смеят да ми се качват на главата!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #241 -: Октомври 26, 2010, 05:08:58 pm »
Хахах,ясно!
Сега като каза,погледнах си иц-то и е в козирог,ама не помня да ме привличат козирози  :unsure: може аз да съм сбъркана  ;D

4-ти дом е един от най-кармичните домове!
Има още нещо....Хирон е свързан с болката и с кармата!
В живота ми , мъжете оставили трайни следи са водни!
Скорпиони и Риби...., раци нямам , а и са ми 8-ми дом, та и въобще не са ми нужни!
Останалото е сухо , постно и става само за работа и компания....Нищо друго!
А с представителите на ДСЦ - Близнаци имам непоносимост! ;D ;)
Овен съм имала , пАРдон в колекцията....., бърз , не ми допада!
Друго си е скорпито.... ;D , потъваш , потъваш и колкото повече по-хубаво ти става!
Рибата - тъкмо да я уловиш и тя се изплъзва -хлъзгава , мокра , блестяща....уникат!
Най-големите любовници имат МАРС В РИБИ! :blink:

При ИЦ е във Водолей и около мен, винаги е имало Водолеи, начело с мъжът ми!
ДЦ - Овен. И с такива е пълно около мен.
Въобще обкръжението ми е от Близнаци, Водолеи, Овни и Скорпиони.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #242 -: Октомври 27, 2010, 03:10:59 am »
Kрис , с риск да те разочаровам , ще ти кажа , че има две зодии....
Скорпион и изядените от скорпиона! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #243 -: Октомври 27, 2010, 02:30:37 pm »
Съм с асцендент Скорпион, Слънчев знак - Телец.

Външност - мека и светла коса, бяла кожа, зелени очи.
Характер - на пръв поглед контактност и приветливост /заради Мерка в Близнаци и Луната в Стрелец :blink:/,
но усещам в себе си твърдост и сила, които се проявяват в редки моменти спрямо околните и са категорични.
Когато осите са в неподвижни знаци промяната е наистина предизвикателство.

* според мен целта или пък "мисията" ако искате  :rolleyes: на хората, родени със Слънчев знак Скорпион или Асц Скорпион е да използват силата си в подкрепа и помощ на другите, справяйки се с тъмната страна на нещата, до която имат наистина много пряк достъп...  :blink:  И то като (пре)открият Доброто и (по)вярват в него... защото със сигурност могат да виждат и слабите и болезнени места...
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 02:40:13 pm от Vanila »
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

sunrain

• 6710
« Отговор #244 -: Октомври 27, 2010, 04:37:57 pm »
Ванила, според мен ти си разбрала и слабостта и силата на Скорпиона и това е чудесно.
От теб може да не лъха твърдото убеждение, че е така, видите ли, аз съм правата, но ти наистина си обобщила почти неутрално и толкова скромно една основна същност на знака до смисъла, на която се стига след поредица от кризи в живота на Скорпиона. Влязла си в дълбочина, по-натам пътуването си зависи само от теб.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Феникс

« Отговор #245 -: Октомври 27, 2010, 04:55:20 pm »
Крис,последния ти пост е доста изчерпателен и напълно се покрива и с моите наблюдения върху Скорпионите.
Но нека разграничаваме все пак Слънцето и Асц-Асц Скорпион  носи по-тежките характеристики на Скорпиона,които по някога не се ловят при Слънце в Скорпион на пръв поглед.По-скорпионски от асц скорпион се явяват стелиумите в скорпион с вкл светило.

Това,което най дразни в акцентираните скорпиони е погледа им-втренчен,сякаш гледа и нищо не разбира-дълбае те,а не те чува .Ще кажете-изследва те!
Хубаво,но на а мен ми изглеждат като полуумни такива понякога.

Това,което ми харесва е,че носят на тежест-не се отказват лесно,особено,ако имат интереси,никакви емоции не могат да ги смачкат и откажат-няма гордост и предразсъдъци при тях

*

sunrain

• 6710
« Отговор #246 -: Октомври 27, 2010, 05:00:46 pm »
И коя е дълбочината? С преотркриването на доброто и повярвaнето в него? ;D

Виждаш това, което можеш да видиш. Стигаш до там, докъдето можеш да стигнеш. Успех.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Феникс

« Отговор #247 -: Октомври 27, 2010, 05:16:17 pm »
Цитат
O, приятелю, ако мислиш, че с последния ми пост нещо ще препокрие твоите представи за определена група хора, то много се лъжеш.
Нека аз да знам,кое може и кое не да покрие представите ми,става ли ;)
Цитат
осъзнайте се.. светът е шарен, асценденти и хора всякакви..
Точно заради подчертаното ти умозаключение,тоз бисер в новаторските изследвания ;D ;D,ще бъде добре да оставиш хората да си пишат кой какво има да казва,без да ги апострофираш и да ги поучаваш постоянно

И още нещо-не ме наричай никога твой приятел-нямаш данни за това ;)Пък и не съм ти на интелектуалното ниво-ръся глупости и тъпотизми постоянно и ще ти се отвори много работа да ме вкарваш в правия път :mellow:Нема ти стига деня да ме поправяш ;D
Със здраве!

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #248 -: Октомври 27, 2010, 05:37:22 pm »

И коя е дълбочината? С преотркриването на доброто и повярвaнето в него? ;D

~ звучи простичко, патетично  :rolleyes: и дори наивно...

Ама тя истината понякога е много буквална  :blink:
и трудното е именно в прилагането и живеенето й

* какво се е случило?, че си така "хаплив" (ако позволиш да попитам)

*

holanda

« Отговор #249 -: Октомври 27, 2010, 05:47:34 pm »
Да, най-големите истини не са нещо скрито покрито и някакви велики тайни, те са най-простите неща, които са пред очите ни. ;D

добро

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #250 -: Октомври 27, 2010, 06:00:04 pm »
Ванила, според мен ти си разбрала и слабостта и силата на Скорпиона и това е чудесно.
От теб може да не лъха твърдото убеждение, че е така, видите ли, аз съм правата, но ти наистина си обобщила почти неутрално и толкова скромно една основна същност на знака до смисъла, на която се стига след поредица от кризи в живота на Скорпиона. Влязла си в дълбочина, по-натам пътуването си зависи само от теб.

sunrain, благодаря за поста!

Асц. наистина е призмата, през която гледаме света и той нас... :rolleyes:
и пътуването го прави Слънчевият герой ~ добре е да знаем и проявяваме характеристиките на Слънчевия си знак;
вярно е, че всеки е уникален, но началата в знаците са имперсонални, на съвсем друго ниво, различно от конкретната личност.
И тъй като е съвсем закономерно раждането ни, именно под този знак, то е добре да го осъществяваме в живота си.

*

Hm

• **
  • 1397
Re: АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #251 -: Ноември 09, 2011, 01:49:25 pm »
Ако имате асцендент Скорпион или Плутон в съпвад с асцендента, разпитайте майките си, пък, ако имате дете с такава позиция ,кажете за себе си, как е протекло раждането. Случило ли се е майката да заспива и да се буди по много пъти преди да роди? Може би не е имало екстремна ситуация, свръзана със заплаха за живота на бебето, а просто майката не е можела да се контролира да стои будна и много пъти е заспивала, докато накрая изведнъж се е събудила и е родила.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #252 -: Ноември 09, 2011, 02:43:07 pm »
Ако имате асцендент Скорпион или Плутон в съпвад с асцендента, разпитайте майките си, пък, ако имате дете с такава позиция ,кажете за себе си, как е протекло раждането. Случило ли се е майката да заспива и да се буди по много пъти преди да роди? Може би не е имало екстремна ситуация, свръзана със заплаха за живота на бебето, а просто майката не е можела да се контролира да стои будна и много пъти е заспивала, докато накрая изведнъж се е събудила и е родила.
Хело, ти уби рибата !!!
Нали не искаш да кажеш, че е имало заспиване по време на раждането ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Ноември 09, 2011, 02:50:07 pm »

Или аз недовиждам и не разбирам въпроса...или става дума за нещо друго.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #254 -: Ноември 09, 2011, 02:51:21 pm »

За секс по време на сън четох наскоро в една статия, но за такова раждане още не съм чувала. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #255 -: Ноември 09, 2011, 02:57:08 pm »
Аз съм с Плутон в първи дом, а мъжът ми е с асц. Скорпион. И двамата сме секцио, и двете ни майки не са очаквали операцията. Моята през цялото време е плакала, че ще я режат, понеже ме е преносвала, застанала съм била напречно и не са ми чували тоновете, а неговата майка влязла за секцио, но за друг ден - та похапнала царевица и преди операцията са й вадили зърната едно по едно... Така че изобщо не са спали и двете  :blink:

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #256 -: Ноември 09, 2011, 03:00:16 pm »
Крис,последния ти пост е доста изчерпателен и напълно се покрива и с моите наблюдения върху Скорпионите.
Но нека разграничаваме все пак Слънцето и Асц-Асц Скорпион  носи по-тежките характеристики на Скорпиона,които по някога не се ловят при Слънце в Скорпион на пръв поглед.По-скорпионски от асц скорпион се явяват стелиумите в скорпион с вкл светило.

Това,което най дразни в акцентираните скорпиони е погледа им-втренчен,сякаш гледа и нищо не разбира-дълбае те,а не те чува .Ще кажете-изследва те!
Хубаво,но на а мен ми изглеждат като полуумни такива понякога.

Това,което ми харесва е,че носят на тежест-не се отказват лесно,особено,ако имат интереси,никакви емоции не могат да ги смачкат и откажат-няма гордост и предразсъдъци при тях

И аз така си мисля, но се оказва, че ме е разчел тоя поглед и ми знае плановете. Като видя тая малоумност и ми става страшничко...

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Ноември 09, 2011, 03:09:25 pm »

За секс по време на сън четох наскоро в една статия, но за такова раждане още не съм чувала. :)
Освен , ако не е под анестезия...... ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #258 -: Ноември 09, 2011, 07:27:10 pm »

нептун по би паснал на идеята ти

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #259 -: Ноември 09, 2011, 07:29:15 pm »

нептун по би паснал на идеята ти

Извинявай но това не е мой цитат... ;D ;D ;D ;D ;D
ПРОТЕСТИРАМ !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!