Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65781 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« -: Август 18, 2009, 02:25:23 pm »
 ;D ;D ;D, за него се говори много....и какво ли не!
ако някой е с този асц или има близки или наблюдения в/у хора с този асц нека сподели мнението си .
би било интересно ,да разгледаме този асц. :)
наред с това ,моля в тази тема да пишем само за този асц , за да не размиваме темата ,като повечето тук.нека говорим само и единствено за него!
на който му се пише и разсъждава по темата-приятни занимания! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #1 -: Август 18, 2009, 02:35:28 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 18, 2009, 02:47:52 pm »
По мои наблюдения, асц Скорпион мрази някой да е по-силен от него и трудно го приема.
Към мъжете с този асц имам слабост - даже и да са грозни, са ми много привлекателни  ;D Има просто нещо в излъчването им.

той не мрази ,просто няма по-силен от него! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Август 18, 2009, 02:59:54 pm »
Абе не съм много съгласна. Все ще се намери кой да е по-добър от него в нещо.
Пък и в една тема Лили беше казала, че Венера в Скорпион в женска карта може да даде завист към красотата на другите жени.
А от двама с асц Скорпион, кой ще е по-силен? Даже и да са равни, мисля, че и това няма да приемат. ;D

винаги се допълват двама с асц.скорпион.няма съревнование м/у тях. но не плутон , а венера/упр.на везни и телец/ носи инфо за завист.разбираш ли?във телец -венера е земна ,там тя се интересува от материалните неща.тя търси сигурност и стабилност.във везни венера търси хармония и красота във всичко , когато не го срещне и в двата случая става ревнива! НО НЕ КОМЕНТИРАМЕ ВЕНЕРА, А АСЦ СКОРПИОН! :)

*

Skarlet

« Отговор #4 -: Август 18, 2009, 03:01:54 pm »

Да ти кажа,изтъкването на сила показва вече слабост.Един истински силен и умен човек не се бие у гърдите.Той тихо и скромно действа.

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Август 18, 2009, 03:04:48 pm »
А от двама с асц Скорпион, кой ще е по-силен? Даже и да са равни, мисля, че и това няма да приемат. ;D

онзи който има Марс в лъв ще го докарва на сила повече - поне на приказки  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #6 -: Август 18, 2009, 03:06:29 pm »

онзи който има Марс в лъв ще го докарва на сила повече - поне на приказки  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

А от два асцендента в Скорпион, ако единият има Марс в Лъв, а другия Марс в Скорпион, тогава кой ще надделее?  ;D ;D ;D

Но то зависи и от другите неща в хороскопа.

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Август 18, 2009, 03:10:24 pm »

Но то зависи и от другите неща в хороскопа.

Сама си си отговорила.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Август 18, 2009, 03:11:08 pm »
ми честно казано някъде бях чела, че един Лъв може да бъде победен само от овен и скорпион... таааааа не зная...

синковеца ми има АС скорпион и Марс в лъв и му гледам сеира всеки ден - по-силен, по-умен, по-велик от него нема ако го слушаш как приказва  ;D  и винаги всичко може да прави /па дори и да не знае кво става въпрос/... абе поне е весело  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Август 18, 2009, 03:15:22 pm »

Да ти кажа,изтъкването на сила показва вече слабост.Един истински силен и умен човек не се бие у гърдите.Той тихо и скромно действа.
нали говорим за качествата на асц.скорпион?
не съм видяла да я изтъква силата ,той просто си я носи! именно тя го отличава от другите.в повечето случай ,ТОЙ АСЦ.СКОРПИОН  е обект на ревност и завист!

п.п. именно по тази причина!

*

Skarlet

« Отговор #10 -: Август 18, 2009, 03:19:51 pm »
Няма проблем да говорим за качествата на Скорпиона,но имах предвид че величаенето не показва сила.А и каква според теб е дефиницията за сила? В какво се изразява тя? Нека първо това уточним.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 18, 2009, 03:21:39 pm »
Не е вярно, да ти кажа. Познавам няколко души с асц Скорпион и никой не им завижда. А единият е завистлив. Марсът и е в Овен, ако това има значение.
вероятно това я прави дейна и по-скоро агресивна.скорпиона не е агресивен ,той е дълбок!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #12 -: Август 18, 2009, 03:27:10 pm »
скорпиона не е агресивен ,той е дълбок!

Хайде бе! Знак управляван от Марс да не е агресивен,как ли пък не!  :P Скорпиона е вътрешно агресивен,потайно агресивен-вода,но никога открито агресивен-само в определени моменти когато вече започне да повръща това дето е насъбрал,а то е било вече доста.

Значи дълбоко агресивен-но повече си обръща агресията навътре или върху това което смята за своя граница (някои Скорпиони възприемат близките си за част от вътрешните им граници ха ха ).

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Август 18, 2009, 03:34:03 pm »
Да не си помисли някой, че имам нещо против тях, нищо лошо няма  ;) Ама не са перфектни.

а кой е перфектния асц? ;D ;D ;D
кой друг ,ако не девата ,ще търси перфекционизма?! ;D

*

Skarlet

« Отговор #14 -: Август 18, 2009, 03:36:02 pm »
За Скорпиона и асцендента в Скорпион мога /както Маря много обича да казва/ книга да напиша. Та,затова и не ми се пише глупости,защото всичко е толкова индивидуално,че няма накъде.Познавам много хора със Слънце и асц. Скорпион.Едни са тихи,мъдри и сърдечни.Други са злобни,надменни и адски велики без покритие.Има си значение и другите фактори в хороскопа.Но,спор няма-амбициозни са,много са дълбоки чувствата им-като вулкан.Познавам и двама двойни Скорпиони,едната от които просто живееше и дишаше,за да завижда.Ужас! И в крайна сметка,това не е сила.За мен силата е,когато човек е напълно наясно с желанията и възможностите си,в абсолютен синхрон със себе си. Ако един Скорпион успее да усмири бушуващите в себе си огньове,може и да достигне така желаната СИЛА.Но тя е съвкупност от много качества.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Август 18, 2009, 03:39:02 pm »
Няма проблем да говорим за качествата на Скорпиона,но имах предвид че величаенето не показва сила.А и каква според теб е дефиницията за сила? В какво се изразява тя? Нека първо това уточним.

силата-да ставаш ,когато си паднал по-ниско от кота 0.да възкръсваш , след апокалипсис/в душата си/.да дадеш от себе си и последното ,което имаш в името на другия.да се движиш по острието ,и да оцеляваш.да умееш да признаеш собствените си грешки.да победиш егото и себе си.....,още мога да изброявам ,но смятам ,че и това стига. :P

*

Skarlet

« Отговор #16 -: Август 18, 2009, 03:40:37 pm »
Ма,ти ако си мислиш,че всичките тези качества са на Скорпиона,много се лъжеш,мило.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Август 18, 2009, 03:46:35 pm »
скорпиона не е агресивен ,той е дълбок!

Хайде бе! Знак управляван от Марс да не е агресивен,как ли пък не!  :P Скорпиона е вътрешно агресивен,потайно агресивен-вода,но никога открито агресивен-само в определени моменти когато вече започне да повръща това дето е насъбрал,а то е било вече доста.

Значи дълбоко агресивен-но повече си обръща агресията навътре или върху това което смята за своя граница (някои Скорпиони възприемат близките си за част от вътрешните им граници ха ха ).

благодаря ,че се включваш! :-*
само,че аз не приемам за упр.на скорпион марса.приемам плутон. дълбок и емоционален ,той не може да си позволи да бъде нараняван.изключително търпелив ,темпераментен,постоянен , когато чашата прелее той просто е готов за крайности.
;Dима две зодий, скорпион и ухапаните от скорпиона!

*

Skarlet

« Отговор #18 -: Август 18, 2009, 03:50:51 pm »

А това какво ти говори на теб като интелигентен и еволюирал човек с асц.Скорпион? За мен това е безпомощност,слабост да постигнеш желаното и само с мръсотия да постигне своето. Това за мен е душа на ниско ниво.Пък то и от възпитанието си зависи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Август 18, 2009, 03:58:36 pm »

А това какво ти говори на теб като интелигентен и еволюирал човек с асц.Скорпион? За мен това е безпомощност,слабост да постигнеш желаното и само с мръсотия да постигне своето. Това за мен е душа на ниско ниво.Пък то и от възпитанието си зависи.

това е онзи хумористичен зодиакален аналог ,които сърбите правят!затова е и усмивката ми. виж,колко трудно се разбират дори шегите на скорпионите?!

с асц. , аз свързвам онова С КОЕТО ДРУГИТЕ МЕ ВЪЗПРИЕМАТ на първо място.здравето си също свързвам с асц.
не съм съгласна,че той си постига целта с мърсотий,ама въобще не съм съгласна с това.той копа ,и е готов да си изяде опашката ,но да постигне целта си. :) и винаги я постига!