Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН

• 270 Отговора
  • 65749 Прегледи
*

Skarlet

Re:АСЦЕНДЕНТ СКОРПИОН
« Отговор #20 -: Август 18, 2009, 04:01:11 pm »
Имам един пример за достоен човек с асц. Скорпион,член на нашия форум,дето не можеш никога да кажеш,че е на ниско ниво-Lillie. Лили,извинявай,че намесвам името ти.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Август 18, 2009, 04:05:59 pm »
Цитат

това е онзи хумористичен зодиакален аналог ,които сърбите правят!затова е и усмивката ми. виж,колко трудно се разбират дори шегите на скорпионите?!

с асц. , аз свързвам онова С КОЕТО ДРУГИТЕ МЕ ВЪЗПРИЕМАТ на първо място.здравето си също свързвам с асц.
не съм съгласна,че той си постига целта с мърсотий,ама въобще не съм съгласна с това.той копа ,и е готов да си изяде опашката ,но да постигне целта си. :) и винаги я постига!  

Като казвам "мръсотия",все пак не визирам теб.Хайде,не се обиждай! Обаче аз познавам такива хора и затова го казвам толкова категорично.Всичко е въпрос на еволюционно ниво и родови черти.А и във всяка шега има някаква истина,щом са го написали хората.Затова и Аройо ги степенува на три /или 4 бяха,да не излъжа/ нива Скорпионите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Август 18, 2009, 04:10:24 pm »
Ако един Скорпион успее да усмири бушуващите в себе си огньове,може и да достигне така желаната СИЛА.Но тя е съвкупност от много качества.
огън у скорпиона?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Август 18, 2009, 04:12:14 pm »
Имам един пример за достоен човек с асц. Скорпион,член на нашия форум,дето не можеш никога да кажеш,че е на ниско ниво-Lillie. Лили,извинявай,че намесвам името ти.  ;)
скарлет!ние не коментираме никой от форума , а асц.като скорпион! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Август 18, 2009, 04:16:06 pm »
Ако един Скорпион успее да усмири бушуващите в себе си огньове,може и да достигне така желаната СИЛА.Но тя е съвкупност от много качества.
огън у скорпиона?

Извинявай,но няма да се изказвам повече по темата.Ти приемаш всичко буквално и лично. Нямах предвид като огнен знак. Предпочитам да се занимавам с по-интересни неща,вместо да споря.Не обичам да си хабя енергията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Август 18, 2009, 04:19:04 pm »
огън у скорпиона?

Извинявай,но няма да се изказвам повече по темата.Ти приемаш всичко буквално и лично. Нямах предвид като огнен знак. Предпочитам да се занимавам с по-интересни неща,вместо да споря.Не обичам да си хабя енергията.
както решиш!не е лично!просто искам тази тема ,да е конкретно за асц.скорпион и нищо повече!не приемам нищо лично,нито буквално.не мога да разбера ,кое те провокира да мислиш така? :P
можеше да се обосновеш за огньовете ;D.

*

eaglet_eyes

• 23
  • The only distance is that which we create!
« Отговор #26 -: Август 18, 2009, 05:23:18 pm »
По мои наблюдения, асц Скорпион мрази някой да е по-силен от него и трудно го приема.
Към мъжете с този асц имам слабост - даже и да са грозни, са ми много привлекателни  ;D Има просто нещо в излъчването им.

И аз имам слабост към тях, ама знам защо  :-[ С асцендент Дева съм и с мъжете асц. Скорпион - общият ни асц. на комбина и композита е Везни, а това са двойки, събрали се поради обич, особено пък както със сегашния ми приятел господаря на комбина Венера е на куспида на 5 дом :D

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Август 18, 2009, 05:27:50 pm »
Сега се сещам, че точно Аройо беше казал за асц Скорпион, че има лоша слава и тя не е съвсем незаслужена  ::)  Ама всичко си зависи от преработката, Лили например е на светлинни години от мног хора тук, включително и от мен. Изключително много я уважавам.
включително и от мен. просто нямам думи! :o

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #28 -: Август 18, 2009, 06:09:31 pm »
Най-убавия асцендент е скорпион. Толкова е мъдър, силен, дълбок, добър.  ::)

А и каква според теб е дефиницията за сила?

Във физиката имаше силни и слаби взаимодействия и слабите сили са най-силни.
Силата се сдобива само като станеш по-нисък от тревата и по-кротък от водата.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 18, 2009, 06:14:02 pm »
Най-убавия асцендент е скорпион. Толкова е мъдър, силен, дълбок, добър.  ::)

А и каква според теб е дефиницията за сила?

Във физиката имаше силни и слаби взаимодействия и слабите сили са най-силни.
Силата се сдобива само като станеш по-нисък от тревата и по-кротък от водата.  :P

е,много точно! :) ама това последното , е  мъдрост кайли , която е причинена от катарзис.и пак по скорпионски. :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #30 -: Август 18, 2009, 06:21:35 pm »
Истина е, сама се сдобих с тая мъдрост и още се обучавам на нея.
Когато се смириш, ти се дава Силата, докато бодеш с рогите, имаш само своята собствена силица, ма това е нищо.
И още нещо -установих, че никой нищо не е постигнал значимо сам на тая земя.
Секи изявен е ползвал сила, която му е била дадена. И я е ползвал достатъчно дълго по предназначението, по която му се дава, иначе щеше да спре да му се дава по средата и нищо нямаше да направи.

Асцендент скорпион, зодия козирог, Плутон на МС в 10, съвпад със северен възел, Марс в 8 рак в опозиция на стелиума във втори - Сатурн, Слънце, Юпи в козирог и Меркурий в стрелец.

Силна, бих казала изключителна способност за регенерация, както и за манипулация.
Чела съм, че скорпионите биват черни и бели.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Август 18, 2009, 06:28:26 pm »
Истина е, сама се сдобих с тая мъдрост и още се обучавам на нея.
Когато се смириш, ти се дава Силата, докато бодеш с рогите, имаш само своята собствена силица, ма това е нищо.
И още нещо -установих, че никой нищо не е постигнал значимо сам на тая земя.
Секи изявен е ползвал сила, която му е била дадена. И я е ползвал достатъчно дълго по предназначението, по която му се дава, иначе щеше да спре да му се дава по средата и нищо нямаше да направи.

Асцендент скорпион, зодия козирог, Плутон на МС в 10, съвпад със северен възел, Марс в 8 рак в опозиция на стелиума във втори - Сатурн, Слънце, Юпи в козирог и Меркурий в стрелец.

Силна, бих казала изключителна способност за регенерация, както и за манипулация.

при това родена в белоградчик! :)
съгласна съм с изключение на бели и черни за  всичко,което казваш! :)аз също ,съм чела ,че биват черни и бели ,но по този начин според мен се опитват да изтъкнат добрите и лошите страни.всеки асц.има положителни и отрицателни характеристики.
че са силни и най-силни е факт.че са много мъдри и имат късна реализация също.
няма асц. ,който да е имал толкова изпитания и поврати в живота както този на скорпиона :) ;).

*

Helo

« Отговор #32 -: Август 18, 2009, 06:38:18 pm »

Аз пък наскоро четох, че имало и сиви.  :P

Ей тук го прочетох:

http://www.4coolpics.com/photo/archangel33/170693.html

Много хора от слънчевия знак Скорпион се чудят дали са бели или черни,но всъщност това е знак на трансформацията-ражд­ане,смърт,секс/размн­ожаване/и всичко свързано със власта и страстта към нещо..нищо чудно че сега разисквам тази тема-Слънцето е в знак Скорпион!!Ето нещо интересно:
Скор­пио­нът има както всеотдайни привърженици, така и зави­стливи врагове. Но даже враговете, макар и с неудовол­ствие, му отдават нужното уважение, като внимават да не го предизвикат. Онези, които са проявили дързост и са го направили, добре са разбрали, че да нападаш Скорпиона и планетата му Плутон е опасно. Не бива да се забравя, че Плутон управлява ядрената енергия.
И въпреки всичко хората от тази зодия излъчват благодушие и са способни на дълбоко съчувствие към болни­те и нещастните. Както може да бъде хладно, докосване­то на Скорпиона може да бъде и нежно, дори горещо-Според мястото на Слънцето в неговия хороскоп той може да следва няколко пътища. Може да бъде като нощния скорпион, който пробожда смъртоносно друго същество или дори себе си заради самото удоволствие да умъртвява или пък може да бъде като своя символ орела, който се извисява над земната нищета и използва своето могъ­щество справедливо и мъдро. Велики генерали като Маккартър. президенти като Теодор Рузвелт и учени като Мария Кюри и Йонас Салк са Орли. Най-много амери­кански президенти са родени под този знак.
Колкото до нощните скорпиони, може би се е случвало да бъдете прободени от някой техен представител. В древ­ната астрология те се наричат змии. Не е трудно да се отгат­не към кой вид принадлежи Скорпионът, когото сте срещна­ли. Някои от подвластните на Плутон се намират между Орела и Пробождащия скорпион и стават жертви на соб­ствената си черна магия. Това са Сивите гущери. Те проявя­ват невротична загриженост за самите себе си, а въображе­нието им непрекъснато ражда предчувствия за надвиснали злини, които всеки миг могат да се стоварят върху тях. Сме­лостта им се видоизменя - вместо да се стремят към безжа­лостно отмъщение като Пробождащите скорпиони или да се извисят над огорчението като Орлите, те се сгърчват на кълбо в омразата си при най-малката обида или нараняване и хранят тайна надежда, че враговете им ще бъдат наказани от съдбата. Те подсъзнателно желаят унищожението на сво­ите врагове, но не смеят да го предизвикат.
Сивите­ гущери не могат да се възползват от мощта, която Плутон е заложил в природата им - мощ, която би могла да им помогне в преодоляването на нещастните обстоятелства. В епицентъра на трагедията те биха могли да си осигурят нов живот на слънчева светлина, ако мо­жеха да се опрат на тази невероятна вътрешна сила. Но те се спотайват в подмолите на мрачните сенки и дремят там, като по този начин нелепо похабяват заложените в тях прекрасни възможности. И въпреки това трябва да се знае, че Скорпионът не може да се предаде на пагубната деп­ресия до такава степен, че да изгуби напълно своята плутонова сила. Никога не е късно за Сивия гущер да се превърне в Орел. Подобно магическо превъплъщение е естествено за всеки, роден под знака на Скорпиона, ако е 8 състояние да призове магията.
Типичните Орли са безстрашни. Без да трепнат, биха по­вели своите воини към смъртта. Дори обикновените мъже и жени на Плутон притежават невероятния стоицизъм да поне­сат всичко - физическа болка и бедност, присмехулно отно­шение и провал. Те преживяват всички удари на съдбата с гордо презрение и пълна увереност в своите вътрешни сили.
Скорпионът държи на приятелите си. „Няма по-вели­ка обич от тази да жертваш живота си за приятелите." Ня­кои Скорпиони приемат тази максима безрезервно и с го­товност се жертват за своите любими, приятели и родни­ни. Скорпионът войник жертвоготовно прикрива с гърди приятеля си, за да го спаси от куршумите. Скорпионът пожарникар се втурва в пламналата къща и изнася нещас­тното дете, без да се замисля за живота си. Плутоновите личности са способни понякога несъзнателно да предиз­викат злото, за да покажат своята смелост и безстрашие.
Скорпио­нът никога няма да забрави подаръка, който сте му направили, или добротата, която сте проявили към него. Един ден той щедро се отблагодарява за тези жестове. Ес­тествено, той не забравя обидата и несправедливостта, но в тези случаи реагира по много различни начини. Орелът, например, ще порази така своя враг, че той никога повече да не помисли да го закача. Орелът печели битката и оста­вя победения на произвола на съдбата. Нощният скорпион е направо ужасен - първо пробожда врага, после обмисля унищожението му и пак го пробожда. Той не се задоволява с равния резултат. Стреми се да разгроми напълно против­ника и да застане отгоре му. Типичният Пробождащ скор­пион няма да спи нощи наред, за да обмисли отмъщението си. Ако съседът одраска калника на колата му, на другия ден той ще надраска цялата му кола и даже за назидание ще сгази със своята грижливо оформения му жив плет. Тези Скорпиони няма да се задоволят с това да те настъпят. Тях­ната цел е да те настъпят по мазола. При Сивите гущери пък плутоновото отмъщение е заредено със злоба, таена с години. Тази злоба ги е потопила в дълбока меланхолия или им е докарала някои хронически заболявания. Неукротимото скорпионско негодувание е сигурна отрова, когато е насочено навътре и остава неизразено. Когато бъде насо­чено навън, то може да предизвика чувство за вина, защото след края на битката Пробождащият скорпион изпитва уг­ризения от това, че е наранил беззащитни същества.
Най-добре­ е това негодувание да не бъде насочвано навън или навътре, а да бъде надмогнато, победено, заб­равено. Така прави гордият Орел, който никога не поглеж­да назад с гняв и отмъстителност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Август 18, 2009, 06:48:54 pm »
Сега се сещам, че точно Аройо беше казал за асц Скорпион, че има лоша слава и тя не е съвсем незаслужена  ::)  Ама всичко си зависи от преработката, Лили например е на светлинни години от мног хора тук, включително и от мен. Изключително много я уважавам.
Защо нямаш думи? Аз знам, че съм в началото на пътя си като израстване и не ме е срам да го кажа, защото искам да се развивам. Хора като Лили могат само да ми служат за пример. Теб какво те остави безмълвна?
Асцендент Скорпион мисля, че може и да е много цапнат в устата и оттам сътветно забавен. Ама трябва и нещо по-приказливо да има в картата, че да могат околните изцяло да се насладят на острия му език. Така мисля аз, за това не съм сигурна, та някой да ме поправи, ако греша

слушай малката ,какво ще ти кажа >:( , не се заяждай с мен ,защото нито имаш годините ми ,нито образованието ми , а за опита изобщо не говоря.
нямам думи ,защото всичко НОВОПРИСТИГНАЛО СЕ МАЗНИ ,КАТО МИЮЗМА НА ЛИЛИ,СИНУХЕ ,ДОК ,НЕБЕСНА и др. А ТОЧНО ТОВА СКОРПИОНА ГО УЛАВЯ НАЧАСА И ВЪОБЩЕ НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!
не можеш да кажеш ,че е "включително и от мен"-при условие ,че яко си видиш постовете ,ще намериш колебанието на изгореното слънце във везна и желанието за блясък на слънце в първи дом.ТИ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЛУТАШ ПО ПЪТЯ! пожелавам ти да го намериш !  а по въпроса за забавата ,много си малка ,не само на годинки , а и на акъл ,за да се забавляваш с такъв асц. като моя!

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Август 18, 2009, 06:51:11 pm »
Защо нямаш думи? Аз знам, че съм в началото на пътя си като израстване и не ме е срам да го кажа, защото искам да се развивам. Хора като Лили могат само да ми служат за пример. Теб какво те остави безмълвна?
Асцендент Скорпион мисля, че може и да е много цапнат в устата и оттам сътветно забавен. Ама трябва и нещо по-приказливо да има в картата, че да могат околните изцяло да се насладят на острия му език. Така мисля аз, за това не съм сигурна, та някой да ме поправи, ако греша

и още нещо!- в толкова дълбока вода ,не можеш да плуваш!

*

kaily

• 5145
« Отговор #35 -: Август 18, 2009, 06:55:38 pm »
ъхъ
и нема такава зодия също
и сега кво - дошъл ли ми е момента за реализация или да ида да си се джафкам с Аурора за житните кръгове?

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Август 18, 2009, 07:01:48 pm »
ъхъ
и нема такава зодия също
и сега кво - дошъл ли ми е момента за реализация или да ида да си се джафкам с Аурора за житните кръгове?

;D ;D ;D, е нема по-точен коректив от нас! нужни сме на всеки километър! ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Август 18, 2009, 07:03:35 pm »
Марая, ... ;D много огън, много нещо   :P
По мои наблюдения - познавам много кротки и мирни Скорпиони и като асцендент и като Слънце ...все пак зависи си от цялата картинка  :)

нали си ми виждала визитката ;D- натала?!! :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Август 18, 2009, 07:06:35 pm »

И отдавна едно нещо ми направи впечатление за теб, ама не съм го казала, защото не искам да се заяждам. Всъщност съм сигурна, че и на другите им прави впечатление, но не го споменават.

говори директно ,нали си дева? ;D с недомлъвки не стават нещата!

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Август 18, 2009, 07:08:07 pm »
И как Слънцето ми е изгорено ??? Меркурий ли имаш предвид?

нещо за via combusta да си чела?