Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71788 Прегледи
*

Helo

Re:Плутон
« Отговор #300 -: Декември 02, 2009, 07:18:49 pm »
Ще имам да ви черпА като станат 9999, но нека доживеем дотогава...  ;D

;)

Аз мислех да се регистрирам с нов профил, че ми станаха много постовете, ама с тези купища потребители и Торбалани, вече иди, че вярвай кой кой е. Затова засега няма да го сменям. Може по-късно да го направя и ще ви кажа, ама няма да си трия този профил.

А по темата за Плутон - сигурно това е планетата, която предизвиква това смърт-прераждане и трансформация (на никовете) при което потребителките си трият профилите или започват да пишат с нови никове.  ::)

« Последна редакция: Декември 02, 2009, 07:32:42 pm от :-)) »

*

Nebesna

« Отговор #301 -: Декември 02, 2009, 10:12:05 pm »
Някъде бях чела, че Уран в 3-ти дом дава тенденция за смяна на името, а не Плутон. Уран търси разнообразието, не търпи рутината и ортодоксалните/традиционните неща.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #302 -: Декември 02, 2009, 11:32:33 pm »
Изчезва внезапно, както се е появил.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #303 -: Декември 03, 2009, 03:29:29 am »
споделете опит от транзита на тоя мизерабъл през втори натален ,моля ви! :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #304 -: Декември 03, 2009, 07:43:12 am »
споделете опит от транзита на тоя мизерабъл през втори натален ,моля ви! :-\
Наталният ми Плутон е в 12-ти дом в Дева.  Управлява втори дом и Луната.
 Плутон във втори дом ми донесе внезапна смърт на баба ми /по майчина линия/, след това брак и  две деца.  При мен транзитите на Плутон са много показателни, особено когато влиза в дом или в знак.  При влизане в Козирог - внезапна смърт на майка.
 В момента  е в точен съвпад с натален Марс в 3-ти дом, като съответно продължава квадратът му с натален Плутон.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #305 -: Декември 03, 2009, 08:19:31 am »
Иии, Марая ще ме върнеш малко години назад, но ще погледна.  :) Като е минал през втори ми е направил и опозиция с Венера, лудница. По-късно ще се включа отново.  

Извинявам се аз се обърках, че говорим за Уран. Сега все пак виждам, че темата е за Плутон. За Плутон и на мен ми е втори сега, какво да споделя, няма какво да се каже, залягаш и чакаш, а и Плутон не е по приказките.  :P
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 08:33:00 am от sunrain »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #306 -: Декември 14, 2009, 01:46:35 am »
Иии, Марая ще ме върнеш малко години назад, но ще погледна.  :) За Плутон и на мен ми е втори сега, какво да споделя, няма какво да се каже, залягаш и чакаш, а и Плутон не е по приказките.  :P

знам,че плутон не обича да споделя,нооо..... ???когато мине някой бързак по пътя му и го изпреври ,някак си изневиделица след време плуто разказва ,как там някъде в забранената отсечка един бърз меркурий е дръзнал да изпревари тежкаря... ;D
таа,образно казано един ден плутон просто споделя,една част или всичко-зависи от силата му. да!плутон е силен повече отколкото можем да си представим и споделя .....да! рядко но го прави ;D,е точно на този момент разчитам ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #307 -: Декември 14, 2009, 10:14:34 am »
Така е, права си.  :) Транзит на Плутон обикновено разбива точно тази обвивка, за да те извади гол, уязвим и с душа на показ, за да те боли повече и да намериш пътя си ... и след като отмине кризата споделяш, но за да помогнеш, не защото имаш нуждата да споделяш, тия работи не носят приятни усещания.  ;)
В момента за него във втори дом нищо не мога да кажа, просто го чакам, пък той все не иска да ме оставя на мира и да си поема дъх за по-дълго време.  :)   

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #308 -: Декември 14, 2009, 12:05:24 pm »
Транзитният Плутон в момента пътува накрая на моя 7 ми нат.дом и скоро ще навлезе   в 8ми. Преди това обаче ще направи точен съвпад в 7 ми дом с Юпитер, който ми управлява по натал ДЦ. Ще има какво на науча, а и вероятно да се   преобразя.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #309 -: Ноември 17, 2010, 08:20:55 pm »
Не знаех в коя тема да пиша,понеже четох наскоро,че Плутон във 2ри дом често се открива в рожденните карти на милионери,вие как мислите,има ли такова нещо?

*

holanda

« Отговор #310 -: Ноември 17, 2010, 08:22:14 pm »
Не знаех в коя тема да пиша,понеже четох наскоро,че Плутон във 2ри дом често се открива в рожденните карти на милионери,вие как мислите,има ли такова нещо?

He ! съjaлявам..за себе си също  ;D

*

Divna

« Отговор #311 -: Ноември 17, 2010, 08:27:16 pm »
Zavisi kak e aspektiran Pluton.
Pri teb kakvi aspekti polu4ava, Lilavka? Na koj dom e upravitel i kyde se namira upravitelq na 2ri dom i kakvi aspekti polu4ava?

*

holanda

« Отговор #312 -: Ноември 17, 2010, 08:36:29 pm »
Pri teb kakvi aspekti polu4ava, Lilavka? Na koj dom e upravitel i kyde se namira upravitelq na 2ri dom i kakvi aspekti polu4ava?

Плутон си е управител на 2 дом ,в съвпад с Венера (управител на Слънце,Асцендент и 8 дом) и съвпада им се намира на куспида 2 дом  ; имат тригон към Юпитер и пак не съм Доналд Тръмп  :41:  ;D ;D ;D

« Отговор #313 -: Ноември 17, 2010, 08:41:44 pm »

He ! съjaлявам..за себе си също  ;D

Ееее,стига де!Тъкмо се обнадеждих!  :(

*

Divna

« Отговор #314 -: Ноември 17, 2010, 08:52:26 pm »

Плутон си е управител на 2 дом ,в съвпад с Венера (управител на Слънце,Асцендент и 8 дом) и съвпада им се намира на куспида 2 дом  ; имат тригон към Юпитер и пак не съм Доналд Тръмп  :41:  ;D ;D ;D

Плутон на трон по знак ли е?

*

holanda

« Отговор #315 -: Ноември 17, 2010, 09:03:41 pm »

da,v Skorpion e  :blink:

*

Divna

« Отговор #316 -: Ноември 17, 2010, 09:15:25 pm »
Ха, ха, ти си като дъщеря ми зна4и.  ;D

Ще станеш богата. Това ти е заложено.  ;D

*

holanda

« Отговор #317 -: Ноември 17, 2010, 09:22:54 pm »

;D обещавам да почерпя
днес деня ми е чудесен-записах час за зъболекар и то точно за днес (по принцип винаги се чака поне 2 седмици)
един приятел е свободен(рядко го виждам,а е много забавно момче) и днес ще джитнем насам-натам..
а един друг ми е пратил четиво на Подводни по емейла без да знае български и какво изобщо ми праща  ;D.Знае,че чета астрология..
сега разбирам u че ще стана милионер  ;D ихаа

*

Divna

« Отговор #318 -: Ноември 18, 2010, 05:48:03 am »

от 84/85 набое нагоре мисля, че до 97 би трябвало всичкото това да е на ТРОН ;D

Е да, ама не на всеки му е във 2ри дом на трон по знак и с К2 в Скорпион.  ;)

*

Divna

« Отговор #319 -: Ноември 18, 2010, 05:49:12 am »

;D обещавам да почерпя
днес деня ми е чудесен-записах час за зъболекар и то точно за днес (по принцип винаги се чака поне 2 седмици)
един приятел е свободен(рядко го виждам,а е много забавно момче) и днес ще джитнем насам-натам..
а един друг ми е пратил четиво на Подводни по емейла без да знае български и какво изобщо ми праща  ;D.Знае,че чета астрология..
сега разбирам u че ще стана милионер  ;D ихаа

Дано Лилавка! Дал Господ да имаш от всичко по много!