Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71798 Прегледи
Re:Плутон
« Отговор #320 -: Ноември 20, 2010, 03:11:06 am »
един от факторите....от мен запомни , видиш ли плутон на осите ,става дума за по-специлни хора! :'( те привличат като магнит трудни и заплетни ситуаций ,хора.....те са учители -без значение дали се учим от тях или те самите ни преподават уроците си.няма по-голяма сила от това ?джудже" , то те прави още по-силен ,още по-смел ,още по-голям боец на базата на хиляди скъсани неврони....
[/quote]
ТОВА важи ли за Скорпион на осите?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #321 -: Ноември 20, 2010, 11:28:56 pm »
Някъде бях чела, че Уран в 3-ти дом дава тенденция за смяна на името, а не Плутон. Уран търси разнообразието, не търпи рутината и ортодоксалните/традиционните неща.
не е по темата.но моя Уран е в 3 дом и мразя традиционните неща във всяка една сфера от живота .Смятам за красиво стойностно и въобще всичко,което е различно за шаблона за мене има стойност.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #322 -: Декември 06, 2010, 01:43:01 pm »
В скоро време очаквам Плутон да ми заформи опозиция към Луната и не ми се мисли. :(
Сега ми е на десцендента,приключих окончателно много отношения,протакани във времето и затворих много врати.
Забелязах,че в отношенията с околните станах по-рязка и безкомпромисна и дипломатичността ми някак изчезва ,когато се почуствам застрашена или уязвима по някакъв начин.
Отделно,прогресивната ми Луна е в последния градус на Везни.С единия крак вече съм нагазила в мътните скорпионски води.
Солара ми новия и той с асц. Скорпионски. :angry:
И за капак,прогресивния Марс ми влиза в Рак.
Идея си нямам колко и как ще се трансформирам..

*

holanda

« Отговор #323 -: Януари 03, 2011, 12:58:44 am »
има ли някаква възраст,в която може да се приеме,че си отработил Плутон?

Или си действа перманентно ,когато е в аспект с важно светило?

честно ви казвам,много ми дължи той.
и започвам да го мразИМ.За мен не дава нищо.Искам да се материализирам и да получавам.Стига страдах  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #324 -: Януари 03, 2011, 01:07:17 am »
има ли е в аспект с важно светило?
 някаква възраст,в която може да се приеме,че си отработил Плутон?

Или си действа перманентно ,когато
честно ви казвам,много ми дължи той.
и започвам да го мразИМ.За мен не дава нищо.Искам да се материализирам и да получавам.Стига страдах  ;D

Когато преминат транзитите...,едва тогава!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #325 -: Януари 03, 2011, 01:14:31 am »

като отпусне Тао-то ли?
незнам,помня,че някои от форума писа,че се преработва на по-късен етап...или че дава плодове тогава..

обаче,когато е засегнато Слънце или нещо подобно-влиянието си е доживот.Една вечна съзнателна (или не) потребност от дълбочина и усложнения.. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Януари 03, 2011, 01:32:32 am »

като отпусне Тао-то ли?
незнам,помня,че някои от форума писа,че се преработва на по-късен етап...или че дава плодове тогава..

обаче,когато е засегнато Слънце или нещо подобно-влиянието си е доживот.Една вечна съзнателна (или не) потребност от дълбочина и усложнения.. :-\

Аз съм писала това за Плутон.... :blink:

Не е така...Рождената карта е снимка , всеки транзит на планета активира определени конфигурации и домове с цел овладяването на всяка от енергиите участваща в натална връзка...При мен Плутон е в квадрат със слънце и премина през слънцето по транзит....Наред с това е високо поставена планета в картата ми , силно аспектирана....
Но това е планетата , която дава най-много на всички нива....Нищо след неговите транзити не е същото...
Малцина се раждат с аспекти на силно Плутоново присъствие...Колкото повече заложби има в картата , толкова по-силен е Плутон.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #327 -: Януари 03, 2011, 01:44:07 am »
Плутон не е никак лесен за разбиране, а камоли за усвояване.
Той е доста бавен и клати много, така както Нептун пързаля. Но премине ли веднъж, след това нищо не е същото. Най-болезнени са му квадратите. Тогава няма мърдане, или се примиряваш с много неща и научаваш уроците си или си загубен завинаги. Плутон изкоренява старите модели, които не ти носят нищо полезно. Прави те нов човек, с ново мислене.

*

tadj-all

« Отговор #328 -: Януари 03, 2011, 02:05:25 am »

като отпусне Тао-то ли?

Не е така...Рождената карта е снимка , всеки транзит на планета активира определени конфигурации и домове с цел овладяването на всяка от енергиите участваща в натална връзка...При мен Плутон е в квадрат със слънце и премина през слънцето по транзит....Наред с това е високо поставена планета в картата ми , силно аспектирана....
Но това е планетата , която дава най-много на всички нива....Нищо след неговите транзити не е същото...
Малцина се раждат с аспекти на силно Плутоново присъствие...Колкото повече заложби има в картата , толкова по-силен е Плутон.... :blink:

За какви заложби обаче говорим? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Януари 03, 2011, 02:08:30 am »

като отпусне Тао-то ли?

За какви заложби обаче говорим? :-\

Колкото повече са възможностите за реализиране на един индивид , толкова и повече са аспектите на Плутон...
Не съм забелязала Плутон в карта на обикновени хора , да е поставен на силно място или да е силно аспектиран...
В карти на лидери , на водачи , на учени , на политици планетата се откроява ясно и ярко.... :blink:

*

holanda

« Отговор #330 -: Януари 03, 2011, 02:09:04 am »
, която дава най-много на всички нива....Нищо след неговите транзити не е същото...

Мерси,Марая  :wub:

за съjaление нямам такива впечатления.
В стремежа да стигнеш до сърцето на случая,на интересите ,потребностите и най-ефирните пластове душевност ..се затваряш и отдалечаваш..а тогава нищо вече не може да ти достави емоция.Виждаш същността,знаеш първопричината,имаш контрол.Как тогава да се оставиш на самозаблудата и да я приемеш,за да се слееш и да почувстваш живота...
в тази връзка предпочитам Плутон да не е толкова акцентиран,поне ще чувстваш радостта по-често,леката,бърза,доверчива радост..
бих жертвала някои свои ИСТИНИ за това  :blink: 

*

tadj-all

« Отговор #331 -: Януари 03, 2011, 02:16:14 am »
Цитат на: Марая

Колкото повече са възможностите за реализиране на един индивид , толкова и повече са аспектите на Плутон...
Не съм забелязала Плутон в карта на обикновени хора , да е поставен на силно място или да е силно аспектиран...
В карти на лидери , на водачи , на учени , на политици планетата се откроява ясно и ярко.... :blink:

Склонен съм да се не съглася ;)

Обаче да те питам - какво дремуца според теб в Плутоновия аспект? Любов, омраза, лекота, мъка...?

*

Марая

• 28287
« Отговор #332 -: Януари 03, 2011, 02:26:47 am »

Обаче да те питам - какво дремуца според теб в Плутоновия аспект? Любов, омраза, лекота, мъка...?

Всичко има в плутоновия аспект... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Януари 03, 2011, 02:33:07 am »

;D ;D То това е целта... ;)

*

tadj-all

« Отговор #334 -: Януари 03, 2011, 02:34:45 am »

И любов ли? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Януари 03, 2011, 02:46:07 am »

И любов ли? ;D

Да..., при Плутон има любов...,бих казала най-трудната любов е приоритет на Плутон... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #336 -: Януари 03, 2011, 02:46:42 am »

И любов ли? ;D

Ако ти го слага от любов, може и тя да е.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #337 -: Януари 03, 2011, 03:13:11 am »

Да..., при Плутон има любов...,бих казала най-трудната любов е приоритет на Плутон... ;)

Ама...каква любов очакваш от планетата на тоталното размиване и подтискане?
Аз по-скоро се сещам за някои садо-мазо сценарии с доста крайности в тях, отколкото за Лъвско ориентираното ми Слънце и представата му за любов, демек живот.

Я опиши, каква ще е тая любов, талант...и най-вече: к'во дремуца под юргана (когато Плутон е замесен)? Ама сериозно питам.

*

tadj-all

« Отговор #338 -: Януари 03, 2011, 03:14:11 am »
Цитат на: Lillie

Ако ти го слага от любов, може и тя да е.  ;D

Не знам изобщо за какво говориш ;D

Може би, щото не ми го слагат ;)

п.п: Ама и да те питам и тебе - Плутон с любов обича ли? ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #339 -: Януари 03, 2011, 03:17:06 am »
Намерил си кого да питаш за либофта - баш плутонианеца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.