Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71597 Прегледи
*

Helo

Плутон
« -: Август 19, 2009, 11:12:54 am »
Да поговорим за Плутон. Място в рожденния хороскоп, как влияят  транзитите, какви са плутоновите личности и техните особености.

Нека темата се превърне в информативна, а не в Говорилня.  ;)  :)

Кажете и за себе си - къде е мястото на Плутон във вашия хороскоп, какви аспекти сключва и как ви влияят. Влияят ли ви по начина, по който пише в книгите или не? Споделете и за вашите познати и техният Плутон и как им влияе.

Ето тук една стара тема от този форум, в която има полезна информация за Плутон:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1618.0.html

« Последна редакция: Юни 29, 2010, 11:12:10 am от Hi »

*

Helo

Re:Плутон
« Отговор #1 -: Август 19, 2009, 11:14:41 am »
И да ви питам

тази книга

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-351/id-3034/holistichno-lechenie-na-plutonovite-krizi-dona-kyningam.html

същата ли е като тази?

http://books.google.bg/books?id=5JR3Mm82pfwC&printsec=frontcover&dq=green+pluto+The+Evolutionary+Journey+of+the+Soul&source=gbs_similarbooks_s&cad=1#v=onepage&q=&f=false

Ето това пише за тази книга и авторката. Трябва да си я купя.  ;D

Дона Кънингам е международно известна астроложка и авторка на 13 книги - бестселъри в областта на астрологията, вибрационното лечение, духовното развитие и усъвършенстване. Носителка е на специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет и престижната награда Regulus на Конференцията на Обединените астролози от 1988 г. Има тридесетгодишна практика като психотерапевт, като работи с различни лечебни методи - ароматотерапия, медитация, визуализация.

Ако не искате да се усъвършенствате духовно, не посягайте към тази книга. Защото е невъзможно да прочетеш онова, което авторката има да разкаже за Плутон, без да погледнеш дълбоко в себе си и в резултат да преосмислиш някаква част от живота си.

Дона Кънингам разглежда темата за плутонианеца, влиянието на Плутон и сферите на проявление на плутонианските проблеми. Авторката представя материала си с топлина и разбиране, но без да спестява отрицателните модели на поведение, непреклонно засягайки местата, където боли.

Изследвала не само диагностицирането на Плутоновите кризи, Дона Кънингам ни дава холистични способи за тяхното изцеление - твърдения, цветни есенции, ароматотерапия, упражнения за работа с чакрите, медитативни сеанси, - и ни показва как да използваме Плутоновите транзити за личностното си израстване.
« Последна редакция: Август 19, 2009, 11:25:01 am от Helo »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Август 19, 2009, 11:48:11 am »
Наталният ми Плутон се намира в 4ти дом,във Везни и е ретро.Аспектите,които сключва са:тригони със Слънце и с Меркурий,биквинтил с Луна и Юпитер,сески-каре с Венера,почти точен квинтил със Сатурн/-1.25/ и секстил с Нептун.
Честно да ви кажа,не зная точно как би трябвало да ми действа в живота с това си положение.Ако някой ме насочи тук-там мога и да кажа дали е така.
Мен друго ме притеснява в момента,че транзитния Плутон се разхожда в 6-тия ми дом,а аз държа доста на работата и разбира се на здравето си.Освен това,скоро транзитния Сатурн ще съвпадне с наталния ми Плутон в 4ти.Не зная какъв може да е сценария,но май хубаво не може се очаква от това положение.
Някой ако има опит,моля да сподели. :D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Август 19, 2009, 12:02:45 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Август 19, 2009, 12:08:52 pm »
Да ви кажа честно,тоя Плутон не го обичам много.Колко време ми пърполеше и ми тровеше живота в 5ти,сега па в 6-ти се набута...пфууу... :-X Ако мога да го хвана и да го изхвърля от хороскопа,няма да е зле. ;D

« Отговор #5 -: Август 19, 2009, 12:29:32 pm »
Моят Плутон е в съвпад с Десцендента.Аспектите са :секстил с меркурий и юпитер,квадрат с марс и нептун,полуквадрат с венера с слънцето.Мисля че съвпада с дсц ми дава дълго и силно партньорство с много дълбочина и страст в връзките ми.Между другото усещам някаква карма във всяка една от връзките си,а и такива изживявания които не могат да се обяснят логично.Секстилът с меркурий и юпитер ми дава много силна интуиция.Транзитния ми Плутон около две- три години вече ми аспектира слънцето и венера в тригон,и това определено засегна сферите на връзките и  желание за промяна в изявата ми.между другото именно сега подавам документи за магистратура по психология-предполагам това е следствие от този аспект на транзитния плутон със наталното слънце.

*

mamma_mia

« Отговор #6 -: Август 19, 2009, 04:03:46 pm »
Книгата я имам,полезна е.Дава отговори и то точни, на много въпроси .
Аз така си отговорих за много неща свързани с живота ми :)

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Август 19, 2009, 06:17:30 pm »
В края на 2003 и началото на 2004 Плутон направи съвпад с Асц. ми вероятно съм придобила Скорпионско излъчване. Хахаха! В момента транзитира през 1 дом.

*

Helo

« Отговор #8 -: Август 19, 2009, 06:22:27 pm »
В края на 2003 и началото на 2004 Плутон направи съвпад с Асц. ми вероятно съм придобила Скорпионско излъчване. Хахаха! В момента транзитира през 1 дом.

Ти усещаш ли някаква промяна в личността си, в резултат на това? Някакви личностни трансформации? 

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Август 19, 2009, 06:31:26 pm »

Ти усещаш ли някаква промяна в личността си, в резултат на това? Някакви личностни трансформации? 

има една тема за плутон в кози рог-да почерпим опит от стрелците.по-горе има линк към нея!попрочети малко!после питай,каквото искаш.
в момента не се изразяваме по плутон , а си пишеме по марс.не чаткаш ли? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #10 -: Август 19, 2009, 06:32:51 pm »

И на мен ми е интересно как усещаш транзита на Плутон през 1 дом?

*

Skarlet

« Отговор #11 -: Август 19, 2009, 06:45:08 pm »
На мен пък Плутон ще ми направи тригон с Венера, като застане на 4 градуса в Козирог. Какво мога да очаквам, някой да има опит с този транзит?

Чакай,докато ме вземат,да напиша и тук: този аспект може да подобри финансовото състояние,любовните въпроси или да засили контактите,а недай Боже-да увеличи и теглото,докато трае тригона.Ако искаш да разбереш точните проявления,виж кои домове ти управлява Венера и кой - Плутон.Там е ключът от мазето.  ;)

« Отговор #12 -: Август 19, 2009, 06:53:17 pm »
При мен Плутон направи опозиция с Юпитер,
(оста 3/9 дом)събитието,което се случи е като по учебник и както казва Скарлет ключа е в това кои домове управляват участващите планети и къде се намират в натала.

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Август 19, 2009, 06:53:27 pm »
Венера ми управлява втори и осми дом (пари и секс ???), а Плутон - трети (комуникация). Честно казано, много ми е трудно все още да ги навързвам така нещата, някой може ли да ми помогне с тълкуването?

Хей,щи тегля една майна!  :P Нъл съм ти написала? А все пак има значение и другите аспекти/ако има такива/ към Венера.

*

veshti4ka

« Отговор #14 -: Август 19, 2009, 07:14:20 pm »
Венера ми управлява втори и осми дом (пари и секс ???), а Плутон - трети (комуникация). Честно казано, много ми е трудно все още да ги навързвам така нещата, някой може ли да ми помогне с тълкуването?

Хей,щи тегля една майна!  :P Нъл съм ти написала? А все пак има значение и другите аспекти/ако има такива/ към Венера.

ще преговаряш да правиш секс за пари  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  - те го е - лесно е, кво са кумиш  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Август 20, 2009, 05:36:34 am »
втори-мойте пари / 8-ми твойте пари./наследство,застраховки ,големи финансови институций/ трети -братя ,сестри , кратки пътища.
1-ВО можеш да станеш магистрална пеперудка. ;D ;D ;D
2-ро можеш да получиш наследство.
3-то можеш да срещнеш мъж , който ще те направи жена .
4-то във по-гореописаните ще има кармични задачки за решаване! ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #16 -: Август 20, 2009, 11:48:20 am »
Вчера в един разговор,стана дума за Плутон в 4ти,че давал мощна сила на старини,в дома,в който се намира.Тъй като знаем,че ретроградните планети действат навътре,как може да се тълкува действието на тази планета,когато е ретро,в тази си позиция?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #17 -: Август 20, 2009, 11:08:45 pm »
Плутон в 4-ти дава властен и деспотичен родител и проблемно детство..
Първото важи за мен,но второто -не.. :P
За старините не съм чувала..Кел файда на 100 години  мощ да имам. :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #18 -: Август 20, 2009, 11:13:59 pm »
Плутон в 4-ти дава властен и деспотичен родител и проблемно детство..
Първото важи за мен,но второто -не.. :P
За старините не съм чувала..Кел файда на 100 години  мощ да имам. :)

Извинявай,ама аз пък с първото въобще не мога да се съглася.Нито съм имала проблемно детство,нито властен и деспотичен родител. :D

Кои пък ти говори за сто години,просто в края на живота си.Нали не очакваш вечно да си млада? :)

*

Helo

« Отговор #19 -: Август 20, 2009, 11:15:09 pm »

Ама виж, трудно ми е да си представя мощ в някое 5-годишно ;D

Някои хлапета как командорят родителите си и става тяхната.  ;)

Но това е тема за Плутон. Да не се отклоняваме.

Тук има ли отявлени Плутонианци?