Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71655 Прегледи
*

Helo

Re:Плутон
« Отговор #80 -: Август 23, 2009, 07:38:10 pm »
В книгата на Дона Кънингам пише, че хората Плутонианци обикновено не казват на партньора си, когато нещо в него/нея ги дразни, а дълго време търпят, не казват нищо и в един момент заявяват, че връзката им е приключила. Обвиняват партньора за това как може месеци наред да прави едно и също нещо, което го дразни и как може да е толкова безчувствен. А партньорът дори не е подозирал, че точно това нещо може да го дразни. Е да, ама Плутонианеца вече е решил да сложи край на връзката.

Хмммм Мислех, че това поведение е характерно за Телците. За шефовете Телци точно това се пише.

Я да кажат сега Плутонианците тук дали това важи за тях.  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #81 -: Август 23, 2009, 10:01:07 pm »
В книгата на Дона Кънингам пише, че хората Плутонианци обикновено не казват на партньора си, когато нещо в него/нея ги дразни, а дълго време търпят, не казват нищо и в един момент заявяват, че връзката им е приключила. Обвиняват партньора за това как може месеци наред да прави едно и също нещо, което го дразни и как може да е толкова безчувствен. А партньорът дори не е подозирал, че точно това нещо може да го дразни. Е да, ама Плутонианеца вече е решил да сложи край на връзката.

Хмммм Мислех, че това поведение е характерно за Телците. За шефовете Телци точно това се пише.

Абсолютно! Забелязала съм си го, опитвам се да го променя, ма обикновено все така правя. Така си напускам и работите, по-лесно ми е като ми накипи, да си вдигна шапката и за отсрещната страна е винаги внезапно. Въпреки че се опитвам напоследък да водя разговори де...

*

Helo

« Отговор #82 -: Август 23, 2009, 10:08:06 pm »

Абсолютно! Забелязала съм си го, опитвам се да го променя, ма обикновено все така правя. Така си напускам и работите, по-лесно ми е като ми накипи, да си вдигна шапката и за отсрещната страна е винаги внезапно. Въпреки че се опитвам напоследък да водя разговори де...

Аз като дете така напусках някои от приятелите си - внезапно и без обяснения и без да ги видя повече. Просто като решах, че са ме обидили в началото не реагирах по никакъв начин и не го показвах, а после просто изчезвах завинаги от живота им без обяснения.

« Отговор #83 -: Август 24, 2009, 09:55:47 am »
Здравей Марая,
Отговарям чак сега на въпроса ти  какво имам в 5дом,защото през почивните дни нямам достъп до нета.Върха на 5-
тия ми дом е 27 гр.Стрелец,в съвпад с Венера/Юпитер и имам Марс 7гр Козирог и Сатурн 12гр.Козирог.Върха на 6дом е в 0гр.Водолей,така,че Козирогът ми е включен в 5-ти дом.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #84 -: Август 24, 2009, 09:40:34 pm »
Плутон през погледа на провокативната терапия.

Плутон в 1-ви дом - Борба за власт
Аз понякога се нуждая от натиск или „ритник в задника”, за да стартирам мотора си! Когато не става така, както искам  превключвам на режим страстни страдания, защото черпя силите си от тях. Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“! „КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА МЕ ИЗГЛАДИ, ЩЕ БЪДЕ ИЗГЛАДЕН“
Възможно решение:
Съставете си собствен план как да се наложите в живота.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
Какво очаквам да се случи като потискам моите страсти в отношенията ми?

Плутон във 2-ри дом - Властни икономически връзки
Аз се нуждая от натиск в моя стил на живот и моите финанси, за да мога да се огранича и да се осигуря финансово! Понякога оставям змията да се навие около врата ми - ако и докато това си струва за мен! Освен това, който влезе в отношения с мен знае: „Внимание, не преминавай границата, риска е изцяло  твой“!
Възможно решение:    
Развийте свой собствен  план за финансово осигуряване.
Какво очаквам да постигна с това, като потискам своето мнение да се разгранича в жизнения си стил?

Плутон в 3-ти дом - Власт и контрол в разговорите
Аз се нуждая от натиск в общуването, за да изразя своето собствено мнение и да подобря начина си на изразяване! Понякога, за да не полирам муцуната на другия, оставям ръцете си вързани в разговорите! Освен това, който влезе в отношения с мен знае: „Всичко, което казвате, може и ще бъде използвано срещу вас“. Понякога пъхам пръстите си в забранени и мръсни неща!
Възможно решение:
Развийте своя собствена концепция как можете по-добре да се изразявате, за да подобрите партньорството си.
Какво очаквам да постигна като потискам изразяването на мнението си в отношенията си или като се правя на зависим от вярата на другия?

Плутон в 4-ти дом - Заплетени семейни връзки
Аз се нуждая от натиск в семейството, за да се грижа за собственото си благополучие! Понякога се оставям да бъда принуден от майка си или друг член на семейството, за да намеря своите истински чувства! Освен това, който влиза във връзка с мен трябва да бъде изпитан на болка в семейството и в леглото!
Възможно решение:
Развийте своя концепция как да намерите пътя за реализация на своята идентичност и да се грижите независимо за своето благополучие.
Какво очаквам да се случи като потискам своите истински чувства и нужди в отношенията?

Плутон в 5-ти дом - Креативният мазохист  
Аз не се нуждая от някой, който да ме слага под натиск, защото успявам да го направя сам, за да тръгна по собствения си път самостоятелно да реализирам живота си! Понякога сам се оковавам във вериги, за да усетя повече страстни наслади, като майстор в мазохистичните игри! Шегувам се! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да е креативен и изпитан на болка в мазохистичните игри, както и да не подценява моето мнение!
Възможно решение:
Развийте своя собствена концепция за реализация на личността Ви посредством креативните си способности.
Какво очаквам да постигна като потискам своята креативност, самостоятелност и сексуалност? 

Плутон в 6-ти дом - Робски труд  
Аз се нуждая от натиск на работното си място и в ежедневието, за да се променя! Понякога ползвам колегите, които ми се предлагат, за да променя работното си място или да намеря друго което ме удовлетворява! Освен това, който влезе във връзка с мен, трябва да бъде изпитан на болка в организирането на ежедневието и в критиката!
Възможно решение:
За да намерите работата, която съответства на Вашата личност, вървете собствения си път.
Какво очаквам да постигна като се правя на зависим от очакванията на другите в моите работни методи?

Плутон в 7-ми дом - Пленителни любовни отношения със забавни мазохисти
Аз се нуждая от натиск и принуда в партньорството и срещите, за да подобря възможностите си за избор на партньор, както и своите художествени способности! Аз привличам магически най-хубавия и еротичен майстор, който може истински да ми го „подаде”! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да ме обича дълбоко, а понякога и дълбоко да ме мрази, защото намирам това за еротично!
Възможно решение:
Изразявайте истинското си мнение в партньорството и в срещите, но обръщайте внимание на мнението на другите, за да постигнете компромис!
Какво очаквам да постигна като потискам своя вкус във връзката си, или като оставям плановете ми да зависят от вкуса на другия?

Плутон в 8-ми дом - Фиксиран в отношения
Аз се нуждая от натиск във връзките и съвместния живот, за да се променя и да вървя своя собствен път, както и да осъществя независимо моите планове! Освен това, аз съм програмиран да бъда роб на моите принципи дотогава, докато другите инвестират в това или ценят моето мнение! Освен това, който влезе във връзка с мен, той трябва да бъде изпитан на страдания в съвместния живот и общото финансиране, докато дълбоката болка ни раздели!
Възможно решение:
Развийте своя собствена концепция, която позволява съвместен живот, без да е нужно да потискате своя стил или този на партньора си.
Какво очаквам да постигна като потискам своето мнение във връзката или като се оставя да бъда зависим от чужди инвестиции за моите планове?

Плутон в 9-ти дом - Идеологически войни във връзките
Аз се нуждая от натиск в съвместните разговори, за да поема своя път за откриване на смисъла! Аз с удоволствие участвам в мъчителни разговори, за да подобря своите терапевтични способности и да разширя хоризонта на знанията си! Освен това, който влезе във връзка с мен знае: „Вие трябва да казвате истината и нищо повече от самата истина, и Бог да ви е на помощ!“
Възможно решение:
Когато поемете своя път за намиране на смисъла, оставете другите свободно да изразят представите си. Създайте своя собствена концепцията как може да се подобри връзката Ви.
Какво очаквам да постигна като потискам своя мироглед във връзката си или като се оставям да бъда зависим от това, което казват и мислят другите?

Плутон в 10-ти дом - Призван да властва
Аз се нуждая от натиск и принуда в професията и в съвместното съжителство, за да си поставя свои собствени цели и да вървя по пътя на призванието си! Понякога заемам професионална позиция на роб, която ми позволява да проверя какво е допустимото натоварване на моите кокали! Освен това, който влезе във връзка с мен, трябва да бъде изпитан на болка в съвместното  съжителство!
Възможно решение:
Вие имате правото да вървите собствения си път и да намерите своето истинско призвание, стига само да поемете отговорността за това.
Какво очаквам да постигна като потискам правата си във връзката?

Плутон в 11-ти дом - Властни връзки със „срок на годност“
Аз се нуждая от натиск и принуда в съвместните начинания и приятелския кръг, за да поема по пътя на независимостта си и да подобря решенията, които взимам във връзките! Понякога между мен и някой приятел може да възникне късо съединение, но това ни помага да подновим дистанцията в приятелството си! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на шокова болка, предизвикана от изненади в съвместните начинания!
Възможно решение:
Да поемете по пътя на свободата и независимостта. Независимо да реализирате собствените си планове.
Какво очаквам да постигна като потискам свободата и независимостта си във връзките?

Плутон в 12-ти дом - Тайни връзки на мечтите
Аз се нуждая от натиск и принуда в моите натрапчиви очаквания, за да развия алтернативни начини за независимо осъществяване на мечтите ми! За да не ми се налага постоянно да ритам другите по задника, аз тайно връзвам краката си, защото смятам, че така няма да загубя контрола си върху тайните ми мъки! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да бъде изпитан на страх от ужасни визии и тъмна власт!

Възможно решение:
Развийте алтернативи и скицирайте нова концепция как да покажете отговорност за осъществяване на мечтите си!
Какво очаквам да постигна като потискам своите очаквания във връзката ми?
« Последна редакция: Август 25, 2009, 12:37:53 pm от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #85 -: Август 24, 2009, 09:51:45 pm »
Плутон в 4-ти дом - Заплетени семейни връзки
Аз се нуждая от натиск в семейството, за да се грижа за собственото си благополучие! Понякога се оставям да бъда принуден от майка си или друг член на семейството, за да намеря своите истински чувства! Освен това, който влиза във връзка с мен трябва да бъде изпитан на болка в семейството и в леглото!

Дали нямам някои садистични наклонности?!Ама моя като е ретро,може същевременно да съм и мазохистична. ::) ;D ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #86 -: Август 30, 2009, 05:40:33 pm »
На мен пък Плутон ще ми направи тригон с Венера, като застане на 4 градуса в Козирог. Какво мога да очаквам, някой да има опит с този транзит?

Ами най вероятно ще има влюбване ако нямаш в момента партньор. В кой дом ти е венерата и в кой транзит плутон? Ще мога да ти кажа повече. Ще имаш страхотни срещи. ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #87 -: Август 30, 2009, 05:51:47 pm »
На мен пък Плутон ще ми направи тригон с Венера, като застане на 4 градуса в Козирог. Какво мога да очаквам, някой да има опит с този транзит?

Ами най вероятно ще има влюбване ако нямаш в момента партньор. В кой дом ти е венерата и в кой транзит плутон? Ще мога да ти кажа повече. Ще имаш страхотни срещи. ;)

И на мен ще ми направи тригон с Венерата в 11-ти,в Телец.Плутон в момента транзитира в 6-ти.Ама толкова вече съм се одрямала,че не вярвам на нищо... :-[Ами ако можеш кажи,все пак..

А и не само с Венерата,с Меркурий,Юпитер...Всичките са в Телец.
« Последна редакция: Август 30, 2009, 05:56:37 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #88 -: Август 30, 2009, 06:05:47 pm »
Ще на прави точен тригон с Юпитер след 5 години... :(
Ще ми бъде интересно да прочета какво означават аспектите му,в случая тригоните...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #89 -: Август 30, 2009, 06:09:26 pm »

И на мен ще ми направи тригон с Венерата в 11-ти,в Телец.Плутон в момента транзитира в 6-ти.Ама толкова вече съм се одрямала,че не вярвам на нищо... :-[Ами ако можеш кажи,все пак..

Имаш ли в момента партньор?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #90 -: Август 30, 2009, 06:17:37 pm »

Не,сериозна връзка нямам в момента.Само не ми казвай,че ще стане след пет години... :)
Може би ме бъркаш с някои зъболекари. Ще имаш неочаквано влюбване с партньор който ще остави най дълбоките следи в любовния ти живот. И ако имаш някакъв план има опасността да се збъдне. Заболя ли те? Да допълня още и най малко твои 2 приятелки ще се влюбат по същото време.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #91 -: Август 30, 2009, 06:21:47 pm »
Когато ми транзитираше в 5-ти,който е с три знака,започва с Везни,целия Скорпион и Стрелец,няма да ти казвам каква школовка преминах във връзките.Представяш ли си какво е ставало,когато е бил в Скорпион с тези планети в Телец и накрая в Стрелец ми опозиционира и Слънцето в Близнаци.Сега вече такъв песимизъм ме е обзел,че не може да бъде,само неподходящи хора,никой не може и да ме трогне... :-[

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #92 -: Август 30, 2009, 06:26:25 pm »
Когато ми транзитираше в 5-ти,който е с три знака,започва с Везни,целия Скорпион и Стрелец,няма да ти казвам каква школовка преминах във връзките.Представяш ли си какво е ставало,когато е бил в Скорпион с тези планети в Телец и накрая в Стрелец ми опозиционира и Слънцето в Близнаци.Сега вече такъв песимизъм ме е обзел,че не може да бъде,само неподходящи хора,никой не може и да ме трогне... :-[
Плутона не го интересува в каква състояние си, той ще ти докаже обратното, че има партньори с който си засужава да подадем ръка. От практиката знам че това което плутона съблазни никак не е лесно да се объне гръб. Да говорим тогава когато започне аспекта! ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #93 -: Август 30, 2009, 06:28:45 pm »

Не,сериозна връзка нямам в момента.Само не ми казвай,че ще стане след пет години... :)
Може би ме бъркаш с някои зъболекари. Ще имаш неочаквано влюбване с партньор който ще остави най дълбоките следи в любовния ти живот. И ако имаш някакъв план има опасността да се збъдне. Заболя ли те? Да допълня още и най малко твои 2 приятелки ще се влюбат по същото време.

Това влюбване след 5 години ли ще бъде?Аз ще съм на..,да не казвам колко години.То това влюбване не ме топли много,по-важно е да е взаимно.Ако аз се изчанча на тази възраст ще е весело.Кои мои приятелки визираш?Не те разбирам съвсем...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #94 -: Август 30, 2009, 06:30:04 pm »

Това влюбване след 5 години ли ще бъде?Аз ще съм на..,да не казвам колко години.То това влюбване не ме топли много,по-важно е да е взаимно.Ако аз се изчанча на тази възраст ще е весело.Кои мои приятелки визираш?Не те разбирам съвсем...
Когато започне тригона ти с венера. Има опасността да срещнеш и бившия си партньор.

« Отговор #95 -: Август 30, 2009, 06:31:34 pm »
Да не ви разочаровам, но при транзита на Плутон в съвпад с Венерата нямах изпепеляващи любовни страсти.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #96 -: Август 30, 2009, 06:34:43 pm »
Да не ви разочаровам, но при транзита на Плутон в съвпад с Венерата нямах изпепеляващи любовни страсти.  :P
При съвпада с плутон срещаме сенчестата си страна в другия. И ако човек има проблем с личната си сенчеста страна ще има и с партньора.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #97 -: Август 30, 2009, 06:35:37 pm »

плутонианеца трудно взима решение!той мисли много ,готов е да проектира дори чужда вина в/у себе си ,особено когато е емоционално свързан.за него няма бариери и страх.той има свойта мотивация и дълбоки чувства . решението узрява бавно ,плутон е като парен чук в мига в който то-решението е взето! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #98 -: Август 30, 2009, 06:36:56 pm »
При съвпада с плутон срещаме сенчестата си страна в другия. И ако човек има проблем с личната си сенчеста страна ще има и с партньора.

Значи аз нямам сенчеста старана за изпитание  :P

Мерси, Доби  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #99 -: Август 30, 2009, 06:41:37 pm »
Когато започне тригона ти с венера. Има опасността да срещнеш и бившия си партньор.

Венерата ми е на 22 градуса и 38 минути.На колко градуса преди това ще започне да действа или при точен аспект?То това ще е след 10 години близо.Интересно кой ли от бившите си партньори ще срещна... :-[