Виждам че сте много загрижени за мойте текстове да станат нормални като другите, но ми е много трудно да стана копие на другите астролози.
Нямаме такава загриженост,можеш да си преспокоен.А и копие на кои астролози?Като се има предвид,че повечето са си доста индивидуални,не виждам как можеш да станеш копие освен ако не развиеш някоя мултиличност

Мисля от това което съм ти изчел до в момента и от реакциите ти,че стремежа към оригиналност при теб е в пъти повече за сметка на способността да гледаш обективно и да разграничаваш ясно позициите в астрологията.Много е лесно да се пишат текстове,важното е до каква степен те могат да се съотнесат към науката астрология,а не само до фриволното творчество в нея.Виж нямам нищо против твоята индивидуалност и желанието ти да си различен ,със собствен обособен стил,стига това да не е за сметка на качеството на писанията ти и тяхната астрологична обосновка.
Ще трябва да си обмисля основно дали си заслужава за мен да участвам в форума още, защото поне до сега не видях много дискусии по същество. Може пък и аз да съм очаквал повече от колкото е възможно.

Във форума е имало много сериозни дискусии,можеш да се поразровиш във старите теми и да се включиш там където намериш за добре.А ако смяташ,че никоя от тях не е била по същество-ми задай нова такава,да видим с какви интересни предложения можеш да ни обогатиш

Не може само защото си нов тук и изведнъж дай да те обсипем с много теми и въпроси-ми провокирай ги,след като толкова ти се водят дискусии.
А какви са били твоите очаквания?

Макар,че липсата на очаквания по принцип е по-мъдър подход.
Ще трябва да питам моя плутон в 11 дом дали не са му изгорели бушоните в този форум или ще трябва да ги сменям! 
Ха ха ха-че ти си бил много лесен! Покрай инфантилната ти реакция-при първите различни виждания да бягаш и да реагираш със закани,с 16 емотикони,Хело може и да е права,че се държиш като момченце.Явно и 30-те години практика не са били достатъчни както за някои моменти в астрологията,така и за постигането на емоционална зрялост,но всеки си има своя път...
Моя пробем е че ми писна да ги сменям постояно понеже имам 5 планети в 11 дом, слънцер меркурий, плутон, сатурн и луна.
Плутон не е ли в 10 дом? Както и Слънцето и Меркурий? Или данните в сайта ти са грешни...В крайна сметка дори и по Кох- Меркурий си остава в 10 дом.
Ако има нещо което ми направи впечатление в картата ти-то е липсата на квадрати и опозиции (по отношение на планетите).
Явно не понасяш добре разногласия,напрежение,дори и най-малките точки на сблъсък,нещо в стремежа си да си останеш на спокойният си остров,ти се губи обратната реакция и някои други моменти,но нека не задълбаваме...