Здравей Гост

Плутон

• 432 Отговора
  • 71445 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Плутон
« Отговор #240 -: Ноември 24, 2009, 09:08:19 pm »
Е да де, ама Плутон не ти ги дава, той ги упражнява върху теб.

« Отговор #241 -: Ноември 24, 2009, 09:27:02 pm »
 ;D ;D ;D - И моя Плутон като твоя Торони, само че освен дето е в критичен градус е и стационарен, е и на точно 100 градуса от натално Слънце - който иска му го подарявам от раз.... :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #242 -: Ноември 24, 2009, 09:31:37 pm »
И при мен започна танцът вече. Тежкарите припълзяха в близък орбис. Транз. Сатурн е върху нат. Плутон/Слънце в четвърти в квадрат с нат. Сатурн на асц в 12-ти и с възлите. Тарнзитен Плутон е вече върху натален СЛВ в шести, в квадрат с натален Плутон/Слънце и опозиция натален Сатурн.

Стагнацията в службата - без видими белези, едно такова общо депресивно усещане, нямащо нищо общо с Коледата. В личен план се справям добре, но проектите са като цяло в ступор. Нищо не мърда, а бачкам като изоглавена...
Отесняват ми финансите, а много обичам да харча за подаръци по Коледа.
Станала съм една хипохондричка.  :-X Ходя на де-що има профилактични прегледи, пия витамини, илачи и чайове. Най-странното е, че ааа да си въобразя някаква болест у мене си и след някой и друг ден разбирам, че някой около мен се е разболял или починал от въпросната болест. Предчувствие или самосбъдващо се предсказание - не знам. Е, най-елементарното - писах преди време за един зъб, дето си лекувам. Е, оттогава - зет ми, сестра ми, шефът ми, жена му, секретарката му, още две колежки и накрая мъжът ми посетиха зъболекар - половината ги оперираха.  Правих си ендокринологични изследвания  и след два дни ми съобщиха, че мой братовчед е починал поради усложнен напреднал диабет. Ходих на кардиолог и след това срещам съседа отсреща с патерица - оказва се, че раздвижва след прекаран микроинфаркт. Е, кво е това сега?!
Направо не смеех да пиша, че то ставам за смях. То бива съвпадения, ама чак.
А пък аспектите още не са станали точни даже. До края на декември не знам какво ще става. Да са ми живи и здрави любимите хора, с "мойте" си белези ще се справя :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kaily

• 5145
« Отговор #243 -: Ноември 24, 2009, 09:51:01 pm »
Мдам, много хора са ударени от тоя тауквадрат, аз който хороскоп пипна в последно време, всеки има лична планета, засегната. Някои по две-три.
Най-леко се отървава една приятелка, на която Юпи само и засегнат - опозиция Плутон и крадратурите на другите два гада.
Кога за последно е имало такава тау квадратура, знаете ли?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #244 -: Ноември 24, 2009, 09:53:53 pm »
;D ;D ;D - И моя Плутон като твоя Торони, само че освен дето е в критичен градус е и стационарен, е и на точно 100 градуса от натално Слънце - който иска му го подарявам от раз.... :P

;D ;D ;DМай и аз бих го подарила- точна квадратура към Слънце и Венера в 1ви дом....Но пък ми е в хубав тригон със СЛВ към 9 ти.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #245 -: Ноември 24, 2009, 09:58:22 pm »

Най-странното е, че ааа да си въобразя някаква болест у мене си и след някой и друг ден разбирам, че някой около мен се е разболял или починал от въпросната болест.

Станала си ясновидка! Дали способностите ти ще се запазят и в бъдеще, ще видим. Пък ти споделяй тук да видим колко време ще се запазят.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #246 -: Ноември 24, 2009, 10:01:36 pm »
Абе, ква ясновидка, вече ме е страх да мислим.  ;D

Трябва ми рецепта как да не мислим лоши неща, а да ходя само с розови облаци в главата. И ми трябва поради туй спешно инструктор по йога в центъра! Че моя бивш си е дигнал чукалата в неизвестна посока >:(

*

Helo

« Отговор #247 -: Ноември 24, 2009, 10:03:16 pm »
Абе, ква ясновидка, вече ме е страх да мислим.  ;D

Трябва ми рецепта как да не мислим лоши неща, а да ходя само с розови облаци в главата. И ми трябва поради туй спешно инструктор по йога в центъра! Че моя бивш си е дигнал чукалата в неизвестна посока >:(

Щом си имала инструктор не можеш ли да продължиш сама? Купи си книга за йога и прави упражненията.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #248 -: Ноември 24, 2009, 10:06:19 pm »
Щом си имала инструктор не можеш ли да продължиш сама? Купи си книга за йога и прави упражненията.
Е, това беше преди четири години все пак. Преди инструктора правих опит по книжка и резултатът беше обездвижване на дясното рамо за две-три седмици. Ни ща вече така ;D
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 10:14:00 pm от Diyana »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #249 -: Ноември 24, 2009, 10:10:59 pm »
Мдам, много хора са ударени от тоя тауквадрат, аз който хороскоп пипна в последно време, всеки има лична планета, засегната. Някои по две-три.
Най-леко се отървава една приятелка, на която Юпи само и засегнат - опозиция Плутон и крадратурите на другите два гада.
Кога за последно е имало такава тау квадратура, знаете ли?

Интересно,мен тази мръсна твар-тау квадратурата май ме изтърва.Аз заради един квадрат на Марс с Уран оревах всичко,а този Плутон,като ви чета,направо в ужас ме хвърля.Заради това ли повечето народ в момента не знае какво да прави. :o
Мен ме чака тр.Сатурн в съвпад с Плутон в 4-ти.Плутон ми управлява 5-ти.Та ще видим.

*

kaily

• 5145
« Отговор #250 -: Ноември 24, 2009, 10:14:39 pm »
Ми значи Сатурн връз Плутон, Уран опозиция, Плутон квадратура.
Ма се пак е Плутон, не е слънчо, луна или някоя друга фина планетка.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #251 -: Ноември 24, 2009, 10:21:21 pm »
Седем градуса има до съвпада на Сатурн с моя Плутон?Кога ще се разпадне туй чудо?Ама карай,каквото дойде,само да не е най-лошото.Всичко друго се преживява.

PS:Сатурн после тръгва ретро,че пак се връща пак тръгва.В края на другата година ще е.Я камилата,я камеларя!2012 идва! ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #252 -: Ноември 25, 2009, 06:04:28 am »
Седем градуса има до съвпада на Сатурн с моя Плутон?Кога ще се разпадне туй чудо?Ама карай,каквото дойде,само да не е най-лошото.Всичко друго се преживява.

PS:Сатурн после тръгва ретро,че пак се връща пак тръгва.В края на другата година ще е.Я камилата,я камеларя!2012 идва! ;D

;D ,виж първо какви аспекти имат в натала двете планети,виж и какво управляват и не на последно място ,сатурн няма да мине само веднъж , а няколко пъти....карма ще отключи...
а 2013 ще черпиш една цаца... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #253 -: Ноември 25, 2009, 06:48:10 am »
В натала ми двете планети са в квинтил.Сатурн ми управлява Ас-та,а Плутон-5-ти дом.На тази партенка за 2012 година въобще не се връзвам.Аз чаках и 2000-ната да се случи нещо,но ни подмина. :P ;D
За цаца с биричка,немаме никакъв проблем! ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Ноември 25, 2009, 06:58:45 am »

На всички подвластни на Плутон :)

ПЛУТОН

Омайваш като опиум ,манипулираш сетивата.
И бавно,методично пресъздаваш тъмнината.
Боли от теб ,пребита в изнемогата крещя......
Но ти си страст ,която пали тетива.

Но ти ме предизвикваш да се боря до полуда,
със себе си и с другите ,да вярвам с принуда...
Но ти ми даваш сили да обичам безрезервно,
но ти и в тъмнината проправяш ми пътека

какво от туй ,че е  обрасла в тръните на твойте гнили
твари ?!
какво от туй ,че тя е в смръдливите фекалий?
какво? , ти малък бил си и не си планета?! :o

простете на невежите,обречени са...
та ти си онзи ,който ни обрича.
та ти си силата на океана ,която все бошува.
та ти си истина жестока , раждането и смъртта.

при тебе няма тън-мън ,има правила.
ти просто си мълчиш ,но си достатъчно суров
и в твоя поглед все четеме и прочитаме
,че всеки дръзнал да се подиграе с теб

и
твойта сила , е мравчица ,която нищо не разбира .
плутон !-с теб шега не бива!

софия
25 ноември 2009
 на прима виста ,без редакция , но от сърце :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #255 -: Ноември 25, 2009, 07:12:02 am »
В натала ми двете планети са в квинтил.Сатурн ми управлява Ас-та,а Плутон-5-ти дом.На тази партенка за 2012 година въобще не се връзвам.Аз чаках и 2000-ната да се случи нещо,но ни подмина. :P ;D
За цаца с биричка,немаме никакъв проблем! ;) ;D
ЛИБОФ , сестро кармична либов! ще ти гледаме сейра.....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #256 -: Ноември 25, 2009, 07:21:59 am »
ЛИБОФ , сестро кармична либов! ще ти гледаме сейра.....

Либов?!Чак не мога да повярвам...
Тук всички се наблюдаваме и инспектираме как се развива живота. ни.На мен лично много ми е интересен този момент.Не съм безразлична към съдбата,на който и да е от форума.Като едно голямо семейство сме. ;D
Така,че ще видим какво ще стане. ;)

*

Skarlet

« Отговор #257 -: Ноември 25, 2009, 07:29:28 am »
Така е, Mia21. И аз бях обещала да се похваля,ако има нещо ново. Днес отивам да подам документите за една работа. Излезе ново предложение и което много ме учуди,наистина е по 8 дом. Нали соларния МЦ ми е в 8 натален дом? Това се казва проработка.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #258 -: Ноември 25, 2009, 07:35:43 am »
Скарлетина,стискам палци да стане!Да дадеш инфо после.Пробваме докато стане.Нали видя мен как се бях наела.Проба-грешка,проба-грешка и накрая успях!Дай Боже и при теб резултата да е положителен! :-*

*

Skarlet

« Отговор #259 -: Ноември 25, 2009, 07:42:01 am »
Благодаря ти!  :-* Тичам да вадя свидетелство за съдимост,че и това искат.  :)  Хубав ден на всички!  ;D