Здравей Гост

Изгорелият път на Слънцето

• 44 Отговора
  • 13772 Прегледи
*

Helo

Re:Изгорелият път на Слънцето
« Отговор #40 -: Август 20, 2009, 01:42:00 pm »
Паякът и месец Май са символи на Богинята-Майка, на Великата създателка от най-древни времена. В митологията на индианците паякът е единственото животно, което успява да вземе Слънцето и да го занесе при другите животни и да се възцари светлината, а останалите животни се провалят в тази задача. През Май са основните древни празници, отбелязващи пролетта и възкръсването на природата. Телец също е символ на плодородие. Индианската история с появата на свелината на Слънцето може и да имат нещо общо с пролетно-летния сезон, защото нали тогава Слънцето е по-силно.

Но зодия Паяк е между Телец и Близнаци. Интересно! Някакви предложения защо е там? Защо не е през месец Май, а в края му и началото на юни?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Август 20, 2009, 02:44:10 pm »
Еми то аз имам  и нептун на 5гр в стрелец ??? 5 дом.
Друго се сетих,когато някоя планета минава транзитирайки през виа комбуста,отчита ли се негативно влияние в личният хороскоп.
Спомням си миналата година когато транзитираха марс,меркурий и слънце през този проблемен за мен дом 3ти където са ми плутон,уран(на миа комбуста),изживях доста тежък период.

мама миа ,73год.,ли си родена?
72 год :)
(на миа комбуста),-много ме изкефи! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Август 20, 2009, 07:06:09 pm »
E гледам сега и на двете ми деца асцендентите им попадат във "Виа комбуста".(стрелец и скорпион)
Като как да го разбирам?!
Трудна изява?! ???

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #43 -: Август 20, 2009, 07:49:26 pm »
E гледам сега и на двете ми деца асцендентите им попадат във "Виа комбуста".(стрелец и скорпион)
Като как да го разбирам?!
Трудна изява?! ???

Едва ли.Дори не смятам,че изгорения път влияе на фиктивни точки-само на тела имащи енергиен заряд могат да се повлияят от него ако е специфична зона на енергийна аномалия  ;)

Покрай тези изгорените и ретро планети очаквах някой да спомене и ретро или изгорял АСЦ,е взе че второто на вече някой му хрумна  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #44 -: Август 20, 2009, 08:50:20 pm »
Синухе, ако земята тръгне да се върти наобратно под някакво влияние на астероид или не знам си още какво, като едното нищо ще имаме ретро асцендент 8) Какви ли ще са родените с такъв? ;D

аве Поки, кога ши са научиш бре момиче!?!?!  кат са сменят магнитните полюси тя ще се завърти наобратно - кво му е чудното толкоз а  :P  да ва питам тогаз кат сичките деца ще се раждат с ретро /за нас/ асцеденти, а за тях ние ще сме наопаки  ;D ;D ;D ;D ;D