Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860096 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #160 -: Септември 10, 2009, 03:22:42 pm »
Само да добавя за моя Сатурн,че прави и точни секстили със Слънце,Меркурий и Венера/5,55 градуса/,биквинтил с Луна.Освен дома,в който попада не е много хубаво и това,че съвпада с Марс/4.04 градуса/.Ако търсиш инфо от мен,затова че е в 12-ти,няма как да ти я дам съвсем точна,защото действат и аспектите.
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 03:35:29 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #161 -: Септември 10, 2009, 03:28:01 pm »
Значи на теб Сатурн не ти действа отрицателно, а ти дава упоритост.

Да,не зная дали е от Сатурн,но аз съм доста упорита!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #162 -: Септември 10, 2009, 05:32:27 pm »
Моят Сатурн е в 12-ти,но на АЦ-та....
С абсолютно същото положение съм и почти всичко в живота съм си постигнала сама. Мисля, че този аспект много взима, но и доста дава .
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Mia21

• 2502
« Отговор #163 -: Септември 10, 2009, 07:15:52 pm »
Торони,къде,в коя сфера мислиш,че те е ущетил.Ако имаш желание можеш да споделиш,най-общо.Кой дом ти управлява Сатурн?
Аз също мисля,че ме ущетява незаслужено,поне засега де...

*

Helo

« Отговор #164 -: Септември 10, 2009, 07:20:54 pm »
Абе и аз съм усетила през живота си с пълна сила какво е това да имаш Сатурн в 1-ви дом - и положителното и отрицателното.

Добре, че има транзитни планети като Плутон и Уран, че да разведрят положението. Сега съм доволна от транзитния Сатурн.

Явно и аз ще постигам всичко в живота сама, ама имам 3-4 показателя в хороскопа за възползване от чужда собственост.  ;D
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 07:40:34 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #165 -: Септември 10, 2009, 07:43:30 pm »
Засега узнах че и аз съм стар дух както тримата хубавци от Холивуд -плутон съвпад с С .възел.

За мен всеки Сатурнианец си е стар дух, защото по рождение е стар по ум и дух.  ;)

« Отговор #166 -: Септември 10, 2009, 09:41:20 pm »
 ;D ;D ;D - ъхъ, по рождение са стари, но впоследствие на стари години се вдетиняват !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #167 -: Септември 11, 2009, 12:59:59 am »
Засега узнах че и аз съм стар дух както тримата хубавци от Холивуд -плутон съвпад с С .възел.

За мен всеки Сатурнианец си е стар дух, защото по рождение е стар по ум и дух.  ;)

ами,ами......
това изобще ;Dне е гаранция ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #168 -: Септември 11, 2009, 09:20:43 am »
Торони,къде,в коя сфера мислиш,че те е ущетил.Ако имаш желание можеш да споделиш,най-общо.Кой дом ти управлява Сатурн?
Аз също мисля,че ме ущетява незаслужено,поне засега де...

Като най- основни щети отчитам семейните- рано разведени родители , например (Сатурн в квадратура с Луна, която е в 4 ти нат .дом и управлява 2 и 3 дом, а и другия важен аспект е Сатурн на баща ми в съвпад с моя ЮЛВ)  .Двамата никога не сме били близки.
Иначе Сатурн ми управлява 8 и 9 нат. домове.Но така или иначе, дори и само положителни  аспекти  да има Сатурн в натала, смятам , че този съвпад с Асц . винаги ще те ограничава и рамкира по един или друг начин.
Хубавото е , че изглеждаме младички и хората не ни дават годините, а и странно..бръчки нямаме. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #169 -: Септември 12, 2009, 07:50:52 am »

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=dfafile3JJwrv-u1250769931&lang=&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=12&smon=9&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

какво означават цифрите под най-голямата таблица:  2: 16Leo15 3: .... и ако имам планета на връх в някой дом, да ми  я  посочите благодаря  :)
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #170 -: Септември 12, 2009, 08:37:53 am »
AC-асцендента и неговото положение в картата ти
МС-Медуим цели в картата ти
Противоположните им точки са съответно Десцендента и Имум цели
Слънце,рак и Нептун са сти в съвпад съответно с върховете на 12,4,6
По-добре питай в НОВОБРАНЦИ,Ваня :)
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 09:51:52 am от missKapriz »

« Отговор #171 -: Септември 12, 2009, 08:50:43 am »

Явно и аз ще постигам всичко в живота сама, ама имам 3-4 показателя в хороскопа за възползване от чужда собственост.  ;D

Хелоу, мило би ли споделила кой са тези показатели и възползва ли се вече от тях, работиш ли по въпроса? 8)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...

*

Helo

« Отговор #172 -: Септември 12, 2009, 04:05:52 pm »

Хелоу, мило би ли споделила кой са тези показатели и възползва ли се вече от тях, работиш ли по въпроса? 8)

Ааа, не работя по тези показатели. Просто чакам да ми падне манна небесна от небето. ;D

Аз работя по по-сигурни показатели като това да разчитам на себе си и да се възползвам от моите възможности.  ;)

Показателите за възползване от пари или наследство от партньор или един ден от родители са Венера в 7-ми дом, Слънце в 8-ми.

Също господарят на 8-ми дом (при мен пърите няколко градуса на този дом са в Телец) е в 7-ми (Венера е в 7-ми). В сайта на Пими пише, че много хора с това разположение се заемат с управление на средствата на партньорите си.

Пак в сайта на Пими чета господар на 10-ти дом в 8-ми, 10-ми ми е в Лъв, а Слънцето в 8-ми помага за подкрепа в професията чрез парите на други хора.

Сега да видим дали ще се възползвам от това. Дори не знам дали някога ще се омъжа, но поне знам, че ако се омъжа един ден имам шанс да се възползвам от парите на партньора си. Но нямам намерение да се възползвам от парите на никой мъж.

Наследство - един ден може и да имам наследство. Мисля, че имам шансове.

За подкрепа в професията от парите на други хора - засега няма такова нещо, ама в бъдеще може и да има, не знам.

« Последна редакция: Септември 12, 2009, 04:10:08 pm от Helo »

« Отговор #173 -: Септември 12, 2009, 08:01:14 pm »

Също господарят на 8-ми дом (при мен пърите няколко градуса на този дом са в Телец) е в 7-ми (Венера е в 7-ми).

тя, тази Венера е силна по знак/дом и упр. и 12 дом - шъл ли ти даде да се възползваш ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...

*

Helo

« Отговор #174 -: Септември 12, 2009, 08:19:08 pm »

Също господарят на 8-ми дом (при мен пърите няколко градуса на този дом са в Телец) е в 7-ми (Венера е в 7-ми).

тя, тази Венера е силна по знак/дом и упр. и 12 дом - шъл ли ти даде да се възползваш ::)

Ми не знам. Щото Сатурн като й прави опозиция нали я ограничава. Ама нали след време давал и награда за ограниченията.  ;D

Ще видим. Важното е с мъжа да се разбираме и да се забавляваме заедно. Аз лично нямам желание да харча парите на някой мъж.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #175 -: Септември 13, 2009, 02:17:42 am »

Също господарят на 8-ми дом (при мен пърите няколко градуса на този дом са в Телец) е в 7-ми (Венера е в 7-ми). В сайта на Пими пише, че много хора с това разположение се заемат с управление на средствата на партньорите си.

Пак в сайта на Пими чета господар на 10-ти дом в 8-ми, 10-ми ми е в Лъв, а Слънцето в 8-ми помага за подкрепа в професията чрез парите на други хора.

Сега да видим дали ще се възползвам от това. Дори не знам дали някога ще се омъжа, но поне знам, че ако се омъжа един ден имам шанс да се възползвам от парите на партньора си. Но нямам намерение да се възползвам от парите на никой мъж.

Ще се възползваш и още как! Това е класически показател, че ще живееш от средствата на патньора, дори не се налага да ги управляваш. Не се главоболи!  :P ;D
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

missKapriz

« Отговор #176 -: Септември 13, 2009, 04:56:31 pm »
Качвам картата на жена,забременяла инвитро.Роди миналата година-ако искате познайте пола на детето.Само да кайа,че е трето по ред-има 2 аборта преди това.Може би заради тях аз не откривам аспекти,показващи безплодие :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #177 -: Септември 16, 2009, 12:09:53 pm »
 monaliza :22 07 1975. пирдоп  07:15ч.am. благодаря!
въпросът, който задава е дали ще има скоро деца:) да опитам имала ли си предишна бременност?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #178 -: Септември 16, 2009, 12:27:43 pm »
da:( имам 1 аборт  преди 15 години .   не бях готова тогава эа дете ,а и имаше и други причини.  но сега биологичния ми часовник тиктака ....     

*

Helo

« Отговор #179 -: Септември 16, 2009, 12:51:12 pm »
Ето я наталната карта на monaliza с транзитите.