Явно и аз ще постигам всичко в живота сама, ама имам 3-4 показателя в хороскопа за възползване от чужда собственост. 
Хелоу, мило би ли споделила кой са тези показатели и възползва ли се вече от тях, работиш ли по въпроса?
Ааа, не работя по тези показатели. Просто чакам да ми падне манна небесна от небето.

Аз работя по по-сигурни показатели като това да разчитам на себе си и да се възползвам от моите възможности.

Показателите за възползване от пари или наследство от партньор или един ден от родители са Венера в 7-ми дом, Слънце в 8-ми.
Също господарят на 8-ми дом (при мен пърите няколко градуса на този дом са в Телец) е в 7-ми (Венера е в 7-ми). В сайта на Пими пише, че много хора с това разположение се заемат с управление на средствата на партньорите си.
Пак в сайта на Пими чета господар на 10-ти дом в 8-ми, 10-ми ми е в Лъв, а Слънцето в 8-ми помага за подкрепа в професията чрез парите на други хора.
Сега да видим дали ще се възползвам от това. Дори не знам дали някога ще се омъжа, но поне знам, че ако се омъжа един ден имам шанс да се възползвам от парите на партньора си. Но нямам намерение да се възползвам от парите на никой мъж.
Наследство - един ден може и да имам наследство. Мисля, че имам шансове.
За подкрепа в професията от парите на други хора - засега няма такова нещо, ама в бъдеще може и да има, не знам.