Наистина доста интересна,че и хубава карта със звездата на Давид. Обикновено съдбите им са необикновени на тези хора. Бях писала някъде, че имам 2 приятелки, с една и съща дата на раждане, които "откачили" горе долу на една и съща възраст - 29-30г. Разликата с тази дама в рождените им дни е 2 дена....Общото в картите им е - и трите имат съвпад на Венера и Марс ! На двете са в знака на Овена, на 1-та е в знака на Близнаците. Явно нещо с янско-инските енергии бива провокирано. Приятелката ми от детинство - всъщност е най-зле - от 10г. е на хапчета, страда от агарофобия и панически атаки. Първите признаци на заболяването са подобни, на тези които описваш Сънрейн. Също има асц - Везни - до тук 2-повтарящи се елемента. Ако и другата ми позната, дето тази година се разболя от маниакална депресия, но я хванаха в самото начало и сега е доста добре и тя ако има асц.Везни /с трапчинки е/- тогава имаме потвърждение -Асц - Везни, Слънце - Телец, Венера и Марс в :soe: в съседен знак...Въпроса е - кой транзит или прогресия или дирекция отключва нещата - за да се разболее душата ?