Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859285 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2000 -: Юни 08, 2010, 11:00:32 am »
Sunrain, а не може ли Меркурий транзитен, когато беше ретрограден да е активирал нещо.....той управлява 12-ти дом по натал и е в опозиция на Уран....тогава е имало меркуриево завръщане също...
 :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2001 -: Юни 08, 2010, 11:04:26 am »
Да, Уран и на мен така ми се струва, че от там са тръгнали нещата. Лошото е, че сега видях и в солара е заложен този проблем.

Качвам го за по-нагледно.  
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 11:11:32 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2002 -: Юни 08, 2010, 11:05:23 am »
С какво се занимава и изявена ли е в него?

Това ще го оставя за упражнение, няма да издавам сега.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2003 -: Юни 08, 2010, 11:08:21 am »
Меркурий транзитен, когато беше ретрограден да е активирал нещо.....той управлява 12-ти дом по натал и е в опозиция на Уран....тогава е имало меркуриево завръщане също...
 :unsure:

Права си, има вероятност той да е отключил също или да е върнал проблема, ако е стар.
 Познаваме се от деца, но тя е по-затворен човек, никога не казва, когато е зле и през годините бяхме отдалечени поради обстоятелствата, но винаги сме били близки, аз я усещам, макар да не си признава, че нещо не са добре нещата. Вчера вече ми сподели, щом го прави, значи наистина положението е сериозно.   

*

Uran

• 6041
« Отговор #2004 -: Юни 08, 2010, 11:16:57 am »
Соларни Слънце и Сатурн съответно в 8 и 12 домове, макар, че тя би трябвало да е свикнала по рождение с енергиите на тези домове. Има ли здравословни проблеми, които да не са психосоматични?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2005 -: Юни 08, 2010, 11:18:43 am »
Запозната съм само за хормонален дисбаланс, но ще попитам довечера дали има друго.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2006 -: Юни 08, 2010, 11:42:33 am »
Плутон в 12-ти дом.....как е аспектиран...нещо по Плутон да е.... :unsure: :-\
Солрният й АЦ и наталния и двата са в съвпад с Плутона....
такива паники и психосоматични....ами Нептун...той управлява 6-ти дом a Слънцето съвсем скоро е било в точна опозиция на Нептун-а....
 :-\
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 11:57:32 am от vanilla »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2007 -: Юни 08, 2010, 11:56:56 am »
Както виждаш тя има въздушен тригон с включени Плутон, Луна и Юпитер при това в "психичните" домове. Не мисля в случая, че от там й идват тревогите обаче.
 Конфигурацията действа в посока на търсения на ума към нещата от живота, допускам и интерес към психологията, но споменах, че е потайна, не го е демонстрирала, но ще я подпитам аз.

Каква мислиш, че е професията й? Доколкото успявам да навържа нещата този тригон също има отношение към нея.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2008 -: Юни 08, 2010, 11:59:49 am »
За психосоматичен проблем според теб колко може да помогне традиционната медицина? Тя само подтиска състоянието. Тя разбира се е ходила по лекари, но какъв смяташ, че е резултата - дори няма точна и ясна диагноза, сподели ми, че дори й е писнало да обикаля, това допълнително само я е натоварило просто.     

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2009 -: Юни 08, 2010, 12:07:54 pm »
за психосоматичните истории....трябва първо тя да спре да се страхува и да се успокои, ако тя не успее сама да се овладее трудно някой друг ще и помогне...предполагам много я е страх от нещо...явно се е психирала с това, което ти казваш за забременяване и дете.....
мисля, че аз поне де.....може да започне да се знаимава и с автотренинг....много помага...
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 12:14:15 pm от vanilla »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2010 -: Юни 08, 2010, 12:08:21 pm »
Белика, благодаря ти, ще й кажа, все пак тя е била при същите тези специалисти. Засега решение няма.

А в допълнение към теб мога да кажа, че конкретната причина е винаги в нас и аз вярвам, че болестите се дължат на вътрешното ни състояние, отразяват го, така че често си задавам въпроса какъв е смисъла да търсим лек навън, като ние го носим вътре в себе си.  

*

Uran

• 6041
« Отговор #2011 -: Юни 08, 2010, 12:23:20 pm »
Не разбирам нищо от медицинска астрология, но все пак този Плутон на асц. в 12 дом, част от голям тригон с Юпитер,  :( не е зле мааалко в посоката,за която Белика намекна да изследва.
Възможно е да не е психосоматично. Хормоналният дисбаланс може да е следствие.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2012 -: Юни 08, 2010, 12:24:31 pm »
...конкретната причина е винаги в нас и аз вярвам, че болестите се дължат на вътрешното ни състояние, отразяват го, така че често си задавам въпроса какъв е смисъла да търсим лек навън, като ние го носим вътре в себе си.  

Ще си позволя да не се съглася с цялата ти мисъл, Сънрейн.

Съгласна съм с първата част на изказването ти. Причините са вътре в нас. Но, когато вече имаме работещ вътре процес - само с намиране на вътрешна причина - не се получава винаги отстраняването. Много примери мога да ти посоча. Ще ти дам един с лесна и благоприятна развръзка.

Разбирам какво искаш да кажеш, така е.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2013 -: Юни 08, 2010, 12:25:45 pm »
Не разбирам нищо от медицинска астрология, но все пак този Плутон на асц. в 12 дом, част от голям тригон с Юпитер,  :( не е зле мааалко в посоката,за която Белика намекна да изследва.

Имаш предвид посочения пример с тумора ли?

Да не забравяме, че нищо не е така еднозначно в една карта и въобще в астрологията. Намекнах, че е свързан с професията й, натам се изявява, не е задължително подобно заболяване да възникне. Пробвай се за професията Уран, ако искаш.  :blink:

*

Divna

« Отговор #2014 -: Юни 08, 2010, 12:49:45 pm »
Сънрай, в миналото жената да не би да е преживяла някаква дълбока криза, свързана с физическо или психическо сексуално насилие?
Опозицията Плутон/Венера и Плутон/Марс, където Венера е управител на Ац  и 8ми дом, Марс на Дц, а Плутон на 2 дом и всичко това се случва в кармичните домове 6/12.
Мисля, че прогр. Луна е отключила процеса на тревожност задействайки тази опозиция. В момента същата тази прогр. Луна е в съвпад с нат.ЮЛВ (задействат се скритите страхове без обясними на пръв поглед причини). Пр. Луна е в 7 дом (партньорствата), а дирекц. Луна е в 5 дом (любовта и децата). След няколко месеца прогр. Луна навлиза в знака Телец и с това ще се увеличи нуждата от сдобиване на деца.  Има и нещо друго. Пр. Венера и Марс са също в 7 дом и правят опозиция с нат. Уран, който е управител на 5 дом. Явно е, че жената изживява не лек период.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2015 -: Юни 08, 2010, 01:06:05 pm »
Сънрай, в миналото жената да не би да е преживяла някаква дълбока криза, свързана с физическо или психическо сексуално насилие?
Опозицията Плутон/Венера и Плутон/Марс, където Венера е управител на Ац  и 8ми дом, Марс на Дц, а Плутон на 2 дом и всичко това се случва в кармичните домове 6/12.

Зададох си същия въпрос, докато гледах сега картата й, защото едва вчера ми даде часа си, не съм запозната с натала й. Обаче незнам за такъв случай да има при нея...доста отдавна се познаваме, макар да не споделя много, все щеше нещо да се знае, усети, знам ли.   

*

Divna

« Отговор #2016 -: Юни 08, 2010, 01:17:09 pm »
Съни, това са неща, за които една жена не говори. Пази ги дълбоко в душата си, като по този начин подтиска болката. Това са отрицателни емоции и стремежът е те да бъдат забравени - все едно никога не се е случвало.
Ако има нещо такова, надали ще го сподели с приятелка, би го направила единственно с човек, който е квалифициран и знае как да "бръкне" и да "извади" на повърхността всички тревоги. Това го могат само "хирурзите" на душата - психоаналитиците.

« Отговор #2017 -: Юни 08, 2010, 01:29:42 pm »
  Наистина доста интересна,че и хубава карта със звездата на Давид. Обикновено съдбите им са необикновени на тези хора. Бях писала някъде, че имам 2 приятелки, с една и съща дата на раждане, които "откачили" горе долу на една и съща възраст - 29-30г. Разликата с тази дама в рождените им дни е 2 дена....Общото в картите им е - и трите имат съвпад на Венера и Марс ! На двете са в знака на Овена, на 1-та е в знака на Близнаците. Явно нещо с янско-инските енергии бива провокирано. Приятелката ми от детинство - всъщност е най-зле - от 10г. е на хапчета, страда от агарофобия и панически атаки. Първите признаци на заболяването са подобни, на тези които описваш Сънрейн. Също има асц - Везни - до тук 2-повтарящи се елемента. Ако и другата ми позната, дето тази година се разболя от маниакална депресия, но я хванаха в самото начало и сега е доста добре и тя ако има асц.Везни /с трапчинки е/- тогава имаме потвърждение -Асц - Везни, Слънце - Телец, Венера и Марс в  :soe: в съседен знак...Въпроса е - кой транзит или прогресия или дирекция отключва нещата - за да се разболее душата ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2018 -: Юни 08, 2010, 02:02:41 pm »
Дейзи, невероятно съвпадение наистина.  :o Включвам се по малко, че работя, но ако има нещо питайте.

Дивна, съгласна съм, че за такива неща трудно се говори и въобще, ако се споделят с някой.
 Вече й дадох координати на психоаналитик, май има намерение да се обърне към него, макар, че аз незнам..трябва да е някой много специален човек, а той е по препоръка на друга позната, не от мои впечатления, не смятам лесно да успее да се довери, доколкото я познавам, самата аз не бих могла да го направя като се знам. 

*

Divna

« Отговор #2019 -: Юни 08, 2010, 02:06:24 pm »
Дейзи, невероятно съвпадение наистина.  :o Включвам се по малко, че работя, но ако има нещо питайте.

Дивна, съгласна съм, че за такива неща трудно се говори и въобще, ако се споделят с някой.
 Вече й дадох координати на психоаналитик, май има намерение да се обърне към него, макар, че аз незнам..трябва да е някой много специален човек, а той е по препоръка на друга позната, не от мои впечатления, не смятам лесно да успее да се довери, доколкото я познавам, самата аз не бих могла да го направя като се знам. 

В София ли живее жената?