Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856050 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2520 -: Август 02, 2010, 01:29:54 pm »
Какво мислите за тази карта? Картата е на дете на 10 г. (моя братовчедка). Има трудно детство. Според вас за вбъдеще в кои области ще се справи добре? Музикална е.

Предварително благодаря!

Аз нямам много време, а и не обичам да изпадам в дълги размисли....детето е будно, интелигентно, талантливо.  :blink: Има даденост за два брака - има интерсептирани Везни в 7 дом, Асц./Десц. са в подвижни знаци и това също е предпоставка за повече от един брак. С управител на 4 и 7 домове в 9 дом дава възможен първи брак или съвместно съжителство без подпис с чужденец и живот в чужбина. Има предполагам и роднини в чужбина или греша?  Има индикации за две деца, по-скоро момчета. Първият й партньор може да е човек занимаващ се някакъв вид изкуство - музикант /китарист или нещо сходно/. Второто партньорство според мен вече ще е с официален брак - Юпитер /управител на 9 дом/ прави тригон с управителя на партньорския й 7 дом Меркурий. Това е от мен. Иначе, сигурно има трудности в комуникациите, в отношенията с брат/сестра /близкото й обкръжение най-общо казано/ - Меркурий управлява 3-я й дом и е в заточение както по знак, така и по дом. Но Юпитер в Овен, като управител на 9 и 10 домове ще й даде според мен възможност да живее и работи в чужбина. Последните 2 години не са й били леки у дома. А сега Сатурн, Уран и Плутон са заклещили нежната й Луна - трудни взаимоотношения в любовта, в приятелствата и целите й, чувство за липса на подкрепа отвсякъде и най-вече от близките й.

Може да се справя много добре в професии, свързани както с финансовата сфера - Сатурн е във 2 дом / диспозитор на Слънцето, което управлява и 6-я й дом/, Венера /управител на 2 дом е в 8 /финансов дом/. Но може да стане и добър адвокат - 9 дом в Стрелец, Луна във Везни в 7 дом /дом на закона/. Слънцето в 10 дом дава възможност за високи административни постове /Козирог/. Сега като се загледах още, първия й партньор освен музикант, може да е от сферата на нейната среда - дали ще избере творчеството или юридическите науки...но ще е по любов - управителя на 5 дом е в 7. Така че, успешно може да се развива във финансовия или в юридическия бранш. 
« Последна редакция: Август 02, 2010, 01:40:25 pm от Скарлет »

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #2521 -: Август 02, 2010, 05:37:42 pm »
Някаква насока в професия за това девойче                                        Предварително благодаря!
« Последна редакция: Август 04, 2010, 08:13:06 pm от sindi »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2522 -: Август 02, 2010, 06:30:15 pm »
Скарлет, ето картата на тази жена, за която казах оня ден, с подутината на врата долу, точно в основата:

часът може да мърда малко, майка и е казала между 18 и 19, дала съм 18.30 ч.

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2523 -: Август 02, 2010, 06:57:03 pm »
Скарлет, ето картата на тази жена, за която казах оня ден, с подутината на врата долу, точно в основата:

часът може да мърда малко, майка и е казала между 18 и 19, дала съм 18.30 ч.

Доста е голям интервала - цал час. Това иска сериозна ректификация. Родителите й разведени ли са? Транзитният Плутон е в съвпад със Слънцето й в евентуалния 6 дом. Но и без да се знаят точно куспидите Уран, Сатурн и Уран са притиснали Слънцето й. Лицето й по-закръглено ли е, с големи влажни очи? С асц. Рак съм виждала мъже с доста големи глави и леко увиснали краища на устните и очите. Но ако е с асц. Лъв картинката ще е съвсем различна. Знаеш какво представляват хората с този асцендент - по-слънчеви хора са. Да си обърне внимание на здравето и да отиде на лекар. Има кофти конфигурация приличаща на меч - Луна, Венера, Марс в опозиция със Сатурн и Слънце/Плутон се явява като дръжка на меча. Забелязала съм, че носи внезапни удари. И още нещо - женена ли е и какво работи, ако не е тайна? Мъча се горе долу да напасна някои неща от картата, но се иска ректификация по принцип.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2524 -: Август 02, 2010, 07:12:57 pm »
Доста е голям интервала - цал час. Това иска сериозна ректификация. Родителите й разведени ли са? Транзитният Плутон е в съвпад със Слънцето й в евентуалния 6 дом. Но и без да се знаят точно куспидите Уран, Сатурн и Уран са притиснали Слънцето й. Лицето й по-закръглено ли е, с големи влажни очи? С асц. Рак съм виждала мъже с доста големи глави и леко увиснали краища на устните и очите. Но ако е с асц. Лъв картинката ще е съвсем различна. Знаеш какво представляват хората с този асцендент - по-слънчеви хора са. Да си обърне внимание на здравето и да отиде на лекар. Има кофти конфигурация приличаща на меч - Луна, Венера, Марс в опозиция със Сатурн и Слънце/Плутон се явява като дръжка на меча. Забелязала съм, че носи внезапни удари. И още нещо - женена ли е и какво работи, ако не е тайна? Мъча се горе долу да напасна някои неща от картата, но се иска ректификация по принцип.

не е асц. лъв..дребна и мургава е, сега малко е напълняла и косата и наистина пада, вижда се, че е омърлушена косата..женила се е два пъти, има три деца, една дъщеря от първият брак, родена 90-та година и две близначки от втория брак, родени 2001 /объркала съм се, че са бебета/ :) вторият и мъж и близначките са родени на 26.01...за родители и не знам нищо, работата и е по уран..не съм я питала дали да слагам данните на децата и мъж и, затова по- добре да не го правя..картата и ми изглежда много интересна..явно сега преживява тежък период, но мисля, че мъжът и е на място и я подкрепя, поне така изглежда отвън..иначе е приказлива, но не като асц. лъв, не си налага мнението, не държи само нейният глас да се чува..майтапи се..може да е заради козирожкият мерк това..за мен на външен вид е асц рак, изглежда леко нервна постоянно, но не ме изнервя, защото други таквиа хора ме изнервят като са покрай мен, а тя е просто по- жива и изразна, мърда, прави някакви мимики, но присъствието и не е натрапчиво като на асц. лъв..

п.с. то всъщност данните се разбраха..нищо..ще и кажа утре :)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2525 -: Август 02, 2010, 07:34:48 pm »

не е асц. лъв..дребна и мургава е, сега малко е напълняла и косата и наистина пада, вижда се, че е омърлушена косата..женила се е два пъти, има три деца, една дъщеря от първият брак, родена 90-та година и две близначки от втория брак, родени 2001 /объркала съм се, че са бебета/ :) вторият и мъж и близначките са родени на 26.01...за родители и не знам нищо, работата и е по уран..не съм я питала дали да слагам данните на децата и мъж и, затова по- добре да не го правя..картата и ми изглежда много интересна..явно сега преживява тежък период, но мисля, че мъжът и е на място и я подкрепя, поне така изглежда отвън..иначе е приказлива, но не като асц. лъв, не си налага мнението, не държи само нейният глас да се чува..майтапи се..може да е заради козирожкият мерк това..за мен на външен вид е асц рак, изглежда леко нервна постоянно, но не ме изнервя, защото други таквиа хора ме изнервят като са покрай мен, а тя е просто по- жива и изразна, мърда, прави някакви мимики, но присъствието и не е натрапчиво като на асц. лъв..

п.с. то всъщност данните се разбраха..нищо..ще и кажа утре :)

Днес вече съм мъртва от умора, но утре ще я погледна пак. Явно е с асц. Рак. Да ме простят тук присъстващите....то и възпитанието е важно, но от тези, които познавам с асц. Лъв обичат много да се хвалят. Умирам да се смея с една съседка. Веднъж стигна до там, че като й казах колко изяжда моя котарак на ден / почти 2 кутии Уискъс и никаква друга марка, мамицата му /, тя каза, че нейната котка изяждала по 3 кутии храна на ден.  ;D Аз дори нямам представа колко трябва да изяждат по принцип, но се заприказвахме в магазина като купувах храната.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2526 -: Август 02, 2010, 07:37:50 pm »
 ;D ;DКак ще изяде толкова? ;D ;DИма да повръща..
п.п.Аз съм с асц. лъв ама незнам дали съм фукла, но определено ме мислят за такава. ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2527 -: Август 02, 2010, 07:43:41 pm »
Днес вече съм мъртва от умора, но утре ще я погледна пак. Явно е с асц. Рак. Да ме простят тук присъстващите....то и възпитанието е важно, но от тези, които познавам с асц. Лъв обичат много да се хвалят. Умирам да се смея с една съседка. Веднъж стигна до там, че като й казах колко изяжда моя котарак на ден / почти 2 кутии Уискъс и никаква друга марка, мамицата му /, тя каза, че нейната котка изяждала по 3 кутии храна на ден.  ;D Аз дори нямам представа колко трябва да изяждат по принцип, но се заприказвахме в магазина като купувах храната.  ;D

вчера отрязах окончателно една с асц. лъв..непоносима!! от хиляда години се знаем и ме търси само като има нужда да и направя нещо по компа, или да се оплаче на някого, и да взема думата като си поема въздух е за секунди, след малко захапва от буквата, до която е била стигнала, много ме изтощава..сега е станала съвсем зле..само ми се оплаква от някакви неща, само е нещастна, а то всичко се развива през годините, например- преди 5 години съм и казала- не се хващай с тоя нещастник, ще страдаш..тя го защитава и оправдава, сега реве, че я тормози, син и също- биел я, наблюдавам ги как се развиват от 15 години поне..как пък веднъж не ме послуша в началото като стане нещо, а след време идва да се оплаква, че е станало точно това, което съм и казала, ама тя вече не помни, а само хленчи колко е нещастна!!!!...казах и, че е енергиен вампир и не мога да я изтърпя.. :rolleyes:
и сега се чувствам виновна, ама наистина не мога да я търпя..само да ме гепи някъде и ме изсмуква така, че само обвивката ми остава..а се налага всеки ден да минавам покрай работата и, направо ще заобикалям..може да съм лоша, ама това е положението.. :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #2528 -: Август 02, 2010, 07:45:20 pm »
;D ;DКак ще изяде толкова? ;D ;DИма да повръща..
п.п.Аз съм с асц. лъв ама незнам дали съм фукла, но определено ме мислят за такава. ;D ;D

ами не си характерен асц. лъв значи..досега не съм те чула да се оплакваш.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2529 -: Август 02, 2010, 07:55:31 pm »
то за това се изисква активен мерк.. такъв дето много да го сърби  ;D

тази жена е със слънце в риби, в седми дом, ама няма общо с рибите..асц. лъв, с плутон на асц., точен съвпад, луна и марс в овен, в девети дом, и козирожка венера, няма да и дадеш годините никога, обаче с времето се изпедепца..иначе е учила астрология при Люмиер и по езотеричните работи е първа пушка, ама когато се отнася до друг, за нея като е, не разбира какво означава енергиен вампиризъм.. :-X

мерка и е водолейски.. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2530 -: Август 02, 2010, 07:59:13 pm »
Oплаквачеството и е от Слънцето. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2531 -: Август 02, 2010, 08:05:57 pm »
Oплаквачеството и е от Слънцето. :blink:
ама не беше такъв човек..можеше да говори на всякакви теми, много интересни неща съм научила от нея преди, е, верно, че и преди все се опитваше да ме гепи да и гледам на нещо, а аз не обичам да гледам, но като ме викне, вече е сложила кафето и няма отърване.. :blink: кафе, и дзин, таро, карти..всичко!!..при нея няма празно.. ;D
ама явно си е навлякла и тя някакви демони с тия простотии, защото сега, в момента е точно като обладана..и целият и живот е с краката нагоре, хаос навсякъде..ако говоря още за нея ще се смиля и ще и се обадя и пак ще ме изсмуче..направо нямам сила в момента за такива агресии..казвам и директно- нямам силав момента, както преди, тя не!!всеки ден се обажда..сега съм я блокирала и на скайпа..казах и директно защо ме дразни /и мен и другите около нея/ и защо не искам да я виждам, ако има късмет- ще размисли, ако не размисли- да си чупи главата..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2532 -: Август 02, 2010, 11:05:52 pm »
Ау, познавах една с АС Лъв и Сатурн в съвпад с АС, опозиция Слънце-Сатурн.
Нямаше по-атрактивна и по-желана жена от нея, ако я слушаш, нямаше и по-болна и нещастна /У6 в първи дом/. Аз съм добър слушател, но да ме занимава чак с хемороидите си... Сори, но това ми идва в повече вече.  ;D Голяма оплаквачка беше още като бяхме студентки, на по 18-19-годишна възраст. Иначе е с близнашка Луна /опозиция с Нептун/, ама като почне да мрънка, направо се чудиш в един момент с какво да си запушиш ушите. Сатурн в Лъв в първи дом не прощава, голяма его мания ги тресе някои, направо болестно състояние.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2533 -: Август 02, 2010, 11:13:12 pm »
 ;D и аз имам такава колежка, направо е нетърпима.
на думи тя е най-добрата, нейното семейство е най-доброто, мъжа й също, а в действителност нещата не са точно така.
имало е моменти, в които сме я хващали на тясно, с доказателства и пак си знае нейното.
Сатурн в Лъв, Слънце в Козирог.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2534 -: Август 02, 2010, 11:18:18 pm »
А знаеш ли Асцендента на колежката?
Сатурн на АС /в първи дом/ е трудна позиция, ако ранява светило, т.е. Слънцето или Луната. Разбира се, има значение и знакът. Но специално за Сатурн в Лъв в първи дом имам наблюдения, че често се изявява като ранено в Слънце в първи дом, дори по-силно. Прави родения изключително чувствителен на тема его, това е ахилесовата му пета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2535 -: Август 02, 2010, 11:25:36 pm »
Лъв е!
Слънцето й е в квадрат с Плутон, от други планети не е ранено.
Сатурн е в опозиция на Венера, другите аспекти са положителни.
Сатурн и Слънце са в рецесия.
За мен тя е абсолютна комплексарка и цялото й поведение е продиктувано от това.

Сестра ми също има съвпад на Сатурн с АЦ, но в Скорпион - много е ранима, колкото и външно да се прави на дебил.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2536 -: Август 02, 2010, 11:29:02 pm »
Лъв е!
Слънцето й е в квадрат с Плутон, от други планети не е ранено.
Сатурн й прави само положителни аспекти.
Сатурн и Слънце са в рецесия.
За мен тя е абсолютна комплексарка и цялото й поведение е продиктувано от това.

Рецепцията се брои за аспект и е достатъчна в случая, особено щом и Асцендентът е Лъв.
При нея Слънцето управлява изгряващия знак и има връзка с два малефика - Сатурн и Плутон. При това Сатурн се намира близо до АС.
Но пък понякога и тригоните на Сатурн не са чак толкова леки, все пак той си остава малефик.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #2537 -: Август 04, 2010, 02:01:43 pm »
пускам картата на племенницата си.Сестра ми се колебае в какво училище да я записва и какви нейни таланти да поощтри.От една страна,малката е музикална/досега е тренирала класически балет,модерен балет,гимнастика,моделка за кратко и народно пеене/...от друга страна(любимия ми израз  ;D) не можеш да и измъкнеш и стотинка без да си дал гаранция,че ще възстановиш сумата в най-близък срок.Прави си сметките  :mellow:

вариантите са Балет или Икономика /и съответните им училища/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2538 -: Август 04, 2010, 02:27:23 pm »
Сатурн в Лъв в първи дом не прощава, голяма его мания ги тресе някои, направо болестно състояние.

И в 1 и в 7......все тая. Няма по-велики от тях. Хванеш ли им цаката да ги величаеш и четкаш....можеш да ги изработиш както намериш за добре.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2539 -: Август 04, 2010, 02:30:34 pm »

вариантите са Балет или Икономика

Балет