Доста е голям интервала - цал час. Това иска сериозна ректификация. Родителите й разведени ли са? Транзитният Плутон е в съвпад със Слънцето й в евентуалния 6 дом. Но и без да се знаят точно куспидите Уран, Сатурн и Уран са притиснали Слънцето й. Лицето й по-закръглено ли е, с големи влажни очи? С асц. Рак съм виждала мъже с доста големи глави и леко увиснали краища на устните и очите. Но ако е с асц. Лъв картинката ще е съвсем различна. Знаеш какво представляват хората с този асцендент - по-слънчеви хора са. Да си обърне внимание на здравето и да отиде на лекар. Има кофти конфигурация приличаща на меч - Луна, Венера, Марс в опозиция със Сатурн и Слънце/Плутон се явява като дръжка на меча. Забелязала съм, че носи внезапни удари. И още нещо - женена ли е и какво работи, ако не е тайна? Мъча се горе долу да напасна някои неща от картата, но се иска ректификация по принцип.
не е асц. лъв..дребна и мургава е, сега малко е напълняла и косата и наистина пада, вижда се, че е омърлушена косата..женила се е два пъти, има три деца, една дъщеря от първият брак, родена 90-та година и две близначки от втория брак, родени 2001 /объркала съм се, че са бебета/

вторият и мъж и близначките са родени на 26.01...за родители и не знам нищо, работата и е по уран..не съм я питала дали да слагам данните на децата и мъж и, затова по- добре да не го правя..картата и ми изглежда много интересна..явно сега преживява тежък период, но мисля, че мъжът и е на място и я подкрепя, поне така изглежда отвън..иначе е приказлива, но не като асц. лъв, не си налага мнението, не държи само нейният глас да се чува..майтапи се..може да е заради козирожкият мерк това..за мен на външен вид е асц рак, изглежда леко нервна постоянно, но не ме изнервя, защото други таквиа хора ме изнервят като са покрай мен, а тя е просто по- жива и изразна, мърда, прави някакви мимики, но присъствието и не е натрапчиво като на асц. лъв..
п.с. то всъщност данните се разбраха..нищо..ще и кажа утре