Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857904 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2640 -: Август 13, 2010, 07:28:06 pm »
 Вие съвсем ме шашнахте! Наистина мисля, че е абсурд да има шанс да се събера с нея, пък още по-абсурдно е тя да го иска от мене.
 Риболовните термини бяха забавни, ама почти нищо не разбрах :P. На магарии вярно съм способен, но когато на мен ми направят нещо, без причина не хвърлям къчове. ;)
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2641 -: Август 13, 2010, 07:29:51 pm »
Интересно, при мен го има същия плутонов Т-квадрат със светилата. Но се проявява по различен начин. Наистина много тежко изживявам разделите, всяка поредна раздяла за мен е като смърт, а после следва ново раждане и възраждане, но никога не съм си позволявала да обсебвам партньорите. Мога да бъда много грижовна и всеотдайна, лоялна, но същевременон му давам свобода и я изисквам за себе си. За мен е важно доверието, а не контролът. Понякога привличам прилепчиви и обсебващи мъже, но рядко им личи в началото, впоследствие се разбира истинската им същност.

Лили, обсебваща ли си ? :rolleyes: Не изглежда тъй, ма знае ли човек какво се крие из дебрите на Плутон :P ;D

Тъкмо излагах моята позиция по тоя въпрос.  :blink:

Знаете ли какво най-много мразя?
Панаири и сцени на ревност, игрички на власт.
Е, и нали съм плутонова бе?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2642 -: Август 13, 2010, 07:31:59 pm »
Вероятно защото неговото Слънце е в Телец.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2643 -: Август 13, 2010, 07:34:34 pm »
Риболовните термини бяха забавни, ама почти нищо не разбрах :P.

Защо пък да не тръгнеш и на "риболов"? Кой знае, може би някъде там (...) те чака твоята златна рибка.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2644 -: Август 13, 2010, 07:35:12 pm »
Интересно, при мен го има същия плутонов Т-квадрат със светилата. Но се проявява по различен начин. Наистина много тежко изживявам разделите, всяка поредна раздяла за мен е като смърт, а после следва ново раждане и възраждане, но никога не съм си позволявала да обсебвам партньорите. Мога да бъда много грижовна и всеотдайна, лоялна, но същевременон му давам свобода и я изисквам за себе си. За мен е важно доверието, а не контролът. Понякога привличам прилепчиви и обсебващи мъже, но рядко им личи в началото, впоследствие се разбира истинската им същност.

Лили, обсебваща ли си ? :rolleyes: Не изглежда тъй, ма знае ли човек какво се крие из дебрите на Плутон :P ;D

Ало , Лили , къде се буташ барабар Петко с мъжете? :unsure: стелиум в овен ,слънце в овен....въобще за какво приказваме!?
А обсебването при тебе  ;D ;D ;D ,държи дълго....марс е в рибиии :-[ :-[ ;D ;D ;D и то е друго обсебване, независещо от слънце  , а от луна и венера ;) ;D

Тъкмо излагах моята позиция по тоя въпрос.  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2645 -: Август 13, 2010, 07:53:46 pm »

Защо пък да не тръгнеш и на "риболов"? Кой знае, може би някъде там (...) те чака твоята златна рибка.  :blink:

:D Аз на риболов ходя от време на време, но рибарки до сега не бях виждал. Освен русалка да е, друг вариант не виждам. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2646 -: Август 13, 2010, 07:55:40 pm »
Освен русалка да е, друг вариант не виждам. :)

Еми защо не? На Венера в Риби й отива ролята на прелъстителна морска сирена.  :blink:
А ти нали си в Кипър сега? Там сирени да искаш...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2647 -: Август 13, 2010, 07:58:24 pm »

:D Аз на риболов ходя от време на време, но рибарки до сега не бях виждал. Освен русалка да е, друг вариант не виждам. :)

Кое му е толкова сложно на риболова :rolleyes: и защо да не е подходящо за жени? и защо трябва да са руслки ;D ;D?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2648 -: Август 13, 2010, 08:01:21 pm »

Знаете ли какво най-много мразя?
Панаири и сцени на ревност, игрички на власт.
Е, и нали съм плутонова бе?  :-\
  Лили, аз не съм Плутонова, но и аз мразя прилепчивостта /особено, ако аз не го желая/....пък за ревност и игри за надмощие да ге говорим. Цепим мрака с фенерче.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2649 -: Август 13, 2010, 08:03:01 pm »
Освен русалка да е, друг вариант не виждам. :)

Еми защо не? На Венера в Риби й отива ролята на прелъстителна морска сирена.  :blink:
А ти нали си в Кипър сега? Там сирени да искаш...

;D ;D , там са страхотни сирени...високи и строини като табуретки.... ;D
Само сирени не съм виждала там- ни в Гръцка ни в Турска част! ;D

« Отговор #2650 -: Август 13, 2010, 08:03:25 pm »
Е кой ще си признае, че обича сцени на ревност?!  :rolleyes: На кого са присъщи?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2651 -: Август 13, 2010, 08:09:05 pm »
На кого са присъщи?

Ми вие кажете...
През целия си живот не съм направила нито една сцена на ревност.
Не е ли странно за АС Скорпион, водна Луна в 8 дом, ревнива овнешка Венера и Плутон в т-квадрат със светилата, Слънце и Луна в квадрат (вечна емоционална неудовлетвореност)?
А един от "аргументите" на бившия, когато се разделяхме, беше именно това - "Веднъж не сме се скарали, веднъж не сме се изревнували... връзка ли е това!?".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2652 -: Август 13, 2010, 08:09:21 pm »
;D ;D , там са страхотни сирени...високи и строини като табуретки.... ;D
Само сирени не съм виждала там- ни в Гръцка ни в Турска част! ;D

O, има и много хубави моми, особено такива от смесени бракове. Аз съм в гръцката част, има шведки, рускини, доста българки, но освен да се усмихваме един на друг на плажа, друго едва ли ще стане :D. Пък и аз след 2 седмици се прибирам, не ми е присъщо да си хабя енергията да ухажвам някоя девойка, за толкова кратък период от време (пък и нямам опит в бързите флиртове).

Между другото, колко акуратни са интерпретациите на натални карти, които са направени, без да се знае точен час на раждане? Девойката, с която се разделихме е родена на 15 септември 89-та и когато си грая с часовете (мисля, че беше споменала, че следобед е родена), виждам доста промени. Как се справяте в такива ситуации, когато знаете някакво ориентировъчно време на деня (като изключим стандартното 12 часа при незнаен час на раждане)?
« Последна редакция: Август 13, 2010, 08:13:26 pm от Tornquist »

« Отговор #2653 -: Август 13, 2010, 08:17:37 pm »
На кого са присъщи?

Ми вие кажете...
Не е ли странно за АС Скорпион, водна Луна в 8 дом, ревнива овнешка Венера и Плутон в т-квадрат със светилата, Слънце и Луна в квадрат (вечна емоционална неудовлетвореност)?

:blink:

Дам аз точно аз твърд аспект на Венера с Плутон си мислех или Венера в Скорпион....но пък в твоя случай това не е достатъчно.
Още като писах за "неработещите карти" си мислех, че може би до голяма степен картата е отработена, за да се очаква да работи както "при други равни условия".  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2654 -: Август 13, 2010, 08:24:44 pm »
Между другото, колко акуратни са интерпретациите на натални карти, които са направени, без да се знае точен час на раждане?

Като стана въпрос за акуратност в случай на неизвестен час на раждане, индийците са намерили начин, който значително улеснява прогнозите. При неизвестен час на раждане Асцендентът се поставя в знака на Луната. Лунната  накшатра (раздробяване на Зодиака на отрязъци по 13 гр. 20 мин. всеки) дава достатъчно изчерпателна информация за живота, съдбата и някои вродени характеристики на натива.
Същата техника се използва дори при известен час на раждане, за по-голяма прецизност. Планетите и домове се разглеждат както от знака на Асцендента, така и от знака на Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2655 -: Август 13, 2010, 08:28:19 pm »
На кого са присъщи?

Ми вие кажете...

:blink:

Дам аз точно аз твърд аспект на Венера с Плутон си мислех или Венера в Скорпион....но пък в твоя случай това не е достатъчно.
Още като писах за "неработещите карти" си мислех, че може би до голяма степен картата е отработена, за да се очаква да работи както "при други равни условия".  :-\
Аз би трябвало да съм много ревнива - квадратури на Венера с Марс и Плутон, които са в съединение в 8ми дом. Но не съм. Ревнувам само в крайни случаи, но не демонстрирам ревност. Работата е, че попадам винаги на много ревниви партьори, а в началото хич не им личи. Казаха ми, че с тези аспекти ги "привличам". Ужас! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2656 -: Август 13, 2010, 08:29:06 pm »
Още като писах за "неработещите карти" си мислех, че може би до голяма степен картата е отработена, за да се очаква да работи както "при други равни условия".

А може би, както казва Вещичка, някои астролози разглеждат картите, планетите и аспектите в тях само по хоризонтала, докато други отчитат интеграцията на техните енергии и по вертикала.
Хоризонтална интерпретация според мен означава буквално прилагане на прочетеното в учебника, пречупено през призмата на субективния опит.
Та това е мнението ми по въпроса за "неработещите" карти. Те си работят, но по друг начин, не толкова осезаем.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2657 -: Август 13, 2010, 08:45:58 pm »
Работата е, че попадам винаги на много ревниви партьори, а в началото хич не им личи.

Тава с с "попадането" не го пиремам. Човек търси/харесва този типаж. Аз защо не попадам?  :P Аз пък попадам на откачалки щото търся нещо да ми е интересен. ;D

« Отговор #2658 -: Август 13, 2010, 08:56:11 pm »
 Между другото, бих искал да благодаря на всички ви, че се отзовахте толкова бързо и ми хвърлихте светлина върху толкова много неща. Наистина съм ви признателен!

« Отговор #2659 -: Август 13, 2010, 09:01:01 pm »
Работата е, че попадам винаги на много ревниви партьори, а в началото хич не им личи.

Тава с с "попадането" не го пиремам. Човек търси/харесва този типаж. Аз защо не попадам?  :P Аз пък попадам на откачалки щото търся нещо да ми е интересен. ;D
Така де, и аз търся интересни. От там идва проблемът. :blink: