Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857900 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2700 -: Август 14, 2010, 06:25:40 pm »
Мина и Сатурновото възвръщане....не мърдат с топ.

Ох, Скарлет, и твоята не е никак лесна.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2701 -: Август 14, 2010, 06:37:28 pm »
Нямам лични наблюдения за този аспект. Когато срещна някоя жълтолилава, някой ден може да ви споделя, ако не реша да ги запазя в тайна.  ;D

А до тогава ние ще чакаме със затаен дъх Луна и Венера да се срещнат.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2702 -: Август 14, 2010, 06:45:37 pm »
Доста сексуално , действено и агресивно момиче. Вероятно е и доста потайна и крие истинските си чувства и намерения. Има огнено излъчване и обича да я харесват. :blink: Има ценичен подход към другия пол , нахакана е! Проектира семейния модел в/у партньорите си.

Да, леко е мъжкарана по характер и доста послъгва. Иначе е страшно нежна и ранима, но се старае да го прикрие именно с цинизъм и нахаканост (при все, че се занимава с бойни изкуства). Мен не успя да ме излъже. :P
 Наистина забелязах, че доста добре си пасваме в секса, но на ментално ниво също имаше попадения. Често се е случвало да кажем едни и същи реплики по едно и също време. Наистина, големи на дежди имах за нея . :'(
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #2703 -: Август 14, 2010, 07:43:24 pm »

Затова пък Плутон опозе Луна е "от вратата за краката".

Това са мои лични наблюдения и никого не ангажирам с тях.

И моите наблюдения са такива.  :rolleyes: Нали за синастрична опозиция говориш?
А, аз се чудя що не ми с е случвало, то за Скорпи Луна тези с Плутон в Телец отдавна са измрели, какъв пропуск в този живот,  :o :o  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2704 -: Август 14, 2010, 08:02:05 pm »

А, аз се чудя що не ми с е случвало, то за Скорпи Луна тези с Плутон в Телец отдавна са измрели, какъв пропуск в този живот,  :o :o  ;)

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2705 -: Август 14, 2010, 08:03:37 pm »

И аз да промецам нещо веднъж....пък Марая седнала да разправя, че съм се оплаквала. Ако тръгна да рИва, няма да ми стигнат останалите години живот.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2706 -: Август 14, 2010, 08:26:11 pm »

И аз да промецам нещо веднъж....пък Марая седнала да разправя, че съм се оплаквала. Ако тръгна да рИва, няма да ми стигнат останалите години живот.  ;D

еее , на възврата на възлите тогава ;D ;D ;D..../шегувам се/. Дано е скоро, абе имаш индикации чини ми се... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2707 -: Август 14, 2010, 08:45:20 pm »

еее , на възврата на възлите тогава ;D ;D ;D..../шегувам се/. Дано е скоро, абе имаш индикации чини ми се... ;)

Ми, те минаха, сестро...преди 2 години. Сега ще чакам след около година, година и половина да му минат през 5/11 дом. Сега и Юпитер транзитира през Слънцето, прогресивната Венера влезе в Рак....  :rolleyes: :P  А на мен възлите ми минават в 3/9 дом - по 9 дом са и внуците.  :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2708 -: Август 14, 2010, 08:52:41 pm »

Ми, те минаха, сестро...преди 2 години. Сега ще чакам след около година, година и половина да му минат през 5/11 дом. Сега и Юпитер транзитира през Слънцето, прогресивната Венера влезе в Рак....  :rolleyes: :P  А на мен възлите ми минават в 3/9 дом - по 9 дом са и внуците.  :rolleyes: ;D

Чакай бре , как така възврат на възлите преди Сатурнов възврат ;D....,аз занам , че на около 36 става тая работа...
Абе май ще си бабет тая година,остави го човека -нема да остане стар ерген , не се страхувай ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2709 -: Август 14, 2010, 08:56:31 pm »
Ох, ще ме уморите бе, хора.  ;D На Скарлет зорът й е да стане по-скоро бабет, докато майка ми все се притесняваше, че някой ден ще стане баба... В смисъл да започнат да й викат "баба", все младееше. Е, накрая така и се случи, не успя да стане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2710 -: Август 14, 2010, 09:31:13 pm »
При мен възлите са почти в началото на 3ти дом. Като влязат във втори и задействат оста 2/8 какво да очаквам.?Нещо свързано с парични приходи/загуби или промяна в ценостната система, един вид възраждане?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2711 -: Август 14, 2010, 09:45:43 pm »
При мен възлите са почти в началото на 3ти дом. Като влязат във втори и задействат оста 2/8 какво да очаквам.?Нещо свързано с парични приходи/загуби или промяна в ценостната система, един вид възраждане?

При мен имаше пари! Точно като кацна тр. СЛВ в козирог и.....отключи финансовата тема! :blink: ;)

*

Divna

« Отговор #2712 -: Август 14, 2010, 10:50:41 pm »

При мен имаше пари! Точно като кацна тр. СЛВ в козирог и.....отключи финансовата тема! :blink: ;)

Благодаря, Марая!

Надявам се и при мен да е така.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2713 -: Август 15, 2010, 04:29:42 am »

а за тези с луна в телец плутон в скорпион е много малък на възраст  :'( иначе плутон на Кристор- магьосника има точна опозиция към моята луна, но за съжаление няма да мога да разбера как се изразява този аспект.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2714 -: Август 15, 2010, 08:41:52 am »

а за тези с луна в телец плутон в скорпион е много малък на възраст  :'( иначе плутон на Кристор- магьосника има точна опозиция към моята луна, но за съжаление няма да мога да разбера как се изразява този аспект.. :-[

на 25 малки ли му викаш, ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #2715 -: Август 15, 2010, 08:52:28 am »

на 25 малки ли му викаш, ;)

на 20 е.. :P..ставаше въпрос, че аз, с моята луна в телец няма как да разбера какво е опозицията с нечии плутон, защото с плутон в скорпион са малки, за да е точна опозицията, са с 20 години по- малки..а те ще разберат какво е опозиция с нечия луна, защото луни в телец много.. ;) сега мога да помисля за луна в риби евентуално, но друго си е плутона да беше мъжки, а луната женска, обратното и точно луна в риби ми се струва малко прекалено за моя девешки плутон, е, ако ми е на десц. луната може и да е интересно..говоря си хипотетично, не че съм тръгнала да се замислям сериозно.. ;)

« Отговор #2716 -: Август 15, 2010, 08:55:33 am »
Вижън, мило

синът ме е на 25 ,с Плутон в първи градус на Скорпи и Луна в Риби, Слънце/Марс Лъв

не те качвам на черешата,аз съм от Кюстендил :mellow: ;D ;)
 :rolf:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2717 -: Август 15, 2010, 09:02:53 am »

Цитат
Скарлет: Ми, те минаха, сестро...преди 2 години. Сега ще чакам след около година, година и половина да му минат през 5/11 дом. Сега и Юпитер транзитира през Слънцето, прогресивната Венера влезе в Рак....  :rolleyes: :P  А на мен възлите ми минават в 3/9 дом - по 9 дом са и внуците.  :rolleyes: ;D

Цитат
Марая: Чакай бре , как така възврат на възлите преди Сатурнов възврат ;D....,аз занам , че на около 36 става тая работа...
Абе май ще си бабет тая година,остави го човека -нема да остане стар ерген , не се страхувай ;D

Той има Сатурн в Дева, а Лунните му възли са в Лъв/Водолей - СЛВ в Лъв. Сега звъзлите са по оста Рак/Козирог. Догодина ще отидат в Близнаци/Стрелец.  ;D Възвратът на възлите беше наобратно все пак - СЛВ във Водолей, но все е възврат. Та, така.....

*

Vision

• 3523
« Отговор #2718 -: Август 15, 2010, 09:03:08 am »
Вижън, мило

синът ме е на 25 ,с Плутон в първи градус на Скорпи и Луна в Риби, Слънце/Марс Лъв

не те качвам на черешата,аз съм от Кюстендил :mellow: ;D ;)
 :rolf:

ама аз те разбрах вее, разбрах че говориш за друг плутон..ама моята луна е в 17-тия градус на телец, затова така..
а, ето виж колко е кофти така, като със сина ти, идеална синастрия, ама невъзможна работата заради разликата в годините..затова по- добре човек да не знае никакви астрологични данни, преди работата да е сигурна, за да не се пристрастява..само питаш за годините и това е..психологическата ми граница е 3-4 години надолу и нито една нагоре.. :-[ ;D

« Отговор #2719 -: Август 15, 2010, 09:13:57 am »
то и нашите луни ни в точна опозиция, и така от дума на дума.... :85: :rolf: :rolf: :rolf:
ти паднала границата, шегаджийка