Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860091 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5080 -: Ноември 03, 2012, 06:27:08 pm »
У8 в съвпад с Раху се свързва с внезапна смърт, причинена от инцидент, катастрофа, насилие?

Един по-страничен въпрос - когато транзитен У8 съвпадне с Раху, а Раху е на мидпойнта на Марс и Плутон, като управители на Д4? Би ли могло да води до смърт чрез инцидент?

Честно, нямам идея. :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5081 -: Ноември 03, 2012, 06:40:09 pm »
Не написах горния си пост както трябва. Трябваше да допиша, че Сатурн ни кара да осъзнаем какво наистина искаме и да се откажем от всичко ненужно и неработещо.

Да, това е така.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5082 -: Ноември 03, 2012, 07:12:00 pm »
4isti Saturn i to dosta qko ..... useshta se , imam 4uvstvoto 4e vsi4ko nenujno samo shte si otide .... mai samo isitinkite hora shte ostanat v jivota mi  :blink: taka mi se struva , i poneje otnosheniqta mi v semeistvoto sa slojni , mnogo istini se kazvat naposledak  ;)

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5083 -: Ноември 03, 2012, 07:14:31 pm »
Pritesnqvame 4e Saturn kato gledam mi e upravitel 8-dom ..... i gazi v 5 ti dom

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #5084 -: Ноември 03, 2012, 07:19:01 pm »
Колкото и да се притесняваш, няма да го поместиш оттам, така че се фокусирай на по-стойностно преживяване на урока. И не забравяй, че Сатурн възлага и отговорности и не са малко мъжете, които при транзит в 5/7 се оказват обвързани, а и бащи. Така че, ако не са ти на дневен ред тези неща, внимавай.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #5085 -: Ноември 03, 2012, 07:23:21 pm »
Stranno e usheshtaneto , Direkcionna Venera skoro shte e v to4na opoziciq s Natalen Pluton i Tranziten Saturn , vajen li e tozi moment ili az samo si vyobrazqvam? imam useshtaneto za neshto seriozno?

« Отговор #5086 -: Ноември 07, 2012, 04:02:32 pm »
Ето ви една карта да видим какво ще кажете по нея :) http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=k5ffileDNJbBM-u1345308464&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=7&smon=11&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=  искам поне  1 или 2 коментара и после ще пиша

*

Papy

• 4343
« Отговор #5087 -: Ноември 07, 2012, 04:10:19 pm »
Линкът е пак към предната карта, която си слагал в друга тема

« Отговор #5088 -: Ноември 07, 2012, 04:21:03 pm »
исках да постна на баща ми сец сега ще сменя :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5090 -: Ноември 07, 2012, 04:35:57 pm »
Мм-по-скоро старият линк сочи към последната карта
Както и да е-можеш да ги слагаш като картинки, че така всички ти гледаме данните

*

Grace

• 2257
« Отговор #5091 -: Ноември 07, 2012, 04:56:30 pm »

« Отговор #5092 -: Ноември 08, 2012, 11:59:03 am »
Ще ви дам данни щом ви отваря само стара карта..... :angry: 3/03/1970 00:00 ноща град Лом мъж това са :unsure:

*

Leo

• 6
« Отговор #5093 -: Ноември 21, 2012, 11:57:38 pm »
Да се включа и аз с няколко реда, дано с нещо съм полезна.  :blink:

Според мен основният мотив не е властта, а да се чувстваш полезна и ефективна. Не на последно място професията трябва да носи признание и социален успех, но не става въпрос да те окичат с лаври, а просто ти самата да се чувстваш вътрешно удовлетворена.

В последно време транзитният Сатурн, минавайки през наталния Уран в 4 дом, е поразклатил малко "основата", върху която си стъпила - активиран е квадратът му с Меркурий. Това може да е шанс да промениш малко подхода към някои рутинни дейности и занимания, да прозреш нови и интересни възможности отвъд сепмли на пръв поглед неща.

Скоро транзитният Сатурн ще напусне знака Везни и според мен оттам нататък ти предстоят по-добри времена. Няма да липсват и благоприятни възможности за реализация в професионален план - транзитният Юпитер ще повтори секстила си с нат. Слънце, транзитът му през 11 дом обикновено носи благоприятни възможности (ако има и други указания за това - ти по натал си имаш точен секстил Юпитер/Луна и тригон на Юпитер с Венера/Сатурн + силен Юпитер). След ингреса в Скорпион Сатурн ще направи секстил с нат. Марс (управител на МС) и влиза в знаков тригон с нат. Юпитер.

Разпада се и знаковият квадрат на Сатурн с нат. Луна - дотук той е бил в 10 знак от нея, нормално е въпроси, свързани с професията, да излязат на дневен ред и да се направи някаква равносметка - например, не пренебрегваме ли други важни аспекти от живота, отдавайки приоритет на кариерата? / наистина ли професионалното развитие има най-важно значение и ценност за нас или има и други неща, на които би следало да обърнем внимание?  :blink:
Момичета, включвам се за да дам обратна връзка:). Миналата седмица подписах нов договор за работа. Към момента всичко изглежда да е ОК?! Не зная, в каква позиця са били планетите, но стана точно така, както вече ми бяхте казали. Благодаря Ви отново!

*

Dju

• 1
« Отговор #5094 -: Ноември 22, 2012, 08:05:30 pm »
Здравейте  ;)  Чета ви от скоро, поради зародилия се по-сериозен интерес към астрологията в последно време.. Виждам, че темата е била създадена за един вид упражнение върху натални карти (а аз съм още в супер начинаещата фаза, тъкмо захапала от тук, от там, с хиляди въпроси в главата и прекалено много информация около себе си), та би ми било интересно да чуя някакво чуждо мнение за моята, което да постави някакви основи, които да ме ориентират и да поставят сигурни основи за по-нататъшни разсъждения и главоблъсканици от моя страна  :-[  :blink: Имам и конкретни въпроси, но ще се опитам сама да стигна до техните отговори - липсва ми началния шут в правилната посока :) Ако някой прояви желание за упражнение, ще я кача. Мерси

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5095 -: Ноември 24, 2012, 02:46:42 am »
Какво мислите за този екземпляр? защото аз съм изумена... Не знае часът, само че е през нощта

*

Uran

• 6041
« Отговор #5096 -: Ноември 24, 2012, 11:32:17 am »
 Според мен, Той е центърът на Вселената. Валяк и материалист. С какво се занимава?

« Отговор #5097 -: Ноември 24, 2012, 12:18:37 pm »
Нещо ми е познат този съвпад Меркурий/Марс/Раху, но в дежаву-то ми е в 5-ти дом. Притежателят на онази карта изпитвал силно желание да обработва хората по свои модели на поведение.

« Отговор #5098 -: Ноември 24, 2012, 12:51:08 pm »
Да кача и аз една карта с малко предистория, звучи малко налудничаво, но това е картата на един обожател, който само е слушал за мен от мои приятелели, а преди 2 дни ме е видял на снимка и започнал да си тананика Менделсон  ;D. Аз веднага му взех датата на раждане и му метнах едно око на картата, да си призная толкова акцентирана Дева не бях срещала никога, че и в съвпад със Сатурн, тук трябва да е страшно, бялото е черно и черното е бяло и точка, поне аз така си ги представям нещата. Не ми харесва и Нептун, който квадратаира девешкия стелиум и евенуално е в опозе на Луната (може да е роден през нощта и тогава градусите са съвсем различни). Гледам му картата, гледам я и не мога да си обясня какво толкова ме е харесал, аз лично не виждам индикации за нещо подовбно, освен ДЦ да му е Лъв да речем, моето Слънце и Мерк са там и по някакъв начин това да го е привлякло. Или АЦ да е Везна и да ми се е моята Венера да се е лепнала някъде там, странна работа  :unsure:, запознанството предстои, така че ще докладвам.
П.С. часът не се знае, но ще се разбере  ;D (имам Плутон на Ац все пак)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #5099 -: Ноември 24, 2012, 01:09:42 pm »
Няма достатъчно огън в картата, според мен, за да е такъв пламенен - от една снимка да скочи направо на Менделсон. А близнашката Луна вярно, че си пада по нестандартното и непланираното, но би трябвало да търси интелектуална близост първо. И двете светила са в аспект със Сатурн. Би трябвало да е по-предпазлив. Зависи от часа на раждане, но при по-близък квадрат между Луна и Меркурий бих предположила, че трудно намира баланса между мислите и чувствата си, особено що се касае до личните взаимоотношения и любовта (заради намесата на Венера и Нептун).