Да кача и аз една карта с малко предистория, звучи малко налудничаво, но това е картата на един обожател, който само е слушал за мен от мои приятелели, а преди 2 дни ме е видял на снимка и започнал да си тананика Менделсон

. Аз веднага му взех датата на раждане и му метнах едно око на картата, да си призная толкова акцентирана Дева не бях срещала никога, че и в съвпад със Сатурн, тук трябва да е страшно, бялото е черно и черното е бяло и точка, поне аз така си ги представям нещата. Не ми харесва и Нептун, който квадратаира девешкия стелиум и евенуално е в опозе на Луната (може да е роден през нощта и тогава градусите са съвсем различни). Гледам му картата, гледам я и не мога да си обясня какво толкова ме е харесал, аз лично не виждам индикации за нещо подовбно, освен ДЦ да му е Лъв да речем, моето Слънце и Мерк са там и по някакъв начин това да го е привлякло. Или АЦ да е Везна и да ми се е моята Венера да се е лепнала някъде там, странна работа :unsure:, запознанството предстои, така че ще докладвам.
П.С. часът не се знае, но ще се разбере

(имам Плутон на Ац все пак)