Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861160 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1700 -: Април 30, 2010, 04:53:55 pm »
При мен има същата, само че Амрита, но в навамша. Анулирана е от малефици в 7 дом, макар че това не е повод да се хвали човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1701 -: Април 30, 2010, 06:11:10 pm »
Благодаря, поне да знам каква йога съм.  :P Останах с впечатлението, че е другата.
И аз мисля, че е от другата ;D ;D йога. Нали обратно на часовниковата стрелка? :unsure:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1702 -: Април 30, 2010, 06:17:49 pm »
 ако планетите се движат към раху = йогата започва от кету ( ще пресещщат раху)
ако планетите се движат към кету = почва от раху ( реално  ще настигат кету)

раху и кети са директни т.е. по часовниковата стрелка
планетите се движат обратно на часовника

тази йога не е никак рядка  и аз съм член  и затова много автори  хич не я броят ( ако е в  в съвпад със светилата се тетира различно)-  различни мнения съм чела има ли я няма ли я

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1703 -: Април 30, 2010, 06:40:19 pm »
Еми по принцип колкото по-рядко се среща дадена йога, за толкова по-силна я броят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1704 -: Май 03, 2010, 10:25:28 pm »
Хахаха... "бисекстил - нептун-марс/парт оф фортун - Плуто- в 5ти дом"
ако ми говореха нещо тези неща...
Благодаря на всички, изказали се по картата ми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1705 -: Май 04, 2010, 10:09:38 pm »
Сигурно си проработва солара някъде...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #1706 -: Май 04, 2010, 10:12:03 pm »
Във форума има момичета,с които тя поддържаше връзка-ако знаят нещо за нея и е удобно-да споделят-и аз се чудя къде потъна,даже леко се притеснявам

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1707 -: Май 04, 2010, 10:12:46 pm »
Сигурно си проработва солара, мъхъ.
Ма аз си проработих търпението и сега за разнообразие, ако ми позволите мили дами, ще взема да си попреработвам раздвоения език?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1708 -: Май 04, 2010, 10:14:29 pm »
ако ми позволите мили дами, ще взема да си попреработвам раздвоения език?  :blink:

Давай, ти си!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1709 -: Май 05, 2010, 11:05:56 pm »
Работя с индийски производни карти /варги/, със западни хармоници не съм експериментирала.
Става въпрос за раздробяване на всеки знак на по-малки отрязъци, на подобен принцип функционират дуодите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1710 -: Май 07, 2010, 03:15:38 am »
Надявам се,че някой би ми помогнал поне малко да си разбера наталната карта.Изчетох доста,но све пак съм новобранец и съвсем се оплетох. :'(  :-[
И как бих могла да кача наталната си карта?Или по добре да ви пиша рождената си дата?
Благодаря  :rolleyes:
« Последна редакция: Май 07, 2010, 03:20:39 am от dayana-d »
ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!

*

Divna

« Отговор #1711 -: Май 07, 2010, 05:34:22 am »
Здравей Даяна,

Първо е необходимо да си направиш наталната карта. За това се ползват различни астрологични програми. Аз използвам този сайт : http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?lang=e&ract=xx687474703a2f2f7777772e617374726f2e636f6d2f6367692f686b2e6367693f
След което влизаш тук и четеш : http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4245.0.html

Късмет!

« Отговор #1712 -: Май 08, 2010, 04:04:06 am »
Не съм сигурна за точното си време,знам само,че е било около 22:30 или 22:40. :unsure:

Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!

« Отговор #1713 -: Май 08, 2010, 02:31:20 pm »
Надаявам се да не изчезне пак. :unsure:

*

Divna

« Отговор #1714 -: Май 08, 2010, 02:59:10 pm »
Интересна карта! Всички планети в западната хемисфера - тук трябва да се види къде е мидпойнта в източната хемисфера, защото това ще е важна точка в хороскопа ти и при преминаване на транзити или прогресии ще има събитийност.
Нептун ти е важна планета (най-високо издигнатата планета в съвпад с МЦ, а знакът Риби е заключен в 1 дом).
Луна е също ключова планета в хороскопа ти - Луна съвпад с ИЦ, а знакът Рак затваря 5 дом.

В момента влюбена ли си (прогр. Луна в сходящ съвпад с натална Венера, а тр. Нептун в/у ДЦ.)?

*

Divna

« Отговор #1715 -: Май 08, 2010, 03:07:49 pm »
Виждам също и Сатурн, който прави съвпад с Дц, а Козирог заключва 11 дом. Меркурий, който е неаспектиран мажорно - Дева заключен знак в 7 дом.
Всичко това не е случайно ... стана ми интересно. Четери планети, 3 от които в тясна връзка с главни оси и заключват било домове, било са заключени знаци ...
Някой има ли идея как може да се тълкува това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1716 -: Май 08, 2010, 03:19:53 pm »
Много интересна карта наистина.
Всички планети са в западната хемисфера, но Нептун е кулминиращ, в съвпад с МС.
Слънцето има най-много аспекти - съвпад с Юпитер, секстил с Марс, тригон с Уран, квадрат с Плутон и полуквадрат със Сатурн!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1717 -: Май 08, 2010, 03:31:40 pm »
Професията каква е?
Има ли нещо творческо, свързано с изкуство?
Нептун на МС е в силна позиция /тригон с Венера/, но съвпадът на Венера и Сатурн в гокленова зона, разположен в края на 6 дом към ДС, говори и за практическа насоченост. Луната е в секстил с Венера/Сатурн, управлява 5 и 6 дом. Слънцето е в съвпад с управителя на МС в 5 дом, управителят на МС е в силна позиция - екзалтация, огнен дом, съвпад със светило.
Меркурий в Лъв е планета с най-малко мажорни аспекти в картата, има обаче сескикаре /квадрат и половина/ с Нептун на МС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1718 -: Май 08, 2010, 03:48:32 pm »
Влюбена съм в мъжа ми,също както при първата ни среща и мисля,че не съм спирала да съм влюбена в него от тогава.
Да, рисувам от както се помня,но за съжаление не винаги ми остава достатъчно време да рисувам :'(

*

Divna

« Отговор #1719 -: Май 08, 2010, 03:52:13 pm »
И на мен ми мина идеята за творчество.
Мъжът ти по-възрастен ли е от теб (Сатурн на Дц)? Българин ли е също? Виждам, че имаш индикация за брак с чужденец (У9 в 7 дом), а ти си родена в Украйна.