Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859405 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1720 -: Май 08, 2010, 03:53:48 pm »
Влюбена съм в мъжа ми,също както при първата ни среща и мисля,че не съм спирала да съм влюбена в него от тогава.

От колко години сте заедно?
Това е много хубаво, а пък и едно от качествата на съвпада Венера/Сатурн в Лъв близо до ДС е именно лоялността към партньора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #1721 -: Май 08, 2010, 03:59:16 pm »
Значи Лили, трябва да си търся някой мъж с такава комбинация.

Съпругът е най-добрия приятел също ( интер. 11 дом в Козирог).

« Отговор #1722 -: Май 08, 2010, 04:02:31 pm »
Не,мъжа ми е по-малък от мен,и не е Българин.Заедно сме от 7 години.
Ако ви е интересно това е наталната му карта.
ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!

*

Divna

« Отговор #1723 -: Май 08, 2010, 04:07:12 pm »
Е, пак си остава за теб чужденец. Ти Украйна, той Кипър.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1724 -: Май 08, 2010, 04:10:20 pm »
Уау, съвпад Слънце, Марс и Венера в Овен в опозиция с Плутон.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1725 -: Май 08, 2010, 04:13:07 pm »
Да, интересно е  :blink:  На теб Юпитера ти е в съвпад със Слънцето, а неговия асцендент е Стрелец. Но картите и на двама Ви са малко сложни, защото асцендентите Ви са в крайните градуси на знак и не се знае знае ли се.

*

Divna

« Отговор #1726 -: Май 08, 2010, 04:16:27 pm »
На мен ми стана интересно как искарва парите си - У2 в 11, който прави аспект с Юпитер, Сатурн и Меркурий, където Стрелец затваря 12 дом, Близнаци затваря 6, а Козирог е затворен в 1.

*

Divna

« Отговор #1727 -: Май 08, 2010, 04:23:09 pm »
Пропуснала съм и Луна (Рак в затворен 7).

« Отговор #1728 -: Май 08, 2010, 04:23:27 pm »
Наистина съвсем не съм на ясно,а и все още доста ми е трудно с астрологията,но се надявам с малко повече усилия ще успея.
А как да разбирам Нептун с МС , Уран трин Слънце,Хирон опозиция Уран? :-[
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1729 -: Май 08, 2010, 04:28:16 pm »
Обаче вижте как Марс в 7 дом в картата на Даяна е "привлякъл" мъж със стелиум в Овен и силен Марс (Марс на трон в съвпад със Слънце). Класика.  ;D
И на мен ми стана интересно с какво ли се занимава, макар че професията му може да бъде различна от това, което е учил. МС е във Везни, но управителят му е в заточение и е изгорен. Най-много сила има Марс, а и тази опозиция с Плутон в 10 дом... Не заема ли позиция, която по някакъв начин го овластява? Или пък може да се занимава с частен бизнес, където сам си е шеф, но пък да е учил друго? Случайно да е следвал право? Последното незнайно защо ми хрумна...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1730 -: Май 08, 2010, 04:30:47 pm »
Много интересна карта наистина.
Всички планети са в западната хемисфера, но Нептун е кулминиращ, в съвпад с МС.
Слънцето има най-много аспекти - съвпад с Юпитер, секстил с Марс, тригон с Уран, квадрат с Плутон и полуквадрат със Сатурн!
А това отрицателно или положително ли е?

*

Asol

• 4140
« Отговор #1731 -: Май 08, 2010, 04:35:28 pm »
Обаче вижте как Марс в 7 дом в картата на Даяна е "привлякъл" мъж със стелиум в Овен и силен Марс (Марс на трон в съвпад със Слънце). Класика.  ;D
И на мен ми стана интересно с какво ли се занимава, макар че професията му може да бъде различна от това, което е учил. МС е във Везни, но управителят му е в заточение и е изгорен. Най-много сила има Марс, а и тази опозиция с Плутон в 10 дом... Не заема ли позиция, която по някакъв начин го овластява? Или пък може да се занимава с частен бизнес, където сам си е шеф, но пък да е учил друго? Случайно да е следвал право? Последното незнайно защо ми хрумна...

...да, ама Марса й е в Дева  :P, но пък прави аспекти със огън. На съпруга евентуалния десцендент е в меркуриев знак. Иначе за професията и мен ми се струва свързано с въдворяване на ред и закон  ;D Струва ми се човек със стратегическо мислене.

*

Divna

« Отговор #1732 -: Май 08, 2010, 04:35:42 pm »
При всички случаи за него не е проблем да прави пари. Има такива също (У2 не прави твърди аспекти).

*

Divna

« Отговор #1733 -: Май 08, 2010, 04:40:10 pm »
Професията е свързана с 1, 7 и 12 дом, може да включим и 3 (У6 е там). По 1, 7 и 12 се изкарва насъщния също.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1734 -: Май 08, 2010, 04:43:28 pm »

...да, ама Марса й е в Дева  :P

Да, този девишки Марс и за лекар би минал, знае ли човек. Тоя вариант също го мислех.
А пък и има нещо "касапско" в неговия хороскоп, не в лошия смисъл на думата разбира се.  ;D

Цитат
Иначе за професията и мен ми се струва свързано с въдворяване на ред и закон
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1735 -: Май 08, 2010, 04:46:30 pm »
Не е следвал право.Електротехник е по професия.Работил е малко в тази сфера.В момента си има частен бизнес,но е в съдружие.Може би по натаък ще си бъде самостоятелно без съдружници.

« Отговор #1736 -: Май 08, 2010, 04:58:58 pm »
По професия съм интериор дизайнер,но за съжаление не съм работила по професията си.В момента се занимавам от време на време с недвижими имоти и преводи,но не работя към фирма а с индивидуани клиенти-познати,приятели на бивши клиенти.А от друда страна се опитвам да се справя в развитието на собственост в сферата на спортен риболов,селски туризъм само,че се изисква доста време,средства и нерви. :-X

*

Asol

• 4140
« Отговор #1737 -: Май 08, 2010, 05:04:17 pm »
dayana-d, в картата ти има предпоставки за работа с някакъв вид изкуство. А защо не се занимаваш с интериорен дизайн, картата ти е в тази насока по-изявена ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1738 -: Май 08, 2010, 05:06:51 pm »
Би било добра идея.
Интериорният дизайн се съчетава перфектно със заетостта в сферата на недвижимите имоти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1739 -: Май 08, 2010, 05:15:31 pm »
За съжаление все още не ми се е предоставила такава възможност,но се надявам да имам.Не винаги се получава така както ни се иска в живота ни.Но не спирам да рисувам и да помагам от време на време на приятели в тази сфера.И наистина това е единственото което съм аз-там от вътре.