Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859352 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1780 -: Май 09, 2010, 04:23:32 pm »
Гледаш управителите Уран /и Сатурн/, къде се намират, какви аспекти имат...
Не съм експериментирала много с производните домове, някой ако е пробвал, да каже. Знам, че Марая работи много с производните домове и според нея дават точна информация, маркират някои детайли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1781 -: Май 09, 2010, 04:53:50 pm »
Не знам доколко надежден резултат дава този метод. Понякога може да има съответствия, понякога не чак толкова...
В картата на втория съпруг на майка ми, например, има две планети в 4 дом, които нямат нищо общо с професиите на двете му съпруги.

Ако се гледат аспектите на управителя на ІС с планетите от септенера, наистина може да се намери съответствие.
Той е с Меркурий в 7 дом, първата му съпруга е била със Слънце в Дева, а втората с Меркурий в първи дом.
Меркурий е в Козирог, в точен квадрат с Юпитер. Първата съпруга е била преподавател /учителка/, впоследствие след вълна съкращения се преквалифицира и работи като икономически сътрудник в корабна агенция (Меркурий + Юпитер).

Втората съпруга е икономист по образование, в сферата на търговията, но профилът е Обществено хранене. Специалността отново има връзка с аспекта между Меркурий и Юпитер, самата професия обаче е по Луна. А ако се гледа 9 дом в неговата карта за втори брак, тогава би трябвало 10 дом на втората съпруга да е неговия 6 дом. Там стои Нептун. По принцип Луната се свързва с общественото хранене и ресторантьорството, Нептун се свързва с медицина, фармацевтика... Интересното при втората съпруга е, че по време на обучението във ВУЗ-а са имали задължителна медицинска подготовка и след дипломиране им се издават удостоверения за квалификация на медицинска сестра. Въпреки това тя не е работила никога в сферата на медицината, но затова пък е била редовен клиент на болнични заведения и в повечето случаи безработна. По Нептун е безработицата. През целия им брак не е работила нито един ден, беше домакиня.

Юпитер в картата му се намира в 11 дом, а там са децата на партньора. Собствени деца той няма. Юпитер е в точен тригон с господаря на АС /Луната/ - приема децата на съпругите като свои, подкрепя ги. Забелязвам, че Юпитер в 11 дом много често дава привързаност към чужди деца, ако липсват свои. Проследявала съм го и в други хороскопи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1782 -: Май 15, 2010, 11:55:31 am »
Слагам картата на тази приятелка, за която разказах в Говорилнята. На какво се дължи късмета й? Да се разминеш с подобна трагедия си е истински подарък от съдбата.
С транзитите е, ако някой иска друг вид карта да свирка.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1783 -: Май 15, 2010, 12:01:15 pm »
Не знам на какво се дължи късметът й, но има съввад на куспидите на 2-8 домове с транзитните Сатурн/Уран/Юпитер!!!

Къде се пада прогресивната Луна?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1784 -: Май 15, 2010, 12:04:00 pm »
тригона м/у юпитер и венера е аспект на късмета.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1785 -: Май 15, 2010, 12:06:57 pm »
За улеснение ще кача прогресии и дирекции също.

« Отговор #1786 -: Май 15, 2010, 12:08:49 pm »
тр.марс в сходящ квадрат към нат. уран, упр. на Асц

нат.опозе марс/плутон инциденти
нат.марс съвпад упр.на 8 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1787 -: Май 15, 2010, 12:12:39 pm »

Добре, че го има в натала да я пази викаш.  :blink: А какво ти прави впечатление от движението на планетите към момента?

*

Nebesna

« Отговор #1788 -: Май 15, 2010, 12:13:04 pm »

Всички тригони на Юпитер са аспекти на късмета. С Венера дава богатство.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1789 -: Май 15, 2010, 12:15:52 pm »
Къде се пада прогресивната Луна?

Съвсем в началото на Рак, в пети дом...може би Уран по транзит също й влияе вече, защото е доста напрегната напоследък, а сега и това.
Но пък наистина по остта 2/8 как й са се настанили тия тримцата. Добре, че може би Юпитер също е там, та е помогнал. Незнам, де, тъкмо и аз я гледам в момента, още не мога да се ориентирам кое, как, защо.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1790 -: Май 15, 2010, 12:18:38 pm »
тр.марс в сходящ квадрат към нат. уран, упр. на Асц

Да, вярно.

За наталните предпоставки за инциденти до сега незнам да е имала. Не, слава Богу.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1791 -: Май 15, 2010, 12:20:17 pm »

Добре, че го има в натала да я пази викаш.  :blink: А какво ти прави впечатление от движението на планетите към момента?

пр.венера съвпад хирон.
сол.мц съвпад натално иц.
съвпада на юпи и уран на к2.
интересно е , че има луна на същия градус като мен..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1792 -: Май 15, 2010, 12:23:08 pm »
Сега се сетих - това е ден преди новолунието, което е в широк съвпад с нейната Луна в опозиция с Уран. Луната управлява 6 дом /битовизми/, а Уран - асцендента. Незнам до колко е фактор?

И някой да ми каже защо все повече ми се струва, че новолунията действат преди това....не си го обяснявам, поне за мен няма логика, виж, ако е пълнолуние - да.

« Отговор #1793 -: Май 15, 2010, 12:24:29 pm »

а прогр. венера е върху нат.луна и нейн упр., а луната упр.юпитер/ по дом/, това я е спасила, така е активират нат.тригон юпитер/венера ,плюс прогр. луна ингрес в рак, активира юпитер с полусекстил
« Последна редакция: Май 15, 2010, 12:29:20 pm от strelicka »

« Отговор #1794 -: Май 15, 2010, 12:25:18 pm »
Ако може ездин въпрос извън този с инцидента.

Сънрейн, миналата година е имала прогресивно новолуние. Свързваш ли го това с нещо съществено в личния й живот?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1795 -: Май 15, 2010, 12:25:56 pm »
Стреличка, Юпитер в натала е в Лъв. Съвсем в началото.

« Отговор #1796 -: Май 15, 2010, 12:29:49 pm »
добавих по дом го управлява, а 6 дом е битовата техника, тя е изпушила

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1797 -: Май 15, 2010, 12:34:55 pm »
Сънрейн, миналата година е имала прогресивно новолуние. Свързваш ли го това с нещо съществено в личния й живот?

Не е ли през 2008-ма прогресивното новолуние? Преди това е раждането на детето й, сякаш няма нещо по-значимо в този период. Тя си стои вкъщи от тогава, в 4 е то...може би по дома, сигурно е сложило ново начало там, в семейните отношения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1798 -: Май 15, 2010, 12:41:51 pm »
въобще прогресивното новолуние е много положителен период според повечето астролози...
а ,когато се случва и при ингрес си е 6-ца от тотото...

« Отговор #1799 -: Май 15, 2010, 01:13:24 pm »
въобще прогресивното новолуние е много положителен период според повечето астролози...
а ,когато се случва и при ингрес си е 6-ца от тотото...

Ауууу, от твоите уста, в Божиите уши!!! ;D Догодина имам таковУ в Стрелецццц.  :sagittariuss:

Сънрейн, може и да е 2008, просто го мернах на око.  ;) Да, около 20 градуса са. Значи е преди повече от година  :blink: