Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861283 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1800 -: Май 15, 2010, 01:20:25 pm »

Ауууу, от твоите уста, в Божиите уши!!! ;D Догодина имам таковУ в Стрелецццц.  :sagittariuss:

Ако си подготвена за голяма промяна,ново начало-наистина е много освобождаващ и зареждащ период  :blink:

Забелязал съм че това Новолуние е много важно-една глава в живота се затваря и се отваря нова,без да можеш да се върнеш назад.Обикновено човек сам се насочва на някъде или съдейства спрямо създалите се обстоятелства да тръгне в нужната посока.Дома често показва нещото около което се върти новото начало отвън,макар че нещата може да са по-различни като причини (гледа се знака и натала като цяло и особено ако има Новолунието не съвпада с някоя натална или прогресивна планета,тогава тя е в дъното на нещата и характера на ставащото).

Пример скорошен: започване на нов бизнес включващ работа с нов колектив (по-скоро за 1 път с група)-Новолуние в 11ти дом в съвпад с прогр Венера мисля беше в Риби.В случая е водещ материалният интерес (Венера),но бизнеса става възможен само чрез групата.

« Отговор #1801 -: Май 15, 2010, 01:29:41 pm »
на мен ми предстой прогр.Пълнолуние - прог.Луна Рак 11 / прогр.Слънце Козирог 5
догодина през лятото по жътва
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1802 -: Май 15, 2010, 01:30:28 pm »
особено ако има Новолунието не съвпада с някоя натална или прогресивна планета,тогава тя е в дъното на нещата и характера на ставащото).

Съвпад няма, но има секстилче с нат Юпитер У5ти и 8ми, намиращ се в 6ти нат. Иначе новолунието става в прогр 3ти и нат. 4ти. Може по стрелчешки да се и изстрелям в друг дом  ;D Но да преживея първо мунданния тауквадрат тази година... :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1803 -: Май 15, 2010, 01:37:08 pm »
Аурора , на мен ми предстой ингрес на пр.слънце в знака водолея. и то много скоро.
мога да кажа ,че усещам влиянието на управителя уран по странен и специфичен начин.
след около 2г. ми предстой и новолуние в знака на водолея. очаквам с нетърпение този период , усвойла енергията ,извървяла пътя на козирога и не на последно място приела умението ,търпението , практичното от сатурновия период....
мисля ,че знака в който попада прогресивното слънце и луна са основните фокусни точки в хороскопа /прогресивния/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1804 -: Май 15, 2010, 04:08:20 pm »
Aз съм родила второто дете при прогресивно новолуние в 5-ти дом.

А след 6 години имам прогресивно пълнолуние в съвпад с прогр. Венера и нат. Луна отново в 5-ти дом
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1805 -: Май 15, 2010, 04:33:31 pm »
имала съм пр. новолуние през 2006 в овен на върха на 11 нат.дом в съвпад нат хирон.,тригон с нат. юпитер и нептун.Не се сещам нещо ново да ми се е случило- новата случка беше през 2005

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1806 -: Май 15, 2010, 05:04:40 pm »
имала съм пр. новолуние през 2006 в овен на върха на 11 нат.дом в съвпад нат хирон.,тригон с нат. юпитер и нептун.Не се сещам нещо ново да ми се е случило- новата случка беше през 2005

Можеш ли да свържеш естеството на тази нова случка с новолунието на върха на 11-ти, въпреки разминаването във времето?
Ако не е прекалено лично, каква е била тази новост?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1807 -: Май 16, 2010, 07:55:23 am »

Преди 2 месеца-март имах прогр. новолуние в 7гр. на Стрелец в 5нат. и 4 прогр. дом. в секстил с нат. Луна-новото е че останах без работа.Транзитен Сатурн беше в съвпад със Сев. възел, в натала са в квадрат,  тр. Юпитер упр. на 6 дом в квадрат с натален Юпитер, и тр.Плутон в съвпад с пр.Сатурн -наталния е в 1гр. на Козирог. Внезапно цялата лаборатория затвориха и не съм никак оптимистично настроена. Луната ми упр.АС в7 дом Водолей в тригон със Слънце Везни. За сега съм без работа, а Сатурн сега ще се настани трайно в 4 дом-упр.7. Така, че новия период не се очертава да е лесен.

*

Nebesna

« Отговор #1808 -: Май 16, 2010, 08:55:37 am »
Виждам, че сте се отклонили от темата, но ще кажа и аз в тази тема за моето прогресивно новолуние. Било е точно на 30-тата ми годишнина в 3-ти дом. Нямам добри спомени от този период - било е в опозиция на наталния господар на светилата (Уран в 9-ти дом), който управлява интерсептирания Водолей във втори. Същевременно имаше опозиция и на натален Плутон (управител на 11-ти дом). А светилата управляват 8-ми.

Беше трудна година за всички (1997г), когато работната заплата се равняваше на 5-6 долара. На мен ми се отрази основно върху образованието - не знаех дали ще мога да си позвовля да то изплащам (засегната ос 3/9 и господар на 2 дом). Майка ми продаде един имот, от който загуби много пари, и след като видя как бързо се обезценяват ми даде 4000 лв., които внесох в ДСК да мога поне да си завърша образованието. Прогресивното новолуние се движеше към господаря на кусидата на 2-ри дом - Сатурн.
« Последна редакция: Май 16, 2010, 09:03:03 am от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1809 -: Май 16, 2010, 09:02:38 am »
на мен ми предстой прогр.Пълнолуние - прог.Луна Рак 11 / прогр.Слънце Козирог 5
догодина през лятото по жътва

При мен току що отмина. Точният аспект беше в края на януари. Нищо съществено.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1810 -: Май 18, 2010, 01:10:39 pm »
С какво се занимава този човек ?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1811 -: Май 18, 2010, 03:00:16 pm »
На 1во четене-лекар(цялата област+научната или психо) или политик ?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1812 -: Май 18, 2010, 03:09:21 pm »
Аз бих заложилила на естетична/пластична хирургия
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1813 -: Май 18, 2010, 03:21:05 pm »
С какво се занимава този човек ?

работата му според мен е свързана с физическа дейност.възможно е да е спортен преподавател ,а също така и строителен предприемач.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1814 -: Май 18, 2010, 03:27:48 pm »
Това е личност,която изглежда влияе на масата или на много хора-Плутон е на МЦ,възела е във Водолей в съвпад с Венера.Поради съвпада Юпитер/Нептун в 1ми може и да е религиозно лице,духовник,че и гадател/пророк  :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1815 -: Май 18, 2010, 03:38:20 pm »
 Според мен личността, която незнам защо приех за мъж, е изключително дисциплинирана и стриктна във всяко едно отношение, особено към професионалните си ангажименти. Честно казано ми се струва, че е човек-военен, работата му е отговорна и се явява нещо като дълг, призвание и е свързана с група хора, контакти с тях.
 Може да се явява и нещо като посредник при изпълнението на служебните си задължения.

Да допълня, че смятам също така професията му да е свързана с доза екстремност. Венера, която управлява 6 дом и е диспозитор на Сатурн, който пък има отношение към 2 дом, е в 3 дом, във взаимна рецепция с Уран в 10 дом.    
« Последна редакция: Май 18, 2010, 04:11:59 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1816 -: Май 18, 2010, 04:05:52 pm »
Някои от Вас са уловили някаква нишка подобна, имаща общо със сферата му на дейност.
Жокер: Политик не е, засега поне, а доколкото ми е известно няма изяви в тази насока. Иначе може да се каже, че развива собствен бизнес, освен другите неща с които се занимава. С тези другите е по-известен. Работата наистина изисква висока дисциплина и концентрация.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1817 -: Май 18, 2010, 04:15:26 pm »
Да не е земеделие,земи или нещо с храни (ресторанти) заради к6 в Телец бизнеса?

С Юпитер/Нептун в 1ви дом му е лесно да печели доверие,може да го издигат в култ чак.Марс в Козирог и Плутон на МЦ са управление.

Упр на МЦ е Меркурий съвпад К5-може да е артист или да се занимава с хазарт,спорт.Марса тук е издържлив,може и да е последното-нещо в спорта.Отгоре на всичкото е Овен-обича предизвикателствата и не обича да стои на едно място,обича съревнованието.

Но пък му излиза голямо влияние над масата,вероятно е обществена личност или е просто известен наистина с това с което се занимава.

« Отговор #1818 -: Май 18, 2010, 04:15:49 pm »
Според мен този човек работи в сферата на полицията може би като следовател или нещо такова.
Упр.на 1 дом плутон е в 10 дом,а марс е в козирог-държавна работа.Юпитер на ас-работа със закона,нептун-тайни неща.Силна позиция на знака овен,този човек е новатор и инициатор ме кара да мисля,че сферта на дейност е полицията или воените,трудно изразява силните емоции.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1819 -: Май 18, 2010, 04:28:53 pm »
 Управителите на 7,8,9 и 10 натални домове- в 4-ти. Сатурн- У2 в 6 дом и в тригон с Плутон-У12.
Мафиот занимаващ се със строителство. ;D