Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861809 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1820 -: Май 18, 2010, 04:45:12 pm »
... ще поизчакам, ако още някой пожелае да се включи, пък тогава ще се види кой мафиот, кой на мафиота брат  ;D

« Отговор #1821 -: Май 18, 2010, 05:16:56 pm »
        Занимава се с ред и законност. Полицай, съдия, прокурор, частен съдия изпълнител...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1822 -: Май 18, 2010, 05:47:57 pm »
мога да допълня ,че човека сам кове съдбата си ,изключително дисциплиниран е , наред с това има харизма и е много обичлив. добър манипулатор с много контакти. възможно е също така ,да има и нещо общо с физическите науки . според мен е страшен любовчия и е възможно да има и повечко деца ,ако е в такава възраст.
мисля ,че е мъж.не знам защо? :-\ :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1823 -: Май 18, 2010, 07:06:42 pm »
Пиша много бързо, че ще ми изгорят картофитее  ;D

Мисля, че е полицай или военен. По-скоро дейността му е свързана с разследване или нещо като частен детектив.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1824 -: Май 18, 2010, 07:22:45 pm »
   Асол, казвай тук топло, там студено  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1825 -: Май 18, 2010, 07:31:58 pm »
...не е военен.  Доста топло за ... някои мнения  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1826 -: Май 18, 2010, 08:20:46 pm »
Значи ... Синухе, Сънрейн и Катрин са почти в десятката ...там някъде е истината. Да казвам ли ... ?  :blink:

« Отговор #1827 -: Май 18, 2010, 08:34:46 pm »
Айде  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1828 -: Май 18, 2010, 08:46:18 pm »

Дейвид Култард е британски пилот от Формула 1. Дебютът му във Формула 1 е през 1994 г. в Гран При на Испания с екипа на Уилямс.
Пилот на Ред Бул Рейсинг за сезон 2007. По време на Гран При на Великобритания през сезон 2008 Дейвид официално обяви,че се оттегля от спорта в края на годината. Той остава обаче консултант в тима на Ред Бул.

Не е женен, има приятелка — Симоне, с която живеят в Монако. Там се намира хотелът „Каламбъс Монако“, на който Култард е съсобственик.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1829 -: Май 18, 2010, 08:52:09 pm »
 Значи се занимава и с имоти. :blink:
За пилоти от формула 1 кои планети са определящи?

« Отговор #1830 -: Май 18, 2010, 09:05:52 pm »
А ми не случайно предположих, че е вонен или детектив, колкото и далеч да изглежда от искинкото му занимание.

Прфесията на пилот е свързана с изследване и прилагане на тактиката на целия отбор, физическа издържливост, не напоследно място съм спомченала "частен", като съм предположила подсъзнателно, че до голяма степен прилагането на работата му зависи само от него  ;), Преследвач е на практика  ;D

Близки са били и тези, които свързаха дейността с инженерна работота - трябват си серозни познания, за да работи заедно с инженерите на отбора по устройството на булида си.

Но, на печелившите - честито!  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1831 -: Май 19, 2010, 10:20:26 am »
Ма много си докачлива ти пък, за един троянец да не иска никой да ти пише, хайде, де, не сме деца. Сега обаче видях, че си Рак и ми стана ясно, ще подхождам с разбиране към положението.  ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1832 -: Май 19, 2010, 10:32:50 am »
 Белика, ти в чужбина ли живееше?

*

Divna

« Отговор #1833 -: Май 19, 2010, 11:06:25 am »
Здравей, Белика!

Аз тъкмо се зачудих какво става с теб? На последък зачезна. Не се чувствай виновна! Не вярвам някой да ти е обиден. Каквото и да си направила (ако въобще си направила нещо защото аз така и не съм разбрала, какво е станало), то не е свършека на света.
Ти как си чувстваш новата карта?
Интересува ме как стоят нещата при теб с партньорствата и любовта? Според картата има доста болка и работа в този сектор.
Може да не отговаряш ако чувстваш въпроса ми, че е доста личен.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1834 -: Май 19, 2010, 11:25:02 am »
Белика, ти в чужбина ли живееше?

дамата най- вероятно е  била за определено време в чужбина  по линия на семейството и по- скоро в по-ранните си години, където е учила ( възможно е също част от висшето си образование да е изучила там)- периодът обаче на пребиваване в чужбина е бил свързан с някои тежки ситуации (които се водят кармични уроци); не съм чела назад, но да попитам  какво е отношението към психоактивноте в-ва?
 възможно е и да е работила в чужбина с цел материални придобивки
« Последна редакция: Май 19, 2010, 11:38:19 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1835 -: Май 19, 2010, 11:58:54 am »
Белика, с новия час и джйотиш картата ти се променя драстично.
Лагна преминава от Везни в Дева, Раху от 12 дом в първи, Меркурий и Сатурн от 10ти в 11ти, планетите от 8ми дом преминават в девети...
Всичко се променя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #1836 -: Май 19, 2010, 12:00:56 pm »
Много мило, че питаш за мен!
Благодаря, за в момента съм добре. Много работа в работата, но хубавото е, че краят се вижда. Имам вече нужда от психическа и физическа почивка, както се казва да презаредя батериите.

Акцента в картата ти за мен са партньорствата, (в частност любовните) и професионалната ти реализация.
В новата карта 10 дом се оформя като един от най-силните, особено с тоя точен съвпад МЦ/Слънце в секстил със съвпада на Луна/Марс в 8 дом, където Марс е управител на ДЦ, а Луна на МЦ - силни кардинални оси. С този Плутон пък в 12 дом, няма да ти е трудно да "влизаш" в главите на хората.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1837 -: Май 19, 2010, 12:19:50 pm »
За психоактивни вещества, наркотици и лекарства - нямам отношение, освен- пробвала съм, а и са ме лекували с такива - морфин/рак. Имам страх от такива неща, защото близки още в училище се хванаха с това, и някои са мъртви.
Работя като консултант за управление и фъндрейзинг за една фондация за лечение на зависими.

1)  рак беше едно мое предположение, но понеже все виждам чернилки  и не ми се искаше да питам ( пък и от здраве и астрология никак не разбирам)- повтарящ се патерн е нептун- юпитер ( и доста други, но ме мъзи да пиша)

2) пак си в системата  :P работиш за зависимости
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1838 -: Май 19, 2010, 12:23:22 pm »
.......след постнатия от мен иратски вариянт на Зет 8 със засечен троянец в него от защитите на някои потребители на форума/което - вярвате, или не - не е било със лош умисъл към вас,

Белика, ти пък ся на някакъв троянец ли ще се даваме? ;DАз просто споменах какво ме алармира програмата. Не всички обръщат внимание. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1839 -: Май 19, 2010, 02:48:50 pm »
За психоактивни вещества, наркотици и лекарства - нямам отношение, освен- пробвала съм, а и са ме лекували с такива - морфин/рак. Имам страх от такива неща, защото близки още в училище се хванаха с това, и някои са мъртви.
Работя като консултант за управление и фъндрейзинг за една фондация за лечение на зависими.

1) рак беше едно мое предположение , но понеже все виждам чернилки  и не ми се искаше да питам ( пък и от здраве и астрология никак не разбирам)- повтарящ се патерн е нептун- юпитер ( и доста други, но ме мъзи да пиша)

2) пак си в системата  :P работиш за зависимости
Кая, това заради Плутон на асц от към 12 дом в квадрат със Слънце ?