Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859121 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1840 -: Май 19, 2010, 03:42:47 pm »
Uran,  не съм видяла първо него
 нептун, 8 дом (планетките там), юпитер
в последно време имам наблюдения върху нептун и конкретно  проявлението на раковите заболявания ( което е озадъчаващо), а юпитер дава разширение, разрастване и е предпоставка за конкретно развитие на различни клетки
довечера ще я погледна и ще напиша по - конкретно

ако особено юпитер отива в 8 в индийската това е явен показател за развиване на раково заболяване, но сег амалко наизуст дрънкам ........ а може и на дамата  да не й е приятно това разискване
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1841 -: Май 19, 2010, 03:54:58 pm »
Ама чакайте сега ....тази личност преди колко години е родена? Плутон е в Рак! Какви са тия транзити към днешна дата.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1842 -: Май 19, 2010, 03:58:00 pm »
Ааа, добре.  :blink: Да е жив и здрав човека!

« Отговор #1843 -: Май 19, 2010, 04:59:02 pm »
Какво бихте казали за този човек? Мъж е.  :-[
Какво по точно за този човек,каква му е професията или нещо друго по-общо?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1844 -: Май 19, 2010, 05:03:21 pm »
Ами, да, хубаво е да се конкретизира все пак.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1845 -: Май 19, 2010, 05:11:54 pm »
А каква в крайна сметка е целта на "упражнението"?
Ако роденият има здравословен проблем, си има тема Медицинска астрология.
И мисля, че е редно да се спомене, за да знаят съфорумците какво евентуално да търсят и респ. с какво биха могли да бъдат полезни.

Иначе така зададен
Цитат
Какво бихте казали за този човек?
въпросът звучи някак абстрактно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1846 -: Май 19, 2010, 05:19:41 pm »
Искаш да знаеш каква е диагнозата или дали ще оживее?
За второто, ако отговорът е отрицателен, не мисля, че някой астролог ще ти каже в прав текст.
Предположих, че може да е твой близък...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1847 -: Май 19, 2010, 05:28:00 pm »
Тогава картата е за Медицинска астрология и ще чакаме Скарлет да се включи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1848 -: Май 19, 2010, 05:31:38 pm »
Не съм много запозната с медицинската астрология,но все пак...Според мен този човек като цяло и имал добре здраве.
Силно натоварен знак дева - може да предположи проблеми с тънките черва и на отделителната система(марс и юпитер на ас в знака скорпион).
Ако става въпрос за онкологично заболяване юпитер на ас.не е много добър показател.
Упр.на шести дом е марс,които е в съвпад с юпитер на асц.,заболяването е свързано с начина му на живот.
Това са само предположения .
Дано има късмет да се оправи човека.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1849 -: Май 19, 2010, 06:50:04 pm »
Предполагах, че има нещо рачешко при тебе като тръгна веднага след регистрацията си да пишеш в темата за готварските рецепти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1850 -: Май 19, 2010, 06:58:24 pm »
Лили , лили как ме разкри ти, знам си аз с манджите ще ме разкрият , но може би и традиционализма ми- умрем си за селото, вечерите когато с баба и кучето Чопка чакахме на едно повалено дърво дядо да се пррибере с кравата Вечерка и козата Сивето от паша. Святкаха светулки , а баба държеше едно калайдисано чистичко котле, за да издои млякото... Ех мъка ми е много за тези години, когато слушах за старите времена, пипах всички стари съдове , ровех из тавана разглобения стан , взимах си само сол в ръка и слизах в градината да рупкам доматки и краставички. Криех се под кошовете с яренцата и спях с тях.... Спирам, че ще се разцивря

« Отговор #1851 -: Май 19, 2010, 07:01:49 pm »
Катрин, нищо красиво не правя мила, адвокат съм, оправям хорските бъкии, но съм мекушка - клиентите ми се качват на главата, поне досега де. Що хонорари имам да взимам , срам ме е да ви кажа.. Вече се взех в ръце и станах по-хайдукатка...
Иначе да - мога да шия гоблени , правя фигурки от глина , тоест в ръцете съм сръчна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1852 -: Май 19, 2010, 07:02:04 pm »
Звучи като в приказка.  ;D
И аз сред баби съм израснала с моята Луна в Рак, но никаква ме няма в традициите, все гледам да се откъсна от корена, за да мога да продължа напред.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1853 -: Май 19, 2010, 07:04:55 pm »
Лигония, а какъв кеф е да влезеш в градината с овошки, да откъснеш един узрял домат, стоплен от горещото юлско слънце и да го изядеш неизмит... сочен, ммм, та чак се разтича.  :P А виж ме сега, само емулгатори, бацили и микроби са ми в главата.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1854 -: Май 19, 2010, 07:09:21 pm »
Ох, опитах аз да кача моята карта, ама дали ще успея :(

много силен 7-ми дом :unsure:. май и промяна в брака е имало :-\.
любопитно ми е ,как се изразява уран на мц?
би ли споделила? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1855 -: Май 19, 2010, 07:09:42 pm »
Еми Марс упр. на 4 дом в Рак-ще помни с умиление.

« Отговор #1856 -: Май 19, 2010, 07:16:40 pm »
Катрин , никога не съм искала да стана адвокат, като ученичка само математика ме интересуваше, по-скоро логиката ме гъделичкаше яко. Влязох ВМЕИ но скоро разбрах че от мен инж няма да стане, там се гмецнах в един идиотски бърз брак и обстоятелствата така се завъртяха, че попаднах по случайност в правото, даже в началото не го исках... Но завърших и в последните години разбрах, че това е нещо което харесвам. Да, обичам да помагам на хората, правя го с отдаденост , която обаче не е много за препоръчване в тази професия, защото клиентите злоупотребяват с това. Но  аз не мога да се променя много, правя каквото смятам че е правилно и нужно, а благодарност не чакам вече.....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1857 -: Май 19, 2010, 07:21:07 pm »
Ох, опитах аз да кача моята карта, ама дали ще успея :(

много силен 7-ми дом :unsure:. май и промяна в брака е имало :-\.
любопитно ми е ,как се изразява уран на мц?
би ли споделила? ;)

Или тепърва предстои промяната , но да не я плашим..  :-[
факт, че У7 Меркурий ще бъде атакуван от Уран, Юпитер, Сатурн и Плутон, но по 7 дом не са само съпрузи

да ,но не само по 7-ми дом можем да получим необходимата информация за проблемите в брачните отношения. ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1858 -: Май 19, 2010, 07:32:39 pm »
Аз публикувах картата във връзка с темата за Квантовия скок и състоянието , в което съм в от няколко години, ама нещо картата не ми се връзва с това...
Не зная за брачните отношения, досега не сме имали проблеми вече 4 години ще станат, но знае ли човек. При мен винаги промените са бум трас и прас,

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1859 -: Май 19, 2010, 07:35:57 pm »
Мисля, че в картата на Лигония има и показатели за собствен бизнес, акцентирания седми дом би могла да използва и като работи в съдружие с брачния партньор, а не само чрез занимания с консултантска дейност, каквито са  адвокатските услуги. И с този Уран в съвпад с МС и квадрат към Слънце/Меркурий не би трябвало да разчита на партньора само той да е инициативната страна, за да се избегнат евентуални разногласия.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.