Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856846 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1860 -: Май 19, 2010, 07:40:17 pm »
Лиличка, то адвокатлъка си е собствен бизнес, ама партньора ми е в МВР - звеното Сигма за бързото реагиране. Няма как да правим общ бизнес със него при тази му позиция. Милия, много е добричък и само това, душичка е просто. Но всички отговорности във връзката са на моята глава , дори за дребни покупки ме пита, камо ли за нещо друго. Това е и хубаво за мен, но е много натоварващо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1861 -: Май 19, 2010, 07:43:57 pm »
Изглежда, че квадратите знаеш как да ги проработваш, да не се притесняваме за теб тогава  :blink:, понеже някой спомена за атакуване на У7. Ма то щом си свикнала на екшън, и по-голям екшън няма да те събори.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1862 -: Май 19, 2010, 07:54:12 pm »
Лиличко, ако можех да ги проработвам нямаше да съм на този хал мила.... Нали ви казах, не съм на ти с астрологията , сестра ми тормозя за прогнозите и от нея прихващам по нещо. Не проработвам нищо, само отблъсквам атаките на съдбата. Сипят ми се гадорийки и то някак като се случи една, заваляват още десет, на талази са, и аз просто действам според ситуацията. Търпя като вол и играя пинг-понг. Па накрая като ме напуши.... и се хвана в ръце, мани мани, решенията ги взимам тогава като огин.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1863 -: Май 19, 2010, 07:56:54 pm »
Ма то нали знаеш, че животът е цикличен. Като ти валят на талази гадорийки, ще завалят после и благинки... на талази, ахам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1864 -: Май 19, 2010, 07:58:37 pm »
А, от твоите уста в Божиите уши ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1865 -: Май 19, 2010, 07:59:44 pm »
Говориш с ясновидката на сайта  ;D... ша са сбъдне, обещавам!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1866 -: Май 19, 2010, 08:03:53 pm »
Лиличка, искам го с нотариална заверка това обещание , да знаеш ей , хихихих....................

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1867 -: Май 19, 2010, 08:06:02 pm »
Няма проблеми, имам вземания-давания с доста нотариуси, вече не ми искат и личната карта да се легитимирам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1868 -: Май 19, 2010, 08:07:46 pm »
 :P А това вече е друго нещо:)))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1869 -: Май 19, 2010, 08:10:13 pm »
Ма г-н Лещански  ;D да не би да си е заверил прогнозата при нотариус, а?
Да взема да се застраповам и аз, ами ако не позная?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1870 -: Май 19, 2010, 08:17:31 pm »
Мани го Лещански... Немам думи за тази ситуация, която той създаде, не бива така.
А  Лиличка, сдържах се досега, но ще го изплюя, много ми е тежко от години, единствения човек , с който споделям е сестра ми, и доста я тормозя и товаря, но на нея й е трудно да тълкува моя хороскоп, все пак сме много близки. Но средата ми е адски недуховна и просто се задушавах вече.
 Откакто снощи влязох тук да ви почета някак не се чувствам сама и в безтегловност ..... Много е особено чувството на съпричастност, което създавате . Така че, понякога едната дума е достатъчна, нищо повече не е нужно на душата. Хиляди обещания с каквито и гаранции да са не струват нищо пред една думичка казана с добро чувство :88:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1871 -: Май 19, 2010, 08:18:30 pm »
Луните в Близнаци пък и в седми определено имат дар слово. Сигурно си много убедителна като искаш да прокараш някоя своя теза  :P

« Отговор #1872 -: Май 19, 2010, 08:25:14 pm »
Може да се каже мила. Но определено не съм въздухарка. Когато убеждавам, първо трябва аз да съм убедена в правотата си и тогава изкарвам железни аргументи:)))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1873 -: Май 19, 2010, 08:26:01 pm »
Така че, понякога едната дума е достатъчна, нищо повече не е нужно на душата. Хиляди обещания с каквито и гаранции да са не струват нищо пред една думичка казана с добро чувство..

Съгласна съм.
Астрологът може да даде надежда, но да не бъркаме надеждата с илюзия.  :blink: А и зависи много как ще се вербализира информацията от картата, как ще се подходи към всяка конкретна ситуация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1874 -: Май 19, 2010, 08:34:45 pm »
Златната среда да се търси, и от хубавото и от трудностите,  да се казва умерено и с внимание ;D
.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1875 -: Май 19, 2010, 08:39:02 pm »
Хем вълкът да е сит, хем агнето да е цяло.
Тая поговорка сигурно е измислена от някоя Везна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1876 -: Май 19, 2010, 08:39:27 pm »
Мани го Лещански... Немам думи за тази ситуация, която той създаде, не бива така.

а па тва дело е пълен смях. Що не каже, че СФ ще я тресе да видим коя полянка ще ни събере?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #1877 -: Май 19, 2010, 08:49:57 pm »
Може да се каже мила. Но определено не съм въздухарка. Когато убеждавам, първо трябва аз да съм убедена в правотата си и тогава изкарвам железни аргументи:)))))
Лигония,ти какъв адвокат си

« Отговор #1878 -: Май 19, 2010, 08:56:13 pm »
Мис, ако ме питаш за областта в която практикувам- предимно вещно и търговско , в първото ми е най - вече силата. Иначе като социална дейност - правата в здравеопазването, правих две асоциации  за правата на пациентите, но не си падам по партийни зависимости и се разкарах , прилоша ми от политика и гъзеблизщина, не е за мен това. Но ако имаш казус давай го, ще го разрешим:))) Поне с това да ви  помогна.

« Отговор #1879 -: Май 19, 2010, 08:57:36 pm »
Мис, ако е нещо за лични дай го там, ще се постарая да помогна, дори и да не зная нещо имам позиции навсякъде