Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861380 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1900 -: Май 19, 2010, 09:55:56 pm »
 И аз познавам мъж с Плутон и Уран около МЦ. Спад засега няма. Върви си нагоре момчето с подкрепа от Плутонови хора ;).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1901 -: Май 19, 2010, 09:56:02 pm »
Майтап няма, но първата ми братовчедка е с Уран в съвпад с МС, вече съм споменавала за нея.
Животът й не е белязан с резки обрати, промени. Доста е по-спокоен и по-уреден от моя. Дори бих казала, че води  еснафски начин на живот. Никакъв интерес към езотерика няма, има материалистични цели. Водолей с АС Стрелец.

странно ,можеш ли да и качиш картата ,много ми е интересно.
до сега не съм виждала човек с уран на МЦ и със спокоен живот.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1902 -: Май 19, 2010, 09:59:36 pm »
Падането и ставането викаш. Виж рядко падам, но като падна земя се тресе, друсвам се яко. Макар , че след това се издигам много по-нависоко. Но метафората с асансьора не е точно за мен. При мен е скокообразно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1903 -: Май 19, 2010, 10:02:56 pm »
странно ,можеш ли да и качиш картата ,много ми е интересно.

Израснала е в трудни условия (разведена майка, немотия, лоши жилищни условия), но след брака животът й става спокоен.
Ма то се вижда къде е акцентът в хороскопа - втори дом! И Луна в квадрат със Сатурн.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #1904 -: Май 19, 2010, 10:04:14 pm »
Оппппааа,още едим сатурн в 7

*

Марая

• 28287
« Отговор #1905 -: Май 19, 2010, 10:05:49 pm »
Падането и ставането викаш. Виж рядко падам, но като падна земя се тресе, друсвам се яко. Макар , че след това се издигам много по-нависоко. Но метафората с асансьора не е точно за мен. При мен е скокообразно.

точно по уран! ;D ;D
благодаря ти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1906 -: Май 19, 2010, 10:05:58 pm »
Майтап няма, но първата ми братовчедка е с Уран в съвпад с МС, вече съм споменавала за нея.
Животът й не е белязан с резки обрати, промени. Доста е по-спокоен и по-уреден от моя. Дори бих казала, че води  еснафски начин на живот. Никакъв интерес към езотерика няма, има материалистични цели. Водолей с АС Стрелец.

Тя дали е стигнала средата на живота си. Уран на МЦ се проявява в пълна сила във втората половина от живота.
И аз съм Водолей с асцендент Стрелец - интересувам се от изотерика от 35-тата си година и целите ми стават все по-материалистични (разбирай практични).

*

Nebesna

« Отговор #1907 -: Май 19, 2010, 10:06:58 pm »
И аз познавам мъж с Плутон и Уран около МЦ. Спад засега няма. Върви си нагоре момчето с подкрепа от Плутонови хора ;).[/b]

Това е много важно да се подчертае.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1908 -: Май 19, 2010, 10:09:29 pm »
Оппппааа,още едим сатурн в 7

В нашата рода Сатурни да искаш.  ;D
Кеф ти Сатурн в 7 дом, кеф ти на МС, кеф на ИЦ... Сатурн в съвпад с Луна, Сатурн в квадрат с Луна, Сатурн в квадрат със Слънце, Слънце или Луна в Козирог.
Това е доминантата.
За радост на мен ми се е разминало, Сатурн не ми е господ в хороскопа за разлика от повечето ми роднини. И аз съм единствената от тях, която се занимава с астрология и езотерика. Всички те без изключение си поставят доста по-практични и материални цели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1909 -: Май 19, 2010, 10:10:27 pm »
Лили, емингрантка ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1910 -: Май 19, 2010, 10:11:30 pm »
И аз познавам мъж с Плутон и Уран около МЦ. Спад засега няма. Върви си нагоре момчето с подкрепа от Плутонови хора ;).

иначе ,като нас ще скача горе-долу,горе-долу ;) ;D

*

abroad

« Отговор #1911 -: Май 19, 2010, 10:12:00 pm »
И аз познавам мъж с Плутон и Уран около МЦ. Спад засега няма. Върви си нагоре момчето с подкрепа от Плутонови хора ;).[/b]

Това е много важно да се подчертае.

:blink: Мдаа, точно така...
Както веднъж казах можех и аз в тая посока, въпрос на личен избор, пак по 2ри дом ;)

*

missKapriz

« Отговор #1912 -: Май 19, 2010, 10:12:31 pm »
Цитат
Всички те без изключение си поставят доста по-практични и материални цели.
Е,те не се изключват взаимно Сатурн и астрологията :blink:Аз например съм една материалистично-практична любителка астролог,но в интерес на истината никак не вярвам в матрици,паралелни светове и всякакви мистични работи ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1913 -: Май 19, 2010, 10:13:29 pm »
Не е емигрант и никъде не смята да заминава.
Пътува единствено извън града с мъжа и детето... Майка й купи къщичка на село, ходи там за отмора и да сади цветя в градината.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #1914 -: Май 19, 2010, 10:16:49 pm »
Цитат
Израснала е в трудни условия (разведена майка, немотия, лоши жилищни условия

Цитат
Майка й купи къщичка на село, ходи там за отмора и да сади цветя в градината.
от немотия и купили къщичка ;D ;DС тоз пълен 2 дом май все няма да и стига

*

Марая

• 28287
« Отговор #1915 -: Май 19, 2010, 10:18:12 pm »
Не е емигрант и никъде не смята да заминава.
Пътува единствено извън града с мъжа и детето... Майка й купи къщичка на село, ходи там за отмора и да сади цветя в градината.
не вярвам да живее много спокойно.
марс в първи дом на опозе сатурн в 7-ми.
и уран на мц...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1916 -: Май 19, 2010, 10:20:00 pm »
Не бе  ;D. Накараха баба ми да продаде имота си, прибират й колата (от дядо бе останала), а с парите от продажбата купуват тази къщичка... Но пък и баба сега е там, поне има кой да я гледа, да не е сама...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1917 -: Май 19, 2010, 10:23:09 pm »
не вярвам да живее много спокойно.
марс в първи дом на опозе сатурн в 7-ми.
и уран на мц...

Нямам представа.
Живее в голям апартамент със съпруга и родителите му... Доколкото знам, не се разбира много със свекърва си. Она е със Слънце в Козирог върху братовчедкиния Марс, та сигурно можеш да си представиш как е...  :blink:
Но има отвратителен, много властен характер. И върти съпруга на малкия си пръст... той е Раче, с три години по-млад от нея. Сатурн в 7 дом. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1918 -: Май 19, 2010, 10:23:55 pm »
 Мъжът за когото говорих също е имал мизерно (според неговите думи) безпарично детство и Хирон около ИЦ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1919 -: Май 19, 2010, 10:25:02 pm »
Според мен е някаква свръхкомпенсация, впоследствие ги избива на див материализъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.