Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861133 Прегледи
*

holanda

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2080 -: Юни 24, 2010, 04:38:23 am »

Това е така, защото Сатурн ни кара да се чувстваме НЕпривлекателни. И тогава се чудим каква щуротия да направим с косите си или с тялото. Той ни прави по-грозни, без излъчване, без чар, без сексапил - направо сме като опулени със забрадки при негов транзит!
оо,незнам за другите,но аз одобрявам външния си вид в момента..  ;) :-[

*

Divna

« Отговор #2081 -: Юни 24, 2010, 04:39:09 am »
Е, Крис, с тая Юнона на АЦ. трябва да имаш голям чар, да си харесван от девойките (дъщеря ми има Юнона на асцендента също).
е не виждаш ли жълтолилавата колко опрашва.. има го това да до някъде, но до колко не мога да потвърдя със сигурност, но е така
:o :o :o

А, Лилавка се появи  ;D

Вече ще знаеме как да те викаме. Крис ще мята името ти и ти ще се появяваш  ;D

*

holanda

« Отговор #2082 -: Юни 24, 2010, 04:41:44 am »

А, Лилавка се появи  ;D

Вече ще знаеме как да те викаме. Крис ще мята името ти и ти ще се появяваш  ;D
какво е говорел за мен :o..ей сега ще направя експресния прочит и ще създам конструктивния хаос  :mellow:

*

Divna

« Отговор #2083 -: Юни 24, 2010, 04:45:01 am »
Разбирам те , но ти сама виждаш къде се намира наталното ти Слънце и какво се случва в момента много добре знаеш. Транзитен Сатурн яко го е настъпил, аз при този транзит щях да се подстрижа нула номер. Е нула номер не се направих, ама бая се офъках.  ;D
Стискай зъби, ще отмине... ще дойдат добри времена!
изумявам се,точно така е.Когато транзитен Сатyрн мина за пръв път през стелуъма ми в 12 дом-минах през всякакви цветове на косата-от дълга,права и тъмна се направих  blondy с коса до ръменете..всъщност дори малко по-къса.Явно е тенденция при този транзит  :-\

Това е така, защото Сатурн ни кара да се чувстваме НЕпривлекателни. И тогава се чудим каква щуротия да направим с косите си или с тялото. Той ни прави по-грозни, без излъчване, без чар, без сексапил - направо сме като опулени със забрадки при негов транзит!

Боже Айя, колко си права  :o
Аз в момента за толкова непривлекателна се имам, че днес си помислих, че хората около мен си правят майтап с мен. Един колега ме среща в коридора и започва да ми говори колко съм хубава, а аз стоя и си викам "Той добре ли е?". В метрото един друг се занася с мен, колко хубава съм била, а аз отново изумена  :o "Абе какво им има на тия хора, аз даже и не съм се гримирала. Да не говоря пък колко спортна бях ...  ;D"

*

Divna

« Отговор #2084 -: Юни 24, 2010, 04:51:24 am »
Крис, на уше ще ти думам ( имаш мръсна уста). Всичко де що пожелаваш и продумваш се материализира, още повече че Нептун е в 2 дом...  :-[
Не знам какво си учил и какво възнамеряваш да учиш, но определено имаш заложено да даваш уроци, наставления, напътствия, няма да кажа ''гуру'' защото е тежичка корната на водача, но така или иначе, имаш потенциал да се развиеш духовно. Като това ще го материализираш, ще извличаш финансови дивиденти от тази материя. Области за теб са, психология, право, съд, прокуратура, полицай. Имаш невероятен нюх!

:clap: :clap: :clap:
И аз нещо такова му споменах преди време, че си му е заложено да помага, да бъде в помощ също.
Астрологията и езотеризма също са силни при него.

Крис, внимавай с Лилит в 12 дом, че тук хората най са способни да посягат на живота си. А както е и в Скорпион.

*

Divna

« Отговор #2085 -: Юни 24, 2010, 04:56:41 am »
Крис, аз съм с резерви като видя Плутон на АС!  ;D Опасни личности сте, особено в Скорпион, направо не ми се мисли, не искам да съм на мястото на дамата до теб. Луна в Скорпион в 12 дом  :-X от тук ли иде докачливото у теб... забелязохте ли, имаме Луна съвпад Лилит в Скорпион 12 дом, а Нептун като управител на Риби ( 12 дом) се намира в 2  в точен секстил с този съвпад.  :-X
Айя, Плутон не е на АЦ, Юнона е там.

*

Divna

« Отговор #2086 -: Юни 24, 2010, 05:00:38 am »
Крис, на уше ще ти думам ( имаш мръсна уста). Всичко де що пожелаваш и продумваш се материализира, още повече че Нептун е в 2 дом...  :-[
Не знам какво си учил и какво възнамеряваш да учиш, но определено имаш заложено да даваш уроци, наставления, напътствия, няма да кажа ''гуру'' защото е тежичка корната на водача, но така или иначе, имаш потенциал да се развиеш духовно. Като това ще го материализираш, ще извличаш финансови дивиденти от тази материя. Области за теб са, психология, право, съд, прокуратура, полицай. Имаш невероятен нюх!

:clap: :clap: :clap:
И аз нещо такова му споменах преди време, че си му е заложено да помага, да бъде в помощ също.
Астрологията и езотеризма също са силни при него.

Крис, внимавай с Лилит в 12 дом, че тук хората най са способни да посягат на живота си. А както е и в Скорпион.

Всичко което казахте е така ще напиша дори конкретно за кое и ще ви го разясня точно как, но първо искам да ти кажа, че при мен посегателства с живота няма и никога не е имало.. за това явно си има някаква причина.. добри аспекти или не знам не съм се замислял от тази гледна точка
Крис, под самоубийство не бива да разбираш само хората които си режат вените, бесят се, или гълтат хапчета.
За самоубийство се смята също удавянето (дори и когато влезеш да плуваш и си добър плувец), за самоубийство смятат също и автомобилните катастрофи. Въпреки, че никой не е искал да се нарани и при удавянето и при катастрофата. Не знам защо но така го обясняват.

*

Divna

« Отговор #2087 -: Юни 24, 2010, 05:11:12 am »
С една дума, при теб поговорката: "Внимавай какво ще си пожелаеш, за да не ти се случи!" важи в пълна сила. А и може да се допълни и с "Внимавай на кой какво ще пожелаеш!"

*

Divna

« Отговор #2088 -: Юни 24, 2010, 05:38:16 am »
Аз ще ви кажа лека нощ  :bedtime2:! Нещо ми се доспа.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2089 -: Юни 24, 2010, 09:16:20 am »
А напоследък аз забелязвам, че си почивам добре като съм сама, без аларми около мен.
Да ви се невидят 12 домните стелиуми. ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2090 -: Юни 24, 2010, 09:46:50 am »
Днес обядвах с една колежка и тя ми спомена, че преди 10 години си е правила хороскоп.
Нещото, което ме слиса е, че астроложката й е казала (писала), че никога няма да се задоми.

Жената има нужда да бъде ухажвана, но не точно от конвенционални отношения. Какво значи да се задоми?! Незнаем астроложката какви методи е ползвала, за да се изкаже така категорично, но това не означава, че тя няма да има партньори. Напротив.

Тя е много свободолюбива, горда и самостоятелна точно в контактите и интимната сфера. Незнаем също така защо партньора си е тръгнал...но тя вероятно и сега не се чувства сама.

Далеч съм от твърдението, че тя няма никакво желание за сериозна връзка, но тя обича мисълта за нея повече, отколкото реда и коловоза. Сигурно сърцето й копнее, но това, от което има нужда се надявам да го срещне.

В най-общи линии това, което се набива на очи по партньорствата сигурно вече е посочено.

За мен то е - управителя на 7 дом Уран в Лъв, а неговия диспозитор Слънцето е във въздушен знак, във въздушен дом. Луната й също не е от най-прилепчивите, а има нужда от сфера и хора, с които да общува и да се чувства добре в тяхната компания, да споделят отношения на базата на вкус, ценности, изкуство. Такъв би желала да бъде и партньора й като видим, че прави и тригон със Слънцето.
 Марс в Телец вече вероятно си казва думата за необходимостта от стабилност и някаква сигурност, рамо, на което да се опре. Но той е в 10 дом и в аспект с Нептун, тя наистина има много изисквания към човека и красива представа за него, която, ако не се оправдае, може да се почувства наранена и да се отдръпва в свой собствен свят, тъй като мечтата/илюзията за него не отговаря на очакванията й. Да включим и Сатурн, който е част от таоквадрата, ретрограден е, а и е класическия управител на 7 дом в случая. Той затвърждава картината и казаното за рамките, които слага тя като очаквания за човека до нея.  

И въпреки това в тази карта не виждам нещо кой знае какво да подсказва за драматични и проблематични отношения, по-скоро някаква лекота, дистанция, неангажираност и колкото и да не ни се вярва това е по нейно желание, дори да не изглежда така.

Незнам кога се е случила раздялата, за която говориш като дата и какви са планетните влияния към този момент.
 Срещала съм една статия за транзитите на Сатурн, Уран и Плутон май беше, отдавна съм я чела.
 Та, там едно нещо ми направи впечатление и никога няма да го забравя.
 Уран понякога ни освобождава дори насила от нещо, защото не ни е потребно. Тоест, ако ние сами не осъзнаем нуждите си, той ще сложи съдбата в ръцете на друг да го стори. Звучи ужасно, но е вярно.        
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 09:53:41 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2091 -: Юни 24, 2010, 09:54:13 am »
Дете на разведени родители ли си?! Имаш хубав воден тригон на светилата, но тази Луна в 12 дом, майка ти чужденка ли е? Имал ли си грижа/тревога около майка си? Дали нещо не е болна или може би ти липсва по някакъв начин... Има някаква драма в семейството ти, с това Слънце в 4ти дом... по скоро нещо по 12 дом, липса, тъга, чужбинстване, развод, носталгия..
Майка ми се е развела с баща ми няколко месеца след раждането ми.. българи са и двамата.. не е болна, драмата идва от това че е лъв и властна и имаме малко доста различен светоглед предвид огледалното разположение на СЛВ

:85: :85: :85:
това ще да е и драмата на моето дете с Луна в 12 дом. ;D ;D ;D

« Отговор #2092 -: Юни 24, 2010, 11:49:40 am »
Дете на разведени родители ли си?! Имаш хубав воден тригон на светилата, но тази Луна в 12 дом, майка ти чужденка ли е? Имал ли си грижа/тревога около майка си? Дали нещо не е болна или може би ти липсва по някакъв начин... Има някаква драма в семейството ти, с това Слънце в 4ти дом... по скоро нещо по 12 дом, липса, тъга, чужбинстване, развод, носталгия..
Майка ми се е развела с баща ми няколко месеца след раждането ми.. българи са и двамата.. не е болна, драмата идва от това че е лъв и властна и имаме малко доста различен светоглед предвид огледалното разположение на СЛВ

Я ме светнете малко за огледалното разположение? Ние сме така със синът ми, а и неговия СЛВ е е почти на ДСЦ, а моя му аспектира съответно АСЦ и Сатурн. Да не говорим, че Луната му е в 4ти Скорпион и е с голям Квадрат

*

Uran

• 6041
« Отговор #2093 -: Юни 24, 2010, 11:55:34 am »

Я ме светнете малко за огледалното разположение? Ние сме така със синът ми, а и неговия СЛВ е е почти на ДСЦ, а моя му аспектира съответно АСЦ и Сатурн. Да не говорим, че Луната му е в 4ти Скорпион и е с голям Квадрат
Създават хармония.
Аз също имам огледален съвпад на Слънце/Луна със сина ми.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2094 -: Юни 24, 2010, 11:56:56 am »
При него СЛВ е в Овен в съвпад със Слънцето.
При мен СЛВ е в Лъв в съвпад със Слънцето.
Но проблемът е, че сме много еднакви - и двамата не обичаме да се подчиняваме, не обичаме да ни критикуват и да ни казват какво да правим, а аз като майка съм много властна и искам всичко да ми е под контрол.
С големият ми син нямам такъв проблем, защото той е хитър и знае как да лавира, но малкия все се пъне и не изпълнява нарочно.
Луната му освен, че е в 12 дом, е и в Козирог, но пък прави само секстили - с Венера, Юпитер и Уран.

*

tanina80

« Отговор #2095 -: Юни 24, 2010, 12:36:17 pm »
Създават хармония.

Аз с моя син имам само нещо като съвпад - Неговата Луна в Близнаци и моето Слънце близнаци. Луната му съвпада май с куспида на моя Пети дом. Това какво ли значи? И друго забелязах, че има напрегната опозиция Марс-Плутон, почти върху мойта опозиция Мерк+Венера срещу Луна+Нептун, това в знаците Близнаци и Стрелец.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=w24fileoelEww-u1277374379&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

« Отговор #2096 -: Юни 24, 2010, 12:57:23 pm »
Хич ме няма в синастриите... Това ли е огледално разположение на СЛВ?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=qrpfileLwFDv6-u1247313510&lang=e&gm=a1&nhor=432256&nho2=860553&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=20&ast=

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2097 -: Юни 24, 2010, 01:13:35 pm »
да, ако гледаме принципа на огледалото :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2098 -: Юни 24, 2010, 01:14:04 pm »
Създават хармония.

Аз с моя син имам само нещо като съвпад - Неговата Луна в Близнаци и моето Слънце близнаци. Луната му съвпада май с куспида на моя Пети дом. Това какво ли значи? И друго забелязах, че има напрегната опозиция Марс-Плутон, почти върху мойта опозиция Мерк+Венера срещу Луна+Нептун, това в знаците Близнаци и Стрелец.
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=w24fileoelEww-u1277374379&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
Не е огледален съвпадът.
 Марс/Меркурий -опозиция и квадратура, различни възгледи, чиято защита може да бъде и малко по-шумна. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2099 -: Юни 24, 2010, 01:16:13 pm »
Хич ме няма в синастриите... Това ли е огледално разположение на СЛВ?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=qrpfileLwFDv6-u1247313510&lang=e&gm=a1&nhor=432256&nho2=860553&btyp=61&mth=gw&sday=24&smon=6&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=20&ast=
Да.
Съвпадът Юпитер/Венера е хубав и дава възможност за израстване.