Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856130 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2280 -: Юли 01, 2010, 11:51:28 am »
Ти нали беше сигурен за Асцендента си?
Питам, защото веднъж беше споменал, че със сигурнот не е Риби.  :blink:

Марс в първи дом или в твърд аспект към АС може да даде и бенка на лицето, разположена на видно място, т.е. някак се набива на очи.
И въобще планета в аспект с куспидата на първи дом оцветява излъчването на родения по характерния за нея начин.
При мен, например, има Меркурий и Венера в квинконкс към АС и са дали отпечатък върху външния вид и излъчването.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #2281 -: Юли 01, 2010, 11:57:44 am »
Еми нямам уж нищо рибешко, нито съм със закръглено лице и контури, нито съм нисък, ама знам ли .. Нямам бенки, само 1-2 белега  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2282 -: Юли 01, 2010, 12:02:41 pm »
Санти, Уран при теб не беше ли в аспект към Асцендента? Сещам се за секстил, но не помня колко е точен...
А Луната е в квадрат с Марс и в рецепция с него, възможно е и това да е дало отражение върху външността и излъчването, тъй като Луната също се свързва с физическата обвивка, доколкото е свързана с нашата смъртност /тленност/ и зависимост от циклите на времето. Но като че ли Луната дава по-силно отражение върху външността в женса карта, от досегашните ми наблюдения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #2283 -: Юли 01, 2010, 12:05:29 pm »
Еми нямам уж нищо рибешко, нито съм със закръглено лице и контури, нито съм нисък, ама знам ли .. Нямам бенки, само 1-2 белега  ;D
ууу,кеф,Водолейците са готини  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2284 -: Юли 01, 2010, 12:06:54 pm »
Иначе при някои жени с Венера в твърд аспект с Уран или АС Водолей съм виждала наистина ного странен начин на обличане, определено не обичат семплите и стилни дрехи и изчистени линии. Тяхното не е кич, но в момента не мога да намеря точната дума, с която да го опиша. Някои се обличат доста екстравагантно, но липсва усет за хармония и финес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #2285 -: Юли 01, 2010, 12:11:01 pm »
Еми в погледа определено имам нещо марсово - остър поглед и забелязвам че някой като говори с мен рядко ме гледа в очите, особено жени  ;D.

Иначе да като мислене определено ми казват, че съм странен, а за облияане да не говорим точно аз си следвам някаква моя си концепция за визия, която трудно ще видиш по улиците или някъде другаде, абе определено съм различен  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2286 -: Юли 01, 2010, 12:15:36 pm »
Еми в погледа определено имам нещо марсово - остър поглед и забелязвам че някой като говори с мен рядко ме гледа в очите, особено жени  ;D.

Е, може да си има други причини за това или, да кажем, предразсъдъци.
Навремето един Козирог с Венера и Меркурий във Водолей ми каза, че директният поглед право в очите било покана за секс.  ;D Не знам какво е искал да каже с това.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2287 -: Юли 01, 2010, 12:22:04 pm »

Е, може да си има други причини за това или, да кажем, предразсъдъци.
Навремето един Козирог с Венера и Меркурий във Водолей ми каза, че директният поглед право в очите било покана за секс.  ;D Не знам какво е искал да каже с това.  ;D

Ааааа, не съм съгласна с него. По тази логика аз поканвам всеки, с когото разговарям, защото винаги гледам право в очите. За мен те са огледало на душата и откривам неизказаните или скритите неща, особено ако става дума за работа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2288 -: Юли 01, 2010, 12:25:54 pm »
Като бях малка и ходех на градина (съвсем за малко), още се сещам как едно момче в занималнята ме удари с дървена пръчка от детски конструктор по челото.  ;D И остана мъниииичка вдлъбнатинка. И, да, имам разцепена брадичка отнякъде, един малък бял белег, но е на нивото между брадичката и шията и не се вижда. За него обаче не си спомням откъде е. Интересното е, че преди няколко години я разцепвам на същото място. Ставам нощем, спъвам се в тъмното, падам и се удрям на ръба на леглото, потича кръв. Така си дооформих стария белег, опресних го, тъй да се каже.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2289 -: Юли 01, 2010, 12:30:21 pm »
  Ааааа, не съм съгласна с него.

Еми сигурно нещо е намеквал.  ;D

Цитат
По тази логика аз поканвам всеки, с когото разговарям, защото винаги гледам право в очите. За мен те са огледало на душата и откривам неизказаните или скритите неща, особено ако става дума за работа.

Туй ти е от овчата Луна, предполагам.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #2290 -: Юли 01, 2010, 12:32:16 pm »
Като бях малка и ходех на градина (съвсем за малко), още се сещам как едно момче в занималнята ме удари с дървена пръчка от детски конструктор по челото.  ;D И остана мъниииичка вдлъбнатинка. И, да, имам разцепена брадичка отнякъде, един малък бял белег, но е на нивото между брадичката и шията и не се вижда. За него обаче не си спомням откъде е. Интересното е, че преди няколко години я разцепвам на същото място. Ставам нощем, спъвам се в тъмното, падам и се удрям на ръба на леглото, потича кръв. Така си дооформих стария белег, опресних го, тъй да се каже.  ;D

Леле на мен някакви подобни неща се случиха - в детската се карах веднъж с някакво другарче и то изведнъж ме лопна с една дъсчица с пиронче в челото и ми остана белег там, какво и след няколко години нощем бях на село и ставам и се спънах в тъмното и си ударих брадичката отстрани в един остър ръб на печката и ми остана белег, който не си личи особено  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2291 -: Юли 01, 2010, 12:36:12 pm »
Аз обаче не съм се карала с другарчето в детската градина. Спомням си само как бяхме седнали на една детска масичка в занималнята, седеше отсреща и изведнъж ме чукна с пръчката по главата. Така и не разбрах защо, но може да е дало отражение по-нататък.  ;D Може пък с него да сме спорели как да наредим пъзела, кой е "правилният" начин - моят или неговият, знам ли, не си спомням вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2292 -: Юли 01, 2010, 12:39:19 pm »

Абсолютно! Аз не погледна ли човека в очите, значи нищо не съм разбрала за него. А когато ще правя нещо с някого - било то работа или секс, трябва първо да го познавам добре и да го харесвам.  :P :-[

*

holanda

« Отговор #2293 -: Юли 01, 2010, 12:40:04 pm »
Спомням си само как бяхме седнали на една детска масичка в занималнята, седеше отсреща и изведнъж ме чукна с пръчката по главата. Така и не разбрах защо, но може да е дало отражение по-нататък
какво отражение,сега обичаш да те ''чукват'' с ''пръчки'' ли?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2294 -: Юли 01, 2010, 12:41:01 pm »
Не бе, удари ме право в челото и оттогава все акъл изтича.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #2295 -: Юли 01, 2010, 12:43:16 pm »

Абсолютно! Аз не погледна ли човека в очите, значи нищо не съм разбрала за него. А когато ще правя нещо с някого - било то работа или секс, трябва първо да го познавам добре и да го харесвам.  :P :-[

И аз го потвърждавам това за овчата луна . Винаги по очите мога да си направя някакъв извод за даден човек - те не лъжат, всичко си личи  ;D, а особено пък в първодомна луна като мойта- няма скрито покрито .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2296 -: Юли 01, 2010, 12:46:42 pm »
а особено пък в първодомна луна като мойта- няма скрито покрито .

Твоята е във втори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #2297 -: Юли 01, 2010, 12:47:10 pm »
Да бе, няма скрито покрито!!!! Има такива актриси с Нептун в 1 дом - НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", че ......няма да издавам повече тайни.  :57: :19:

*

Santi

« Отговор #2298 -: Юли 01, 2010, 12:49:00 pm »
а особено пък в първодомна луна като мойта- няма скрито покрито .

Твоята е във втори.

Към края на първи е  ;).

Да бе, няма скрито покрито!!!! Има такива актриси с Нептун в 1 дом - НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", че ......няма да издавам повече тайни.  :57: :19:

Е трябва да има и такива, че иначе много се опростяват нещата и се губи интерес .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2299 -: Юли 01, 2010, 12:52:44 pm »
Скарлето, моя Нептунчо е съвсем в края, по-близо е до К2, за което между другото съжалявам. Дава отражение върху делата на втори дом.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.