Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859521 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #2340 -: Юли 20, 2010, 08:12:55 pm »
Лили, и аз така мисля, трябва някак да се отдалечи от родителите си, и да заживее някъде сама, тя го иска много, иска да създаде семейство и да има деца, но как ще стане това не знам..... Ще се търси решение

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2341 -: Юли 20, 2010, 08:22:35 pm »
Проблемът ми се вижда, че по-скоро е с майката, отколкото с бащата. Момичето възприема майка си като егоцентрична и властна жена, която буквално я задушава - било то с любовта си, било с претенциите си. Има нужда от дистанциране, от повече лично пространство, от ненамеса. Момичето иска да диша, да диша, да диша... Това според мен е и причината дотук да не е създала свое собствено семейство!
Ще бъде наистина жалко, ако я затворят в психиатрията, рано или късно ще трябва да понесат отговорност за един съсипан живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2342 -: Юли 20, 2010, 08:26:57 pm »
Лили защо да се обидя, възможно е да е така... на млади години е имало разни изпълнения, допускам да е липсвало любов в семейството. Абсолютно си права - момичето иска да се отдели и да заживее своя живот, счита че я третират като малко дете. Същевременно поради сегашното им лошо материално положение тя се счита длъжна да им помага и това е и правила дълги години

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2343 -: Юли 20, 2010, 08:39:57 pm »
Разбирам, сигурно се чувства като в затворен омагьосан кръг с тях.
Ще кажа още нещо по картата и това е основното.
Болката в душата си ще излекува чрез отдаване на любов - Венера /диспозитор на Северния възел/ в съвпад с Нептун на върха на 8 дом. Но за да спре да цикли върху опозицията на Луната с Плутон в съвпад възлите и да преповтаря този модел в отношенията, ще трябва наистина да предприеме по-сериозна стъпка към отделяне и самостоятелност - Марс в 4 дом /диспозитор на Южния възел/ в квадрат с Уран. Само така ще разчупи модела. Диспозиторите на възлите са в тригон помежду си, но в основата стои опозицията на Луната с Плутон върху нодалната ос - конфигурация Хвърчило. Затова тази тема стои във фокуса на целия й живот и трябва да бъде решена, а не да я влачи доживот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2344 -: Юли 20, 2010, 09:25:24 pm »
Лили благодаря, интересното е , че това и е в момента нейното желание - да се отдели дори и на квартира , да си намери приятел и да си роди детенце. Аз ще опитам да я взема поне за 2 дни с нас на моето село, за да не е при родителите й, и ще говорим  на природа и теферич, поне малко да се откъсне от тях и да се отпусне.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2345 -: Юли 20, 2010, 09:28:28 pm »
Лили благодаря, интересното е , че това и е в момента нейното желание - да се отдели дори и на квартира , да си намери приятел и да си роди детенце.

И това ще дойде, всичко с времето си...
После ще разгледам и индийските "шашми"  ;D какво показват, че още не съм приключила с чистенето, а гледам да не изпусна ищака щом е дошъл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2346 -: Юли 20, 2010, 09:40:42 pm »
Лили недей сега, когато имаш време....Ние ще заминем вдругиден за Кюстендил, сега съм си в Софето гадно мръсно лепкаво и задушно. Ще мина в Кюстендил през една психоложка в града да я помоля да поговори с момичето и после ще я взема да я заведем на селото ни в планината. Пък то времето ще покаже. Говорих с майката да не я блъскат с лекарства, и че има нужда от самостоятелност , тя реагира добре. Какво да прави - майката е така....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2347 -: Юли 20, 2010, 09:42:29 pm »
Ще мина в Кюстендил през една психоложка в града да я помоля да поговори с момичето и после ще я взема да я заведем на селото ни в планината. Пък то времето ще покаже.

Да, така ще е най-добре.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2348 -: Юли 21, 2010, 11:01:50 pm »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2349 -: Юли 21, 2010, 11:16:24 pm »
Партньорски отношения ли засяга или друг е въпросът?
Гледам, оста първи/седми е доста натоварена, малефици от двете страни на АС, Луната и Венера са в падение...
Ако се гледат планетите около АС, може да се предположи, че човекът е бил притиснат от обстоятелствата (буквална интерпретация).
В 4 дом е разположен Плутон, осите на хороскопа са в последните градуси, МС е в съвпад с Бетелгейзе и Кету е в 10 дом.
Луната ще направи тригон със Слънцето, но останалите показатели в картата не изглеждат да са много "розови".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

maja

« Отговор #2350 -: Юли 22, 2010, 12:39:30 am »
moga li da postna i mojata karta,pritesniava me tranzita na uran,koito shte naravi savpad s moja stelium v oven

*

maja

« Отговор #2351 -: Юли 22, 2010, 12:46:15 am »
tova e kartata

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2352 -: Юли 22, 2010, 09:15:52 am »
moga li da postna i mojata karta,pritesniava me tranzita na uran,koito shte naravi savpad s moja stelium v oven

съвпада ще се случи след 4-5 години и ще продължи доста дълго. не смяташ ли, че е още рано да се притесняваш за каквото и да било? дори защо изобщо трябва да се притесняваш  :unsure:

Уран ти управлява заключения водолей във втори дом и най-вероятно ще отключи събития свързани с лични финанси или личната ти ценностна система - може да се променят коренно  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

maja

« Отговор #2353 -: Юли 22, 2010, 09:32:55 am »
извинявай за сигурно тъпия въпрос,но какво означава "заключен водолей във втори дом"?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2354 -: Юли 22, 2010, 09:36:13 am »
извинявай за сигурно тъпия въпрос,но какво означава "заключен водолей във втори дом"?

върха на 2я ти дом е в козирог, а върха на 3я ти дом е в риби. целият знак водолей се намира вътре във втори дом - това се нарича заключен знак.  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

maja

« Отговор #2355 -: Юли 22, 2010, 10:10:48 am »
Благодаря ти!Мога ли да попитам още нещо :как се изразява тази опозиция която имам между плутон-венера,марс, меркурий по оста 4-10 домрако разбира се правилно ги виждам нещтата :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2356 -: Юли 22, 2010, 12:12:35 pm »
Партньорски отношения ли засяга или друг е въпросът?
Гледам, оста първи/седми е доста натоварена, малефици от двете страни на АС, Луната и Венера са в падение...
Ако се гледат планетите около АС, може да се предположи, че човекът е бил притиснат от обстоятелствата (буквална интерпретация).
В 4 дом е разположен Плутон, осите на хороскопа са в последните градуси, МС е в съвпад с Бетелгейзе и Кету е в 10 дом.
Луната ще направи тригон със Слънцето, но останалите показатели в картата не изглеждат да са много "розови".

мерси лили, не притискане е то е явно от марс- сатурн ( трудно израждане)- за фирма е
2ма партнъори, но 1 след поредица от липси на пари реяава, че не иска да се занимава с това и оставя всичко на другия
от това произтичат куп неуредици с работа с партньори и т.н. преди това обаче обърква яко нещата  в счетоводството

въпросът по- скоро как ще са парите след този договор......... много съм на 2 мнения по въпроса; но мисля, че има възможност  за "кеширане"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2357 -: Юли 22, 2010, 12:36:19 pm »

съвпада ще се случи след 4-5 години и ще продължи доста дълго. не смяташ ли, че е още рано да се притесняваш за каквото и да било?

И аз съм на същото мнение, Уран се движи бавно и още е съвсем в началото на знака. По-скоро на дневен ред излиза преминаването на Юпитер през стелиума и опозицията на Сатурн към него.
Между другото, как изкара сатурновото си завръщане? Виждам, че Луната в радикса е в съвпад със Сатурн и Раху и в квадрат с Нептун на АС, според мен периодът не е бил от най-леките.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

maja

« Отговор #2358 -: Юли 22, 2010, 12:57:34 pm »
трудно!с много вътрешни конфликти,дилеми и прочиее..,надявам се че с преминаването на юпитер ще дойдат по-добри времена за мен :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2359 -: Юли 22, 2010, 01:33:22 pm »
събитие е ; накъде ще вървят нещата след него?

Кая, това хорар ли е? Виждам годината, че е настоящата.

Ще се наредят нещата успешно по отношение на финансите, мисля, че няма повод за безпокойство. Луна в добър аспект със Слънце, предстоящ. Такъв и с Марс, който отговаря за задълженията в случая, между Венера/2 дом и Марс също заформящ се съвпад във времето, което е още един положителен знак. Успех на твоя човек.  
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 07:09:25 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.